|
![]() |
|
Coraz blizej Listopada co radzicie na imprezę andrzejkową?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No właśnie?
Czy są jakieś oferty lokali co do andrzejek ? Sam zastanawiam się z moją lubą gdzie by tu pójść ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Jak dla mnie..
Hm, musi być najlepiej zespół grający stare dobre kawałki tymi nowszymi też nie pogardzę byle dało się potańczyć z dziewczyną, bo można też oczyiwiscie pójsc na dyskoteke ale to juz nie to.. Dj itd ble :) |
|
|
![]() |
|
Temat umarł czy nikt niema propozycji ?
:) |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
umarł umarł bo pytanie wydaje sie tendencyjne !
kazdy idzie gdzie chce a i tak najlepszy jest spontan ![]() jakeis piwko w knajpce, w domku :0 a potem co do glowy trafi ![]() nie ma co planowac wejsciowki pewnie znowu zedra po 20 od leba minimum, spęd jak na skupie żywca, ogolnie to zero zabawy jak ma sie 20cm kwadratowych dla siebie ![]() |
|
|
![]() |
|
A ja już wiem ide do Ulanowa na taneczną potańcówkę.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT umarł umarł bo pytanie wydaje sie tendencyjne ! kazdy idzie gdzie chce a i tak najlepszy jest spontan ![]() jakeis piwko w knajpce, w domku :0 a potem co do glowy trafi ![]() nie ma co planowac wejsciowki pewnie znowu zedra po 20 od leba minimum, spęd jak na skupie żywca, ogolnie to zero zabawy jak ma sie 20cm kwadratowych dla siebie ![]() A ty jak zwykle marudzisz. Kup sobie krajowa w biedronce i idz do piwnicy z kumplami sie bawic ![]() A wracajac do tematu... W wielu pubach pewnie BEDZIE MIEJSCE i dobra zabawa to zalezy kto jaki klimat lubi ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
virus
czasami lepsza impreza w piwnicy z kumplami przy krajowym niz isc gdzies i za darmo po ryju wylapac od jakiegos najebanego menela ! a takich pelno bedzie ! |
|
|
![]() |
|
A nie lepiej pójść sobie do jakiejś knajpy typu Lasowiak czy Przytulna gdzie jest fajna muzyka (do tanca) zapłacić te powiedzmy 100zl od pary, pobawić, wypić, zjeść cos.. ??
:) |
|
|
![]() |
|
StefanS51
nie zla opcja ale z paczką ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT StefanS51 nie zla opcja ale z paczką ![]() No to wiadomo że nie pójdziesz sam z dziewczyną, ja chodzę po takich imprezach i jest nas 3-4 pary ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Rok temu byliśmy w De Gusto i powiem że było dobrze teraz również się chyba wybierzemy mają super jedzenie i niezły poziom
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jak na andrzejki, to tylko plaaaneta