Dołączył: 18 Sty 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
dzika dlatego ze jedzisz prywatnie bez zadnych karetek pogotowia obok i przewodnika, wlasna trasa przede wszystkim
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 11 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja np. nie potrafie sie obejść bez muzyki, wszędzie mp4 zabieram
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Paintball w obu odmianach, woodsball i speedball. Turnieje i niedzielne treningi - więcej mi nie potrzeba
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Aftertherain" - szkicowanie z natury (przyroda, martwa natura), ze zdjęć własnych i cudzych. Modelowanie 3D w sensie inżynierskim, czyli wirtualnie w programach CAD.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Lena26 - popieram, tez nie dałabym rady spędzać 1,4h dziennie w pks bez muzyki
![]() pir - i dobrze ![]() mirek777 - a "portretów" nie próbowałeś szkicować? osobiście takowe wolę "bazgrać". Co do 3D tez ciekawa sprawa, napewno kreatywna, trzeba wiedzieć co i jak. |
|
|
![]() |
|
ktos jeszcze się wypowie?
![]() |
|
|
![]() |
|
Modelowanie quillingowe 3D tutaj link do prac mojej lepszej polowy
![]() |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Tanie i niezawodne hobby: bieganie.
Ostatnio szerzy się jak grzyby po deszczu ;))) gdzie się człowiek nie ruszy wszędzie pełno biegaczy. 3 maja pewnie ciężko im będzie pomieścić się na trasie. Z tego pewnie powodu prezes Sparty rozmyślił się z organizacji biegu po alejkach obok szkoły muzycznej ![]() ![]() ![]() ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Twarze niestety wychodzą mi tylko gdy odwzorowuję te z rzeźb. Szkicowanie twarzy to trudna sprawa.
Również biegam, choć bardziej dla zdrowia i wyrzucenia z głowy śmieci. Poza tym - bieganie to endorfiny - a ja lubię endorfinki ![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ile km liczy ta trasa na bieg 3 maja ?
|
|
|
![]() |
|
citizen - przepiekne prace! quilling wymaga nie mało precyzji kazdy papierek trzeba dobrze zawinąc i w ogole...
no to teraz Stalowa powinna byc mianowana nie tylko miastem rowerow ale i biegaczy ![]() |
|
|
![]() |
|
kranjcar043, nad morze kawał drogi, trzeba by ze 3-4 dni jechac rowerem nie ?
|
|
|
![]() |
|
Tak..mysle ze 4 dni to minimum . Ale w okresie letnim to i tak szybciej niz PKP..i ile stresu mniej
![]() |
|
|
![]() |
|
10 lat temu przejechałem tą trasę w dwa i pół dnia.
- pierwszy dzień do Warszawy - drugi dzień z Warszawy do Elbląga - trzeci dzień z Elbląga do Krynicy Morskiej Była satysfakcja ale i straaaszny wysiłek. ![]() ![]() ![]() Teraz już niedałbym rady.... ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
kurde nie pomyslalabym ze tak szybko mozna taką trase przejechac...fakt trzeba bybyło miec niezlą kondycje...co bys Mirku rady nie dał, odpowiednie treningi wczesniej by sie przydały na taki wyjazd.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Do : Inhabitant - Jak zwykle w Stalowej 5 km. i w maju i w listopadzie. Tylko ten nowy bieg koło szkoły muzycznej to były 3 km. No chyba że jesteś małolat, to biegi dla młodzieży są na krótszych dystansach
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Nieźle Mirek! Pozytywny wariat z Ciebie
![]() Wracając do tematu ktoś ostatnio zadał mi podobne pytanie i byłem w kropce i szybko zmieniłem temat. Ostatnio z hobby u mnie ciężko a nie tak dawno jeszcze jeździłem po Polsce i Europie za swoim klubem i naszą reprezentacją a teraz się trochę pozmieniało i do moich zainteresowań mogę jedynie dopisać zerkanie na stalowowolskie forum;d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
![]() |
|
Byłem wtedy młodszy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
To ja na swoim goralu chyba nie dałbym rady w 2 dni zrobic takiej trasy . Chyba ze na kolażowce ...Na swoim to mysle ze w 4 dni dalbym rade spokojnie . Gratuluje Mirek 77 kondycji i pomysłu ...
Interesuje sie ktos z Was Geocachingiem ?? Ja własnie zacząłem czytac o tym na necie za namowa kumpla ( niestety z innej czesci kraju gdzie ta zabawa jest o wile popularniejsza ) i bardzo mnie to zainteresowało . |
|
|
![]() |
|
mirek, jeśli faktycznie sam przejechałes taki dystans to szacun
![]() ![]() p.s. ja osatnio interesuje sie matte paintingiem |
|
|
![]() |
|
CYTAT Interesuje sie ktos z Was Geocachingiem ?? Ja własnie zacząłem czytac o tym na necie za namowa kumpla ( niestety z innej czesci kraju gdzie ta zabawa jest o wile popularniejsza ) i bardzo mnie to zainteresowało . Kilka miechów temu trochę czytałem o tym, niestety u nas w regionie nie widziałem praktycznie żadnych skrzynek. Jedna nieczynna już była gdzieś koło osowskiej, ale potem ktoś ją chyba zwinął, druga gdzieś chyba koło Łańcuta, a trzecia gdzieś jeszcze i to by w zasadzie było na tyle u nas w okolicach. |
|
|
![]() |
|
Też się wypowiem ;) lubię robić torty artystyczne w stylu angielskim na własne potrzeby - to mnie relaksuje. Jednak mój maż często na diecie, więc rzadko mam okazję zrobić coś słodkiego ;(.
Wcześniej szyłam trochę na maszynie, głównie poprawki ale teraz mam maleństwo więc czasu mało i boję się, że szpilki mogą się gdzieś zapodziać i nieszczęście gotowe. Na druty tez miałam fazę, ale przeszło mi ;) Rower tez fajna sprawa. |
|
|
![]() |
|
Przygotowania kondycyjne trwały prawie rok, przygotowania sprzętowo - organizacyjne - miesiąc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ostatnio nie mam tyle czasu na hobby ile bym chciał mieć. Coraz poważniej myślę o bieganiu, bo trzeba poprawić kondycję po częstym siedzeniu przed komputerem. Gdzie najlepiej w STW biegać? Macie jakieś stałe miejsca?
|
|
|
![]() |
|
Ja biegam na podskarpowej. Po 18-stej - nie ma już takiego ruchu, i człowiek oddycha w miarę normalnym powietrzem. Trasa do torów liczy sobie w obie strony jakieś 8 km. Świetna sprawa.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|