|
![]() |
|
Czy tylko ja zauważyłam, że znów wieczorem nie można spokojnie przejść ulicą, żeby nie zostać zaatakowaną przez kolejny wylęg krwiopijców?? Masakra jakaś. Wczoraj byłam na działce za Sanem i po 10 min stamtąd zwiałam, bo nie dało się wytrzymać, tak żarły! Nie stosuję środków chemicznych, bo nie mogę, więc żrą na potęgę. A przecież nie da się schować w mieszkaniu i nigdzie nie wychodzić...
![]() ![]() Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
bo jest nowy sporo wiekszy wysyp wszedzie tak
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Jest dokładnie tak jak napisałaś. Od dwóch dni komary tną na potęgę!
Mam nadzieję, że w kasie miejskiej zostało jeszcze parę groszy na odkomarzanie :-) |
|
|
![]() |
|
Thorgal je załatwi !!
|
|
|
![]() |
|
Tez wlasnie zauwazylem, ze pojawila sie plaga tych komarow.. masakra. Miasto moze powinno znow zastosowac odkomarzanie, bo jeszcze nie tak dawno bylo w miare przyjemnie..
|
|
|
![]() |
|
Plaga komarow zaatakowala mnie i 3 moich malych dzieci jak wracalam z zakupow ok 15 tej nie wiedzialam od ktorego dziecka mam odganiac komary. Dzieci cale w bablach placza mi na potege. Zamiast stawiac durne pomniki niech te pieniadze przeznacza na odkomarzanie!!!
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
wlasnie
u mnie znowu na 10tym pietrze musze walic po scianach bo wytrzymac nie idzie !!!! nawet srodki odstraszajace nie daja rady !! jakas zmutowana popowodziowa odmiana !!! ![]() |
|
|
![]() |
|
Koszmarnie jest!!! Te komary są jak wampiry...
![]() Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
![]() |
|
Ghrr, koszmar wczoraj byłam na wsi i wysiedzieć sie na podwórku nie dało
![]() |
|
|
![]() |
|
Dziś rozpoczynają odkomarzanie. Może wreszcie będzie można wyjść wieczorem
![]() Mam nadzieję, że Nisko też pozbędzie się tych wampirów przed koncertem Dżemu. ![]() Przed (bardzo opóźnionym) koncertem Cree na terenach MOSIR komary cięły niemiłosiernie. Nie mogłem odgonić ich, bo gryzły natychmiast. O ile pamiętam dopiero później mieli odkomarzać. |
|
|
![]() |
|
i powinny was wszystkich zjesc zywcem i byl by spokoj...
|
|
|
![]() |
|
Lato to najgorsza pora roku. Jutro ma być 36 stopni w cieniu + komary. Czy w piekle może być gorzej?
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
![]() |
|
venomot - razem z Tobą.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wczoraj było odkomarzanie w całym mieście
![]() Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
![]() |
|
Po wczorajszej burzy komary są bardzo agresywne i atakują ze zdwojoną siłą. Trzeba coś z tym zrobić.
|
|
|
![]() |
|
raz pohałasowali w nocy "odkomarzając" i na drugi dzień krwiopijcy nie dawały żyć
Mam pytanie , czy nie da sie plagi zapobiec przed wysypem , w sensie ze "zaimpregnowac" stawy , oczka i inne ogniska wodne , zanim to mogło by sie wylęgnąć ? Jakiś nieszkodliwy środek dla środowiska ale jednoczesnie morderczy dla tych stworzeń ? śmierć komarzycom ![]() ![]() |
|
Dołączył: 16 Sie 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
stalowej woli nie stac na samoloty ze środkami na komary / komarzyce . . .beda spryskiwac po kolei RECZNIE . . jak to nazwali każde miejsce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ciekaw jestem czy kiedykolwiek ktos dogodzi ludziom ze stalowej woli ^^ ? a co ci przeszkadza jak to bedzie spryskane ? :] i jak sobie wyobrazasz odkomarzanie miasta z samolotu ? moze niech kazdy w morde sobie na probe raidem psiknie :] zrzuty zaplanowac na godzine 15:00 jak z roboty wracaja ? czy moze w nocy kiedy nikogo nie ma na miescie ? nie zapominajmy ze to miasto gdzie ludziom przeszkadza straz pozarna jadaca na sygnale :] zawsze moga cos bezszelestnego wynajac, swiatel niech nie wlaczaja najwyzej jak spadna bedzie o czym napisac, postawi sie krzyz przed um i pomnik w konkatedrze, a skruszony osobnik ktory kazal wynajac samolot zaplaci 5 razy mniej za 5 osob ktore przejda sie po stalowej z opryskiwaczem na plecach ;]
btw w stolicy tez z plecakami chodza ;] |
|
Dołączył: 16 Sie 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jesli mnie pamiec nie myli - a jestem stary - mam 30 lat, to ostatnio zwalczyli komary samolotami i nikt nie nazekał, wprost przeciwnie. . . niewżne. . i tak idzie jesien i bedzie po komarach
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
pewnosci nie mam ale samolotem tylko okolice sanu, a nie miasto :] ?
|
|