Dołączył: 12 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam chciałem zapytać jakiego instruktora właśnie tam polecacie oraz ile razy w tyg. są nauki praktyczne i czy można dostarczyć badania lekarskie w trakcie zajęć praktycznych czy trzeba jak się zapisujemy???
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 3 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja polecam Pana Wiesława Siembidę, to taki troszkę grubszy Pan w okularach. Facet jest w porządku co do uczącego się, nie stresuję spokojnie wszystko wytłumaczy itd. co do zajęć to już nie pamiętam bo robiłem tam kurs ponad 8 lat temu ale chyba 2 razy w tygodniu czy jakoś tak
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
![]() |
|
A czy można dostarczyć badania lekarskie w trakcie zajęć praktycznych czy trzeba jak się zapisujemy???
|
|
Dołączył: 3 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dokładnie już nie pamiętam ale na pewno badania robiłem będąc już uczniem na zajęciach teoretycznych. Najlepiej zrobisz jak zadzwonisz i się po prostu zapytasz. Tu masz tel. do Rotrans w St.Woli :
37-450 Stalowa Wola, ul. 1 Sierpnia 26 - woj.podkarpackie (Szkoła Budowlana - koło wiaduktu) tel. /15/ 842 01 25 pon.-pt.13.00-17.00 tel. 605 449 571 w godz. 8.00 - 20.00 Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
![]() |
|
Yhym
|
|
|
![]() |
|
Badania możesz dostarczyć później tylko muszą mieć date wcześniejszą niż rozpoczęcie kursu, ale z tym chyba nei ma problemu.
|
|
|
![]() |
|
Ja polecam Wieslawa SIembide badz Tomka S.
![]() pozdrowka |
|
Dołączył: 21 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Badania lekarskie powinny być zrobione przed kursem, także trzeba mieć wczesniej i przynieść na 1 zajęcia.
Co do instruktora polecam Piotra Gumiela |
|
|
![]() |
|
No własnie... Piotrek Gumiela jeszcze jest instruktorem w Rotransie? Jeździłem z nim tez i uważam ze jest spoko, ale nie widzialem go daaaaawno na mieście wie ktos moze co sie z nim stalo?
|
|
|
![]() |
|
No ja osobiście też polecam Piotrka Gumielę,jeździłam z nim i jest naprawde spoko...ma bardzo dobre podejście do swoich kursantów i potrafi wytłumaczyć wszystko "co,gdzie,jak"!!!również słyszałam,że dobrym instruktorem jest Mirek Wasyl!!!
ps.DO PolarnyStefek - tak,Piotrek jest instruktorem i nadal pracuje w Rotransie!!!tylko jeździ od jakiegoś czasu nie tym autkiem "L" co wcześniej...;p;p!!! pozdro |
|
|
![]() |
|
O prosze ;) a jakim jeździ? pomachalbym mu czasem zza kierownicy hehe
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Tego peugocika z 15LH to chyba wszyscy kojarzą tylko z Piotrkiem G.!!!ja osobiście też;D!!!ale już kilka razy widziałam go w takiej szarej,ale ciemnej "L"!!!także rozglądaj się za takim autkiem z Rotransu,to może uda Ci sie go dostrzec i mu pomachać;p;p!!!a rejestracji niestety ale nie pamiętam...!!!
|
|
|
![]() |
|
Ooo, to Pan Wiesiek jeszcze się trzyma ROTRANSU??? Nie miałam pojęcia. Uczył mnie jazdy ponad 14 lat temu. Było różnie, ale raczej był OK. Prawko zdałam
![]() Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
![]() |
|
polecam Mirka Cagare jest najlepszy uczylam sie u niego ja i wiele moich znajomych! Spokojny, zabawny i przedewszystkim swietny nauczyciel moge sie pochwalic ze zdalam za 1 razem i wiele znajomych tez!!!
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
polecam pana Wiesia Siembidę
spokój...konkretne tłumaczenie...bardzo dobrze wykłada brat jego troszkę bardziej nerwowy jest ale równie dobrze uczy Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|