Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Co sie stalo z platforma zaginela czy celowa zagrywka chcialem dodac kolejna afere
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
O przychylność do PO nie można tego portalu posądzać:-))) Pewnie przy czyszczeniu po włamaniu do bazy danych z naszymi kontami wyczyścili kilka tematów. Ten też:-))))
Wklejaj ta aferę tutaj:-))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Nie wiem... Na głównej temat o radnej PiS... Może sm zmieniło flagę...
|
|
Dołączył: 3 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT chcialem dodac kolejna afere Nie wiesz, że nie wolno nadawać na partię miłości? Stalowe pewnie się wystraszyło i nie chce się narażać bo ręka władzy nie zna litości. ;-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
![]() |
|
Wyciekła cała baza danych portalu a wy się martwicie jednym zaginionym tematem na forum lol
![]() Załóż nowy, na co czekasz *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
E tam chyba nic nie wyciekło, bo każde wspomnienie o tym przepada w zapomnienie razem z usunięta notką/tematem.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT E tam chyba nic nie wyciekło, bo każde wspomnienie o tym przepada w zapomnienie razem z usunięta notką/tematem. Ja ściągnęłam kopię tej bazy kiedy 997 ją reklamował ![]() Mojego nie było bo to baza sprzed półtora roku, ale było hasło panny pinny np ![]() |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A to nie ten temat co znalazłem o platformie ?
|
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ten. Zatem zamykam ;p
|
|