|
![]() |
|
witam juz dalam jedno ogloszenie w sprawie fotografa,kamerzysty ale potrzebuje w sumie namiarow na fajna orkiestre,dekoratorke i zastanawiam sie czy nie zorganizowac slubu w Las Vegas.sama nie wiem co sie bardziej oplaca,czy organizowac wszystko samemu czy raczej wynajac sale i zeby od razu bylo jedzenie podane.obecnie przebywamy za granica i nie wiem czy damy rade zorganizowac wszystko samemu.slub planujemy na 14.07.2012r.bardzo prosze o jakies info.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
lepiej zapłacić za każdą osobę na weselu i mieć z głowy wszystko. chyba że masz kogoś kto wam to wszystko będzie przygotowywał bo wynajmując samą sale musisz sie liczyć z zatrudnieniem kucharki i pomocników a to jednak troche kosztuje
|
|
|
![]() |
|
Mamy wesele w lipcu
dekoracja sali - Studio Perfecto z Niska http://www.studioperfecto.pl/ muzyczka - Zespół Personel http://www.zespol-personel.pl/ Samochodzik - http://www.favor(...)kie.html Kamerzysta - pan Zawadzki Nisko |
|
|
![]() |
|
mógłbys dać namiary na tego kamerzyste
![]() pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
![]() |
|
robiąc przyjęcie na sali koszty które ci wyjdą podziel przez dwa dni .dlatego że liczysz to razem z poprawinami .i to co zostaje zabierasz .natomiast w lokalu poprawiny masz liczone osobno i są takie lokale które nic nie oddają .robię takie imprezy na salach i w plenerze więc jeżeli chcesz to pisz na .anna.kul_(at)_wp.pl .
beza |
|
|
![]() |
|
Studio Foto Video
Piotr Zawadzki Nisko Tel. 0158416315 kom. 692 256 085 |
|
|
![]() |
|
Dekoracja sali http://www.mojakwiaciarnia.com/
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." Józef Piłsudski |
|
|
![]() |
|
jaka to dekoracja sali???
nawet przykładowych zdięć nie ma!!! reklama - to nie ten dział!!! je ze swojej strony oferuje niski "ciężki" dym szczegóły n pw |
|
|
![]() |
|
proponuje BRYCZKE DO SLUBU 693-10-20-12
|
|
|
![]() |
|
osobiście w las vegas mi się nie podobało jak szukałam sali na swojej wesele za jedyne 110 zł za osobę w lokalu "Orle Gniazdo" w Rudniku http://www.orlegnia.webd.pl/ w cenie jest wszystko w moim zakresie miałam zakupić tylko sam alkohol i przy dopłacie jakies 300 zł robią torta, tak to reszta się oni zajmują i daja wszystko co zostanie z wesla i ewentualnie z poprawin jezeli ktos sie zdecyduje a tam tez poprawiny nie sa drogie jakies 500 zł dodatkowo do wszystkiego a co do wystroju jest praktycznie gotowy mozna tylko dodac kilka balonow i nie wiecej nie potrzeba, co do zespołu moge poleciec zespoł Caro ze skarżyska kamiennego - 606748571 daja nie złego czadu dla luzaków bo potrafią o śpiewać teściowe i nie są drodzy ja w tamty roku dała 1800 zl bez ograniczena godzin spiewaja do ostaniego gości dodatkowo mozna sobie zarzyczyc granie na poprawina przy nie wielkiej dopłacie a jako kamerzyste i fotografa moge polecić "Videodeli" http://www.videodeli.pl/ mam w ofercie filmowanie i fotografowanie a co do alkoholu to tam na sali panie polecaja jednego pana ktory mam hurtownie w rudniku i ile sie zamowi to on tyle przywiezie na sale i z nim mozna rozliczyc sie po weselu i ewentulnie oddac po slubie wodke czy szampana jezeli zostało tego za duzo a jak by jedenk zabrakło mozna do niego zadzwonic a on dowiezie
|
|
|
![]() |
|
Ludzie na jakiej podstawie polecacie tego idiote zawadzkiego, to zwykły kretyn bez kultury osobistej , nawet kamery porządnej nie ma, a to w jaki sposób traktuje młodych i gości jest niedopuszczalne, spytajcie tylko kogoś u kogo kręcił, to zwykły burak i tyle w tym temacie.
