Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam mam do założenia ogród wraz z oczkiem wodnym ma może ktoś namiary na jakąś firmę co zrobi mi to tanio i solidnie?
uważaj o co prosisz bo się spełni |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ogrod brandwica poszukaj w google
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Centrum Budowlane Stalowa Wola w Charzewicach. Ogrody Agnieszki. www.cbsw.pl lub http://www.ogrodyagnieszki.pl/
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
T&M Sunflowers Stalowa Wola
|
|
|
![]() |
|
Gardenik, Nisko
|
|
|
![]() |
|
firma Ogrod-Serwis z Niska www.ogrod-serwis.freehost.pl tanio i przystepnie..polecam
tel.516050729 |
|
|
![]() |
|
Firma Garden & Forest. Z własnego doświadczenia mogę polecić
![]() |
|
|
![]() |
|
koraliklandia szuka taniej firmy a nie najdroższej:0) więc nie polecajcie Brandwicy czy Niska
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
dzięki za odp. bylem na Brandwicy i w nisku tam sobie trochę wołają sprawdzę resztę którą poleciliście pozdro
napisze którą wybrałem i po pracy prześle zdj uważaj o co prosisz bo się spełni |
|
|
![]() |
|
a jakiś kontakt do
T&M Sunflowers jakiś kontakt może Ozi podasz uważaj o co prosisz bo się spełni |
|
Dołączył: 13 Kwie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Polecam wszystkim naprawde warto porzadna firma tania i skuteczna T&M Sunflower tel. 781-833-879,695-809-954, e-mail tmsunflowers_(at)_op.pl Pozdrawiam i NAPRAWDE WARTO !!! |
|
|
![]() |
|
Mogę polecić Garden & Forest - niedrogo i solidnie, znajomi chwalili również ogród serwis z Niska. Brandwica i gardenik z Niska brr drogo. T&M Sunflowers to chyba jakaś nowa bo nigdy dotąd o niej nie słyszałem... Pozdrawiam
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
![]() |
|
ok jutro będę dzwonił
ktoś słyszał może o takiej firmie jak de tulp bo znalazłem taka na necie uważaj o co prosisz bo się spełni |
|
|
![]() |
|
Tak jest taka firma za lub w Agatówce. Koraliklandia chcesz zrobić ogród z oczkiem więc musisz zainwestować mysle ze sporo ponad 10 tysia, bo nikt po kosztach Ci tego nie urządzi
![]() ![]() Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
![]() |
|
w Giedlarowej koło leżajska jest firma projektująca ogrody mają swoją szkółkę i z tego co wiem mają dobre ceny .właściciele nazywają się magda i wiesiek .jak zrobi się trochę cieplej to zaczną jeżdzić na rynek do rudnika .mają dużego żółtego busa z reklamą łatwo ich znależć .
beza |
|
|
![]() |
|
sadze ze ok 30 tys trzeba będzie dać najbiedniej ;)
|
|
![]() |
|
Kwestia jeszcze jak duży masz ogród i jak duze chcesz oczko
![]() ![]() ![]() ![]() Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
![]() |
|
wybrałam T&M Sunflowers kolesie przyjechali w 2h i zrobili wycenę trochę to będzie kosztować ale mniej niż u konkurencji do tego jeszcze dorzucili gwarancje na oczko wodne na 3lata i rabat na sprzęt do oczka jak sprawdzałam ceny to prawie 20 % mniej zapłacę za pompy itp ]:-)
|
|
![]() |
|
w 2 godziny zrobić wycenę ogrodu i oczka hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
![]() |
|
Ja też dam ogłoszenie z mojej branzy a na końcu napiszę, że wybieram ta i ta firmę ( czytaj moją) bo jest najlepsza i wogóle
![]() ![]() Mi jak robili ogród to po tygodniu dostałem projekt jak go zatwierdziłem to dopiero kosztorys. Jakby mi gośc zrobił wycene w 2 godziny to zakończyłbym rozmowe ![]() A jeśli to prawda to niech "kolesie" robia i czekam na zdjęcia ![]() Mi to śmierdzi autoreklamą na kilometr ![]() Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
![]() |
|
we all see
|
|
![]() |
|
Polecam Ci chłopaka, który pracował 2 lata w firmie ogrodniczej, a teraz zakłada własny biznes. Przede wszystskim jest uczciwy, robi porządnie, z sercem. Na prawdę goraco polecam. Jego telefon to 691065606.
|
|