~~h..j | |
![]() |
|
Co w na to jak by admin wywalił Virusa z tego portalu ciekawe jak by miał nastepny nik pewnie pierd..niety INACZEJ
Zmieniam nazwę tematu. //qwerty |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Zaraz zniknie ten temat, na bank
![]() ![]() |
|
~~LWIE SERCE | |
![]() |
|
JEZELI ZNIKNIE TO BEDZIE WIELKA PODŁOSĆ ZE STRONY ADMINA .TO TRZEBA BYŁO NAPISAĆ !!!
|
|
|
|
![]() |
|
ale w sposób trochę bardziej "łagodniejszy"
![]() Edit: Swoją drogą moderator też przecież może usunąć temat ![]() Edit(2): Właśnie o to chodziło qwerty ![]() |
|
Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
co do virusa to macie racje , ja rozumie moderowanie jako modyfikacja a nie likwidacja jako likwidator, mialem z nim ostatnio sprzeczke co do zasad "moderowania"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
~~styldowanyVirek | |
![]() |
|
tee jacek ty z tą z gazetka niedzielna niezle masz naje**ne
![]() Fajnie ze jestem tematem waszych rozmow ![]() ![]() ORMO, Adminek2, Virus, Viruslaw, V ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bo nie nawidze obludy i zaklamania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Virus dostał upomnienie od zarządu.
|
|
|
![]() |
|
i bardzo dobrze bo naprawde gosc sobie za duzo pozwala
![]() ![]() |
|
~~VirekStyldowany | |
![]() |
|
za duzo pozwala ?? oj oj bede mial lanie... ale sie boje
![]() |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a nie cholercia tylko skargi i zazalenia .....rzygac sie chce " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ooo tak publiczny lincz to jest to o czym marzylem
![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Virus dostał upomnienie od zarządu. Invx szanuję Cię, ale nie osmieszaj sie prosze. Upomnienie ?? W d*** mam upomnienia zreszta sam wiesz ze takiego nie bylo. Napisalem do ZOMA ze niechce moderatora to olał to dopiero ty po kilku dniach sie objawiasz budzisz sie ze snu i zauwazasz ze cos jest nie halo. Dziekuje Ci za sciagniecie moda ![]() ![]() See Yaaa ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~super temat swi | |
![]() |
|
[
![]() a nie cholercia tylko skargi i zazalenia .....rzygac sie chce[/cytat] Ty jednak twoje zdjecie osobiste madra taka jak na zdjeciu i po trzecie ma tyle do powiedzenie co swinia przy korycie.Dobry temat.......... jak mozna było tak napisac w ryju sie nie miesci o przepraszam zapomniałem jak ty naprawde wygladasz. |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
nie dyskutuj z debilem,bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~leśny ludek | |
![]() |
|
CYTAT nie dyskutuj z debilem,bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem ![]() Dobrze, nikt już z tobą nie będzie dyskutował |
|
|