|
|
|
![]() |
|
bardzo bardzo dziekuje ze dostalam tyle podpowiedzi.naprawde zainteresowalam sie ta restauracja w rudniku.jeszcze raz dziekuje za pomoc
|
|
|
![]() |
|
czesio sam jesteś idiota!!! Widziałem filmy jakie kręci Zawadzki nie tylko urywki tylko całe i są super. Facet pilnuje imprezy i potrafi dogadać się z zespołem. Co do kamery to mnie nie interesuje model, cena itp interesuje mnie natomiast zeby film był nakręony i zmontowany porządnie bez głupich wstawek i wpadek. Jeżeli chodzi o podejście do młodych i do gości to jeżeli ktoś nie umie się bawić i nie ma dystansu na swojej imprezie to już jego problem. Najlepiej żeby ktoś napisał scenariusz wesela i zatrudnił statystów, scenografów i zrobił efekty na kompie.
|
|
Dołączył: 21 Paź 2009r. Skąd: stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
a ilu dniowe robicie?a ile wam wyjdzie za osobe?
|
|
|
![]() |
|
tak się składa że wiem o czym mówie, facet potrafił opierdolić panne młodą bo go poprosiła żeby było podczas błogosławieństwa widać pewne rzeczy w tle i sam słyszałem jak zrobił wielką aferę przy gościach że to on jest tu fachowcem i żeby mu się nie wpieprzać w robotę, a już szczytem chamstwa jest to że dzień przed weselem powiedział że nie ma czym przyjechać i jeśli mu nie zapewnią transportu to nie przyjedzie na wesele i to niby "kudłaj" jest z jego strony w porządku? Facet jest zwykłym chamem i mam na to dowody, przy okazji nie jestem jego konkurencją.
|
|
Dołączył: 6 Sty 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
może szuka ktoś fotografa
|
|
|
![]() |
|
CYTAT a ilu dniowe robicie?a ile wam wyjdzie za osobe? To Ty ile chesz sie weselic???? Standart sobota a w niedziele poprawiny a od poniedzialku PIEKLO NA ZIEMI Slyszalem ze tam kolo lubelskiego to i 3dni sie wesela raz u pannu potem u mlodeo , i tu i tam trzeba zyczenia skladac i koperte. Istne zdzierstwo Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
nie no jasne ze mi chodzi o dwa dni tylko inaczej sie placi za pierwszy dzien a inaczej krzyczal za poprawiny i jestem ciekawa gdzie jest fajnie i jest dobra cena.
|
|
|
![]() |
|
za dobry zespół trzeba zapłacić ok 3 tys
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
polecam BORÓW ceny dostępne wszystko załatwione w cenie (120 zł ok)tylko wódkę sobie musisz kupić a orkiestrę mają swoją za 1600 zł miałem tam wesele , gorąco polecam a i na sylwestra opłaca się iść sala po remoncie duży parking i ładnie przede wszystkim sala na 300 osób
uważaj o co prosisz bo się spełni |
|
|
![]() |
|
a gdzie jest Borów?jakbys mogla podac mi jakies namiary.a te 120zl to za jeden dzien i czy w tej cenie sa tez owoce napoje i ciasta?bardzo prosze o odp
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Borów jest jakieś 35-40km od Stalowej Woli jadąc obwodnicą na Brandwice i cały czas prosto. W cenie za osobę jest wszystko placki ciasteczka cukierki owoce napoje gazowane soki sałatki wędliny sery itd itp ( wszystko możesz sobie wybrać) tort weselny też do wyboru i smak i kształt i wysokość. Ogólnie całe menu ustala się samemu a jedzonko jest nie dość, że smaczne to i duże
![]() ![]() uważaj o co prosisz bo się spełni |
|
Dołączył: 27 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT lepiej zapłacić za każdą osobę na weselu i mieć z głowy wszystko. chyba że masz kogoś kto wam to wszystko będzie przygotowywał bo wynajmując samą sale musisz sie liczyć z zatrudnieniem kucharki i pomocników a to jednak troche kosztuje lepiej zapłacić ![]() ![]() ![]() co tu dużo pisać;) ja się żenię w tym roku wesele na około 200 osób w lokalu po przeliczeniu wyszłoby nam około 50 tys, a w remizie zamykamy się w 30 tys. (w tym 2 tygodniowa podróż poślubna). 20 tys... to nie jest chyba trochę ![]() |
|
Dołączył: 27 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
mój zespól http://www.matisband.republika.pl/ polecam
![]() ![]() ![]() |
|