| 
                  Posty: 843 Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Dlaczego zegary wskazują 19:06, a godzina w poście jest o kilka minut późniejsza?
       Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. | |
| 
|   | |
| 
      Np. powyższy tekst napisałam o 19:07, a wyświetliła się 19:20.
       Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. | |
| 
                  Posty: 2030 Dołączył: 3 Lip 2010r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      To zależy od godziny ustawionej na serwerze    | |
| 
                  Posty: 973 Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| 
      Dokłanie;) ja mam teraz na zegarku 19 47, a na serwerze jest pewnie co ok. 19:57 i taka godzina sie wyswietli  tak smamo jest z komentarzami. PS. co ten watek robi w dziale "zakupy"?   | |
| 
|   | |
| 
      Ups, to dział zakupy? Nie wiedziałam. Dzięki za odpowiedzi   Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. | |
| 
                  Posty: 7810 Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      panna_pina, na czyim serwerze jest ten portal?
       "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny | |
| 
                  Posty: 973 Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| 
      Na czyim serwerze?  nie mam pojecia. CYTAT Ups, to dział zakupy? Nie wiedziałam. Dzięki za odpowiedziumiech był w dziale zakupy;) przeniioslam   | |