Dołączył: 1 Paź 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nam też się tak zdarzyło kilka razy, ale zawsze w punkcie obsługi klienta wszystko szybko i miło zostało wyjaśnione.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~lori | |
![]() |
|
Drogi Nikoxxx1 takie rzeczy się zdarzaja i nie sa zazwyczaj za to odpowiedzialne kasjerki badz kasjerzy na których klienci wyładowuja swa złość tylko osoby wynajete na umowe o dzieło specjalnie do wykładania towarów.
Poza tym istnieje coś takiego jak czytniki, gdzie zawsze mozesz sprawdzic cenę i uniknąc niespodzianek przy kasie. ![]() |
|
|
~~ukladacz | |
![]() |
|
Lori troszkę się mylisz, bo układam towary jednej z firm i nie odpowiadam za ceny przy "swoich" produktach tylko ktoś inny. Chyba, że z innymi towarami jest inaczej, ale nie sądzę. I mam umowę zlecenie, a nie o dzieło
![]() Natomiast zgadzam się, że wyżywanie się na kasjerkach nic nie da. |
|
|
~~Ktos | |
![]() |
|
Kierownik od cen to on ustala ceny lub je zwieksza i na jednym produkcie ma 1-2 zl a tego jest setki dziennie latwo policzyc
|
|
|
~~slodki | |
![]() |
|
nie zawsze na korzyść bo kiedys w tesco były czekoladki milka po 79gr a normalinie kosztują 3,5zł
![]() wykupiłem prawie wszystkie ![]() |
|
|
~~`~~125 | |
![]() |
|
ja miałam lepszy numer kupiłam 0,50kg chrupki" Jaśki" pomieszne i innymi(kulki płatki,muszelki) tak było jak 4 w jednym dopiero zauwazyłam jak sie konczyły.
![]() |
|
|
~~huciak | |
![]() |
|
zamknac ten syf tesco
|
|
|
~~Joł | |
![]() |
|
Ejjj jak was kurde okradaja. jesli inna cena jest na kasie a inna na metce przy produkcie idziesz do PUNKTU OBSLUGI KLIENTA i oddaja Ci roznice w cenie. Wiec ani tesco na tym nie zarabia ani klient nie traci. Poje...ni jestescie BLONDYNKI !!
|
|
|
Dołączył: 14 Lis 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
chcę tylko wam przybliżyć ile razy zostaliście oszukani a nawet nie wiecie o tym ile waszych złotówek jest teraz w kieszeni TESCO i się smieją z was dziś mamy mikołaja i sprzedają wiele zabawek tylko wszystko "MADE IN CHINA" kupione za pare groszy a w sklepie kosztuje około 100 zł a warte na alegro 7 zł wiec pomyslcie i sprawdzajcie ceny bo dziś i na swieta bedą własnie kombinacje cen i wzwyzki
|
|
|
![]() |
|
Piszę to bo naprawde boli to jak ludzie łatwo dają sie nabrać na ich kombinactwo i niekiedy robią zakupy na kilka set złotych i nie sprawdzą ze zapłacili o 10 zł wiecej niż powinni LUDZIE SPRAWDZAJCIE DOKŁADNIE CO KUPUJECIE I ZA ILE
pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Ja widzialem takie procedery! Tusk siedzial przy kasie i skasowal mi za duzo kasy za zarowki! Na pulce widzialem cene 0.59 a przy kasie Tusk mi mowi 2.99, to ja sie pytam - co moje marki chcesz krasc?! liberale jeden?! - a on do mnie - 'plosze dalej!'.
|
|
~~dsasads | |
![]() |
|
Każdy sklep ma swoja marże idioci. Kazdy chce zarobic. Pienidza idzie w obrot. Roznica w cenie jest zwracana wam. Tak na allegro jest kur wa wszystko tanio to kupujcie na llallegro hahaha
|
|
|
|
![]() |
|
Każdy chce zarobić tylko np. ja chodzę do pracy i zarabiam uczciwie a takie cos to poprostu kradzież tak jak by ktoś wam wyjoł portfel na hali targowej
|
|
~~lori | |
![]() |
|
Ale handel rządzi się swoimi prawami, nie ma sklepu ani supermarketu który nie robił by jakis przekrętów. Pracowałam w mniejszych i większych sklepach i uwierz mi wszyscy w taki czy inny sposób kombinują, by wyjśc na swoje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale handel rządzi się swoimi prawami, nie ma sklepu ani supermarketu który nie robił by jakis przekrętów. Pracowałam w mniejszych i większych sklepach i uwierz mi wszyscy w taki czy inny sposób kombinują, by wyjśc na swoje. ![]() Zgadzam sie handel rządzi się swoimi prawami tylko handel jest po to by zarabiać na marży nie po to by dodatkowo oszukiwać klijenta i w dzisiejszym swiecie jest poprostu już za dużo tego oszustwa jak np. wedliny przeskocze cały proces po skrócie"Swinie karmione hormonami wzrostu,potem wedliny nastrzykiwane solankami a na koniec jeszcze idę do kasy i płace 2 zł wiecej niż pisalo" Świat zwariował |
|
|
![]() |
|
A ja jesli zuwaze taka sytuacje to zawsze ide do obslugi klienta nawet jesli chodzi o 0,5zl.
Policzcie ile ludzi sie przewinie dziennie przez tesco i niech kazdy zostawi w kasie wiecej tylko o te kilkadziesiat groszy to jaka to kase dla tesco robi??? A pracownik i tak ma z tego H.... znaczy sie wielkie nic |
|
Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
wlasnie trzeba na to zwracac uwage jak jest blad isc do nich i niech oddaja kaske , oni na tym zeruja
![]() |
|
|
![]() |
|
wałek na wałku
![]() Staś> idziesz do kościoła na 11 00 ? Maciuś> nie mam kasy |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Chyba wyraznie widać co to za skle
![]() ![]() |
|
~~tr67 | |
![]() |
|
nikkoxx a teraz powinnas dostac po lapkach. Przy wejsciu oraz w samym tesco jest napisane FOTOGRAFOWANIE I FILMOWANIE ZA PISEMNA ZGODA DYREKTORA...
|
|
|
|
![]() |
|
W sumie to takie praktyki 'pomylek' powinno sie pietnowac...
|
|