|
![]() |
|
czy będzie ????
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Będzie w Radiu Leliwa 30 listopada, we wtorek. Chyba po 11.00
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Będzie w Radiu Leliwa 30 listopada, we wtorek. Chyba po 11.00 a będzie można później gdzieś odsłuchać? |
|
|
![]() |
|
Tego nie wiem, ale postaram się, żeby była taka możliwość
![]() Zobaczymy, co da się zrobić. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tego nie wiem, ale postaram się, żeby była taka możliwość ![]() Zobaczymy, co da się zrobić. Fajnie by było. Dzięki. |
|
|
![]() |
|
Debata jak debata byle nie prowadziła jej Marta Górecka...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Fajnie by było. Dzięki. Wszystko zależy od mojej przyjaciółki ![]() PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
![]() |
|
Polarny Stefku, kogo widziałbyś w roli prowadzącego taką debatę?
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
Dołączył: 22 Lis 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A co Ty Wyborca masz taki wpływ na Leliwę?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A co Ty Wyborca masz taki wpływ na Leliwę? Mam dobrą przyjaciółkę, która tam pracuje. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
Dołączył: 22 Lis 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
:-))
|
|
|
![]() |
|
Nie znam za bardzo nikogo w Leliwie bo mi Leliwa nie odbiera. Ale wystarczy, ze sluchalem ostatniego wywiadu ze Shrekiem
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie znam za bardzo nikogo w Leliwie bo mi Leliwa nie odbiera. Ale wystarczy, ze sluchalem ostatniego wywiadu ze Shrekiem ![]() ![]() To gdzie mieszkasz, że radio nie odbiera? PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
![]() |
|
ta transmisje internetowa niech poprawia ostatnio jak sie ludzie zeszli to lipa byla :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT To gdzie mieszkasz, że radio nie odbiera? a jakie to ma znaczenie nie odbiera mi i koniec. Słuchalem wiec wywiadu ze shrekiem w necie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Czlowieku .To gdzie mieszkasz nie ma znaczenie .MoZesz mszkac nawet na biegunie abys tylko mial net.A skoro tu piszesz to masz .A radja (nie tylko Leliwa)mozesz sluchac tu http://www.radiostacje.com/ Ogarnij sie .Jeszcze godzina ci zostala ale pytania mozesz juz wysylac
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Czy można liczyć na jakiś link do zapisu dzisiejszej debaty?? Jak do tej pory nigdzie tego nie można znaleźć :O!! Aż dziw bierze, że jest na stronie Leliwy zapis z wywiadu z Panem Prezydentem z początku października, a dzisiejszej debaty nie ma śladu!!
- Podobnie jest z ostatnią debatą w TV Stella. - Czyżby to była zamierzona cenzura, czy tylko zbieg niedopatrzeń?? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
|
podpinam sie pod zapytanie, niestety nie dane mi bylo posluchac :/
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
jest na YOU TUBE
jakoś słaba, ale ważne to co mówią ![]() wpisz na YOU TUBE w wyszukiwarce: Debata Szlęzak - Siembida zjedz na dół i już masz cztery części polecam część 2 SiemBIDA: " przyjdzie czas to powiem" - SiemBIDA manipuluje !! |
|