| 
                  Posty: 715 Dołączył: 13 Cze 2010r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Czy ktoś miał taką sytuacje, że dostał wiadomość o wygranie w konkursie na stalowym mieście, i gdy poszedł po wygraną okazało się że nic nie wiadomo o takim zdarzeniu?? Czy tylko ja mam takiego pecha?? Bo dziś najadłam się wstydu okropnego i jestem ciekawa kto popełnił błąd.
       Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Rzeczywiście jest to nasza wina. Listy ze zwycięzcami nie zostały dostarczone na czas do firm. Nie mamy nic na swoje usprawiedliwienie. Ze swojej strony mogę tylko przeprosić i spróbować jakoś wynagrodzić tą wpadkę. Proszę sprawdzić PW. Osoba odpowiedzialna za organizację panna_pina zrobiła wszystko ok. Zawaliliśmy sprawę na szczeblu wyżej. | |
| 
                  Posty: 2857 Dołączył: 17 Maja 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      chcieli dobrze a wyszlo jak zwykle :] w kazdym razie szacun za przyznanie sie :]
       iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
|   | |
| 
      Tak to się liczy, umiejętność przyznania do winy. No ale wstydu się najadłam bo kolejka za mną z 10 osób kobiecina szuka info co i jak a ja zła jak sam sku...... bo inaczej tego nie nazwę.
| 
                  Posty: 973 Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| 
      Chcesz cos zrobic porzadnie? Zrob to sam.... od dzisiaj nikt mi sie nie wpycha w konkursy i wyniki do firm wysyłam JA! Jak nie to zatłuke!
       | |
| 
|   | |
| 
      Hehe porządek musisz zrobić bo jak zwykle jak facet coś spieprzy kobieta posprzątać po nim musi)
| 
|   | |
| 
      Ja Ciebie dodtkowo przeprosze od siebie, bo ten omnibus ze zdjeciami to moj pomysł i moja tworczosc. SM w ramach przeprosin sie zrekompensowalo tylko szkoda straconych nerwow:(
       | |
| 
|   | |
| CYTAT Tak to się liczy, umiejętność przyznania do winy.  ano liczy sie, pierwszy raz odkad pamietam, a takich wpadeczek kilka bylo :] kiedys trzeba zaczac ^^ gratulacje iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
|   | |
| 
      Pomysł z konkursem super jest!! a wpadka? zawsze się zdarza, nawet tym najlepszym.
| 
|   | |
| CYTAT Pomysł z konkursem super jest!! a wpadka? zawsze się zdarza, nawet tym najlepszym. a pewnie :] ja nie do tego pije tylko do tego ze po raz 1 nie zostalo to zamiecione pod dywan :] az sie serce raduje :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
                  Posty: 820 Dołączył: 9 Paź 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ale moja wypowiedz usuneli    | |
| 
|   | |
| 
      Moja pierwsza tez, ale w dobrym czynie call  chyba pierwszy powinien wypoweidziec sie winny i skulic uszy a pozniej reszta moze go zlinczowac   | |