|
![]() |
|
Mam takie zapytanie bo chcę otworzyć biuro matrymonialne w Stalowej Woli.A mianowicie czy jest ono potrzebne?potrzebuję waszych opinii.Mam pomysł na nie ale nie wiem czy opłaca się s stalówce?liczę na odpowiedzi
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 5 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mysle ze Stalowa Wola to za male miasto na tego typu uslugi, pozatym ludzie sa zaszczuci i zakompleksieni
![]() Trudno bedzie zdobyc tylu klikentow zeby z tego wyzyc no chyba ze bedziesz dzialac NO-PROFIT ![]() Pozdrawiak Krzysiek |
|
|
![]() |
|
kolega myslal o non profit dzialnosci
![]() Stalowa jak kazde inne miasto w Polsce sa zbyt male ludnosciowo i powierzchniowo . Z 90 % mieszka w blokowiskach wiec kogos sobie znajdzie ;) poza tym tempo zycia w Polsce jest powolne , jezeli ktos chce to znajdzie druga polowke ![]() |
|
|
![]() |
|
a mi sie pomysł podoba jestem za....włąsnie jak ktos jest niesmiały i zakopleksiony wsydzi sie kogos poznac moze własn ie przez biuro ....znajdzie swoja połoweczke....powodzenia i do dzieła
bzzzzzz |
|
Dołączył: 3 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Majunia napisała:
CYTAT a mi sie pomysł podoba jestem za....włąsnie jak ktos jest niesmiały i zakopleksiony wsydzi sie kogos poznac moze własn ie przez biuro ....znajdzie swoja połoweczke....powodzenia i do dzieła Oj Majunia, takie biuro nie jest tylko dla zakompleksionych i wstydliwych ;-) Może być i pewnie jest jednym ze sposobów dotarcia do pań i niekoniecznie zaraz przekonania ich do zostania "połóweczką". Każdy sposób jest dobry, gg, skype, balanga, fura, kino i inne, byleby tylko się skojarzyć niekoniecznie "na wieczność" ![]() A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
![]() |
|
nie wiem czy takie biuro ma sens kiedy istnieją serwisy typu sympatia.pl
|
|
|
![]() |
|
CYTAT nie wiem czy takie biuro ma sens kiedy istnieją serwisy typu sympatia.pl Założycielce tematu chodziło o stalowowolskie biuro matrymonialne i chyba miałoby obsługiwać "miejscowych". sympatia.pl ma zasięg chyba ogólnopolski - muszę się przyznać, że pierwszy raz słyszę o jakiejś tam sympatii.pl - ale nie miałbym ochoty jeździć do laski w mieście Szczecin ze względu na koszty. Tu w stalówce owszem, jak najbardziej ![]() A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
![]() |
|
A w jakim celu byś jeździł do tej laski bokser???
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A w jakim celu byś jeździł do tej laski bokser??? Nie wiesz po co się jeździ do panienek? Niedobrze z tobą. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
![]() |
|
Tak, bardzo mi niedobrze! Miłość nie liczy się z kosztami!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A w jakim celu byś jeździł do tej laski bokser??? porozmawiac o pogodzie ;d |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak, bardzo mi niedobrze! Miłość nie liczy się z kosztami! jakos nie spotkalem kobiety (kolezanki pomijam :])ktora zaplacilaby za drinka ^^ albo kupila glupiego kwiatka :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
ja ze swoją żoną poznałem się przez net a dzieliło nas jakieś 6000 km
![]() pozdro "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Oj ifeelgood to faktycznie nie spotkałeś jeszcze takiej normalnej kobiety, która chciałaby cię w jakiś kolwiek sposób uszczęśliwić i dodać uśmichu na twarzy?Pewnie się taka pojawi, jeszcze żyją takie na tym świecie!
|
|
|
![]() |
|
el.Banan pozdrawiam, miło coś takiego czytać
|
|
|
![]() |
|
Ha i widzisz soonne na przykładzie el.Banana że jak facet chce to potrafi
![]() ![]() Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
Tak widzę widzę,bo to prawdziwy facet a nie kosztorys!
|
|
|
![]() |
|
bo się zawstydzę
![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ale fajnie
![]() ![]() Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
z tego co wiem jedno biuro "funkcionowalo" w tbg
czy na stalowke przejdzie nie sadze wiekszosc bedzie szukac "randki na jeden wieczor, scislej noc" a to juz nie biuro matrymonialne tylko agencja towarzyska wiec... jesli beda chetni i beda mieli odwage napisac, w aplikacji czego oczekuja, aby wsio bylo jasne ![]() takie "biuro matrymonialne" ma powodzenie. |
|
|
![]() |
|
Drogi bokserze, od kiedy stalowa wola jest wycięta z polski? Zasięg ogólnopolski ją obejmuje i można wybrać obszar jaki chce się przeszukać. Są tam ludzie ze Stalowej Woli i okolic i można ich znaleźć bez pośrednictwa biura matrymonialnego. Są ludzie w bradzo różnym wieku, różnej płci i orientacji. Dla każdego coś milego. Znam osoby które znalazły tam swoje drugie połówki.
|
|
Dołączył: 5 Maja 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ależ oczywiście izasnioch ,masz rację że takie biuro jest potrzebne !A to jak długo przetrwa i jak mu się będzie wiodło zależy tylko od kreatywności i wytrwałości założycieli .Trzeba mieć otwarte oczy i uszy ,umieć wyciągać wnioski .Nie sądzę żeby istniał jakiś biznes ,który nie pociąga za sobą pewnego rodzaju ryzyka ale wiem że ludzie w naszym mieście mają ogromny potencjał więc nie "podcinajcie jej skrzydełek" - pomysł jest O.k !
|
|
|
![]() |
|
CYTAT jakos nie spotkalem kobiety (kolezanki pomijam :])ktora zaplacilaby za drinka ^^ albo kupila glupiego kwiatka :] To z kim Ty się spotykasz? Teraz to standard, że kobiety za siebie płacą - a przynajmniej się upierają, że zapłacą, gdy pan chce sam uregulować rachunek. Większość moich koleżanek proponuje, że zapłaci za całość - z tym, że chyba żadna jeszcze nie trafiła na takiego, który by się zgodził ;) Mam kolegę ze STW, który miał dziewczynę (teraz jest jego żoną) z Zielonej Góry. I jeździł do niej co tydzień ![]() |
|
|
![]() |
|
super pomysł sama bym się załapała bo poszukuje swojej drugiej połówki
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam kolegę ze STW, który miał dziewczynę (teraz jest jego żoną) z Zielonej Góry. I jeździł do niej co tydzień ![]() Znam podobna sytuację tylko w grę wchodziło ponad 200km i wyjazdy we czwartki a powroty w nocy w niedzielę do miasta gdzie ten wariat studiował. Dodatkowo opłacał sobie osoby żeby zaliczyć dni nieobecności i tak prze kilka dobrych lat aż do ubiegłych wakacji i gdzie skończył jak kolega powyżej ![]() Heh tak sobie zniszczyć najlepsze lata studenckie przez wielką miłość aż nie do pomyślenia ale jak widać jest trochę takich pozytywnych wariatów ![]() Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|