|
![]() |
|
Stalowe miasto lepsze od pudelka - dziewczyny zgadzacie sie ze mna ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Stalowe miasto lepsze od pudelka - dziewczyny zgadzacie sie ze mna ? akitka miazdzy sutki :] widac lekkosc piora, otwarta glowe i ciekawe poczucie humoru autorki :] jestes moim fanem !!! iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Jeszcze chyba zostaje n-k i kółeczko się zamyka
![]() Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT akitka miazdzy sutki :] widac lekkosc piora, otwarta glowe i ciekawe poczucie humoru autorki :] jestes moim fanem !!! Przydałaby się funkcja "Lubię to" z facebooka ![]() |
|
|
![]() |
|
ej Panowie to byl temat dla Pan
|
|
|
![]() |
|
Może Panią tak jak mi załamały się ręcę i pojawiła się niemoc by dodawać swoje posty?
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
hah każdy temat dobry żeby nabić sobie postów... jaki inny sens miałby?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT hah każdy temat dobry żeby nabić sobie postów... jaki inny sens miałby? To takie badanie ankietowe - ja np. zmienilam swoja strone startowa z pudelka na stalowemiasto i uwazam ze to lepszy portal |
|
|
![]() |
|
lepszy, lepszy... choć wieeele podobieństw widze
![]() |
|
|
![]() |
|
To może zmień na pajacyka przynajmniej trochę pomożesz. Swoją drogą co na tym pudelku jest takiego ciekawego?? Stek bzdur i głupich plotek nic więcej.No ale każdy ma swoje hobby i zainteresowania i nie mnie oceniać to.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT To może zmień na pajacyka przynajmniej trochę pomożesz. Swoją drogą co na tym pudelku jest takiego ciekawego?? Stek bzdur i głupich plotek nic więcej.No ale każdy ma swoje hobby i zainteresowania i nie mnie oceniać to. Swoja droga zawsze cos ciekawego sie znajdzie, podobnie jak tutaj zreszta. |
|
|
![]() |
|
Za to na pudelku dzisiaj:
- Nogi Żmudy-Trzebiatowskiej - Lady GaGa PRZEBRANA ZA FACETA! - Wojewódzki i Figurski pozwani za... OBRAZĘ KRZYŻA! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Za to na pudelku dzisiaj: - Nogi Żmudy-Trzebiatowskiej wrzuć linka lub wklej zdjęcia ![]() temat się rozkręca ![]() Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
![]() |
|
Mowisz masz, moze zrobimy konkurs na najladniejsze nogi staowego miasta ? Pewnie wygralabym hihi |
|
|
![]() |
|
Może na stalowe nogi?:p
Bardzo dobry pomysł i jestem zdecydowanie na TAK. Czekamy na zdjęcia ![]() Tak myślałem, że ten temat jest wart uwagi ale nie spodziewałem się, że aż tak się rozwinie ![]() Od pudelka do oceny nóg Akitki:d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
![]() |
|
Dziewczyny, ktora ma ochote wziasc udzial w konkursie ? Panowie prosze o propozycje ewentualnych nagrod
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT akitka miazdzy sutki :] widac lekkosc piora, otwarta glowe i ciekawe poczucie humoru autorki :] jestes moim fanem !!! czy ja też mogę być Twoim fanem? ![]() |
|
|
![]() |
|
Musi Cię wybrać
![]() Nagrodą już będzie sama reklama na forum a co za tym idzie szacunek na mieście ![]() Z resztą wszystko zależy od tych zdjęć bo przy większym zainteresowaniu można zaprosić zaprzyjaźnione firmy które będą się reklamowały na nóżkach zwyciężczyni oczywiście wiosną ![]() Dziewczyny obawiają się, że Akitka jest poza konkurencją więc musisz je przekonać, że źle myślą ![]() Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Musi Cię wybrać ![]() Nagrodą już będzie sama reklama na forum a co za tym idzie szacunek na mieście ![]() Z resztą wszystko zależy od tych zdjęć bo przy większym zainteresowaniu można zaprosić zaprzyjaźnione firmy które będą się reklamowały na nóżkach zwyciężczyni oczywiście wiosną ![]() Dziewczyny obawiają się, że Akitka jest poza konkurencją więc musisz je przekonać, że źle myślą ![]() haha ale się uśmiałam z tego szacunku na mieście, a Akitka chyba ma nóżki wieprzowe skoro ich jeszcze nie wkleiła ![]() Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
![]() |
|
Kim jest ta urodziwa Pani?
|
|
|
![]() |
|
Dziewczyna ze stalowowolskiego pudelka
![]() Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT akitka miazdzy sutki :] widac lekkosc piora, otwarta glowe i ciekawe poczucie humoru autorki :] jestes moim fanem !!! czy ja też mogę być Twoim fanem? ![]() tylko komcie wpisuj :*** edit: echelon dobre by bylo ^^ taki ranking bzdur sm :] chcemy lubie to ^^ dodaj invksio to ino tylko na + :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Dowiem się, czy nie?
Gdzieś widziałem już tą twarz. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dowiem się, czy nie? Gdzieś widziałem już tą twarz. Mogles mnie widziec w CityParku czesto sie tam lansuje bejbe |
|
|
![]() |
|
Akitka- nigdy nie byłem w City..., ani w Tesco
![]() Ładna z Ciebie niewiasta ![]() |
|