|
![]() |
|
witajcie
Czy znacie kogoś kto prywatnie piecze ciasta na zamówienie. Chciałabym zamówić na święta takie domowe ciasto. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
A o jakie konkretnie ciasta chodzi?
|
|
|
![]() |
|
może sernik, albo makowiec?
![]() |
|
|
![]() |
|
napewno sernik, i a pozostałe do dogadania się, najważniejsze zeby były dobre.
|
|
|
![]() |
|
Proponuję, żebyś sama upiekła (chyba, że chodzi o brak czasu) mam kilka propozycji:
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/108663/ciasto-szefowej.html to na zamówienie męża ;) tyle, że ja robię na kruchym spodzie jest pyszne to dla mnie i córeczki, ona lubi galaretkę, ale zamiast herbatników upiekę jasny biszkopt http://bakeholic.blogspot.com/2010/10/letni-piankowy-deser.html a nad tym się zastanawiam tyle, że robiłabym na biszkoptach http://www.smaczny.pl/forum/topic/6467-teczowe-ptasie-mleczko/ Pozdrawiam daj znać czy się porwiesz na wypieki. |
|
|
![]() |
|
Myślę, że mogłabym się podjąć. Proszę o kontakt na adres e-mail jomun_(at)_interia.pl
|
|
|
![]() |
|
Szkoda, że podany mail jest nieaktualny. Ja również mam ochotę zamówić wszystkie ciasta na świąteczny stół. Jeśli ktoś ma namiar na domowe wypieki, bardzo proszę o kontakt.
|
|
|
![]() |
|
dajcie namiary na domowe wypieki
|
|
|
![]() |
|
Lubię piec, ale wydziwiane torty bo sprawiają mi ogromną frajdę ;)))
Co do zwykłych domowych wypieków to mniej radość mi dają. Zainteresowanych proszę o p.w. to mogę przesłać fotki. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
zwykłe czy niezwykłe muszą być i dobre i ładne.ja też bardzo lubię wyzwania w postaci wymyślnego tortu ale czasem upieczenie domowej szarlotki czy serniczka na zimno z truskawkami dla własnej przyjemności(i podniebienia ;) )to miła odskocznia od codzienności
![]() a jaka radość z jedzenia ![]() |
|
Dołączył: 13 Lip 2011r. Skąd: Kępa Rzeczycka Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
witajcie! wiem, że nie wszyscy lubią piec ciasta, a ja to uwielbiam chętnie upiekę dla Was ciasta na zbliżające się święta, lub na inne okazje mam całą masę przepisów do wyboru.
Jeśli jesteście zainteresowane/ni to piszcie na justynkaa21-1988_(at)_o2.pl |
|
|
![]() |
|
Fantastyczny sernik z polewa czekaoladowa duzy ,cena 70 zl chetnie upiekę,tel 533184204
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Łohohoho jaka reklama się tu szerzy
w takim razie ja też się zareklamuję znaczy zareklamuję moją mamę która zajmuje się wypiekami na różne uroczystości i święta ![]() Jak coś to PW i podam nr. ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Gdyby ktoś potrzebował fachowej oceny wypieków,polecam swoja skromna osobę.
![]() Uczynię to bezpłatnie. Jestem fachowcem,który zna się na jedzeniu ciast jak mało kto,a moja opinia może być traktowana jak wyrocznia. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 13 Lip 2011r. Skąd: Kępa Rzeczycka Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moderowano przez: sm To nie jest miejsce na reklamę.
|
|
|
![]() |
|
moja specjalność : SZARLOTKA !! jakby ktoś chciał pisać
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja mogę upiec jeżeli ktoś jest chętny
![]() |
|
Dołączył: 11 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
w pawilonach na Poniatowskiego w sklepie mięsno-spożywczym (obok Maldomu) sprzedają bardzo dobre ciasta z cukierni z WWA koszt za kg to 17zł bodajże i to chyba bardziej się opłaca niż pieczenie.
|
|
|
![]() |
|
Cenowo bardziej sie opłaca.Ale nie wiem, czy takie kupione ciasto może sie równac z domowym wypiekiem.
|
|