|
![]() |
|
w którym salonie play dobrze doradzą itp?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
fachowo wytłumaczą Ci w play w Tesco.
|
|
|
![]() |
|
byłem tam byłem też na okulickiego i byłem w centrum 4 i tylko w tym ostatnim punkcie do podpisanej umowy dawali mi pakiet minut gratis!
i nie wiem czy to nie przekręt jakiś? czy ktoś z was dostawał kiedyś coś takiego jak dodatkowy pakiet minut? to działa? |
|
|
![]() |
|
Zapewne dodatkowe minuty do wykorzystania w ich sieci po wyczerpaniu tych z abonamentu.
Te główne salony jak już coś dają to minutki a reszta w rękach prywatnych przeważnie jakieś gadżety. Przy podpisywaniu umów lepiej rozmawiać z osobami zajmującymi się firmami bo oni mają większe pole manewru z korzyścią dla klienta. Oczywiście taka możliwość jak się nikogo nie zna występuje tylko przy większych kolejkach ale zawsze warto podejść. Nie wiem jak te salony wyglądają w Stalowej ale ten główny powinien być bardziej rozbudowany. Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
![]() |
|
z tego co wiem to są w playu osoby które zajmują się firmami ale nie mogą podpisać umowy z osobą prywatną... więc lipa
ale w nowym salonie przy jana pawła zaproponawali mi przy podpisaniu umowy pakiet minut a w innych salonach jest to nie dostępne. to mnie zdziwiło, no i mają fajną obsługe |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
przegladnij oferte w internecie
![]() tam zawsze cos dorzucają , byc moze salony wlasnie to wykorzystuja jako dodatkowy pakiecik ![]() |
|
|
![]() |
|
polecam PLAY w Tesco - ale uważaj. Tam jest jeden nie miły Pan
![]() Ten drugi naprawdę super doradzi, pogada. Natomiast druga to taka niemota. Idź, jak odczujesz, że kiepsko to trafiles na ta niemote ![]() P.S. pozdrawiam Panią z Play w Tesco, co wicina kanapki siedząc sobie tyłem do klientów ![]() |
|
|
![]() |
|
a propos tych Panów z tesco, to też miałam niemiłą sytuację z tym wyższym... a ten drugi to w porzo.
ale i tak podpisałam umowe w tym nowym salonie Play w centrum 4.miła, profesjonalna obsługa. dla mnie dodatkowo istotne jest to, iż można tam przyjść z dzieckiem.Mają tam kącik dziecięcy.Zawsze Panie poczęstują jakimiś cukierkami i dziecko siedzi grzecznie. Polecam. Ogólnie nie widzę dla nich konkurencji. |
|
|
![]() |
|
Podpisywałem umowę w Playu koło hali targowej i też było ok. Również dostałem dodatkowy pakiet minut i wszystko zostało mi wyjaśnione.
|
|
|
![]() |
|
na okulickiego- tragedia, brak kultury co oni sobie wyobrażaj.
chciałam zapytać o telefon a nie o oferte facet mnie wogóle nie chciał obsłużyć! dobrze że sa jeszcze inne salony. |
|
|
![]() |
|
najlepiej telesales...czyli playsklep...czyli przez telefon.Tam maja najlepsze oferty i wysylaja kurierem wszystko(platne przy odbiorze).
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT na okulickiego- tragedia, brak kultury co oni sobie wyobrażaj. zupełnie jak ten jeden w Tesco. Zupelnie nie pomocny. Nic sam nie doradzi. O wszytsko tzreba pytać, a jak nie zapytasz - to Ci nie powie nic. Przeciwieństwem jest ten drugi ![]() Powinni tego jednego dyscyplinarnie zwolnić, bo psuje playa w Tesco. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
właśnie, tydzień temu,podpisałam umowę
wszystko załatwione profesjonalnie przez telefon do abonamentu 50 min.gratis polecam, fachowe podejście Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
Dołączył: 20 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a w tej pani w blond włosach w c4 można się zakochać hehe
![]() |
|
|
![]() |
|
Punkt Playa przy alejach JP. Blisko stacji benzynowej, naprzecie dentysty Łupickiego i piwiarni- restauracji Max.
Nie chcę marudzić. Postawili reklamę - takie nadmuchiwane coś w kształcie balonu . Przymocowane sznurkami na zboczu trawnika. Przechylone. A przede wszystkim brudne. Sprawia to bardzo niekorzystne, odrażające wrażenie. Cała powłoka balonu jest niesamowicie brudna. Co Play chce reklamować? Brud i brak higieny? Jeśli tak - to reklama jest w porządku. |
|