|
![]() |
|
Przed chwilą znowu ktoś się bawił z portalem... czy admini coś wiedzą ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
I co się działo?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Na adresie wrzucona była inna stronka, na stronce była jakaś galeria z jednym dostępnym zdjęciem. Mam prtscreeny, mogę wrzucić
![]() |
|
|
![]() |
|
To wrzuć, na co czekasz
![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No właśnie, pokaż
![]() :) |
|
|
![]() |
|
Jak to zrobić, akurat z tej opcji nigdy nie korzystałem
![]() |
|
|
![]() |
|
Wchodzisz na jakiś hosting obrazków, np imageshack.us, klikasz "Browse", wybierasz obrazki z dysku i klikasz "prześlij teraz". Jak skończy to obrazki już bedą na serwerze imageshack. Potem wklejasz linki do nich na forum i gotowe. Jeśli chcesz wkleić obrazek a nie link to używasz funkcji [ img]adres_obrazka[/ img] tylko bez spacji.
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dodaj jako zdjęcie. Ale nie z dysku tylko musisz to wywalić na jakąś stronę tupu fotosik. I tu kliknąć na zdjęcie i pomiędzy [i mg]czyli tu[/i mg] wstawić adres.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Poprawiłem link ale ci powiem że nic takiego nie widziałem na ie najnowszym
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
obrazek 2 megabajty Oo
Mała rada - nie używaj formatów takich jak bmp czy png bo zajmują ze 20 razy więcej miejsca niż jpg. I 20 razy dłużej się wczytują. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
Nie ma co się przejmować takimi drobiazgami. Najważniejsze, że mamy zapewnienie z góry, że jest tu bezpiecznie
![]() Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
![]() |
|
W 39-tym też nas zapewniali,że jesteśmy bezpieczni....
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
No faktycznie, mogłem pomyśleć o jpegu. Mam jeszcze jednego printscreena ze zdjęciem jakiejś laski z galerii ( na tej stronce), ale nie będę tu wrzucał bo może ktoś się odnajdzie i obraza mienia będzie
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Super bezpieczna strona.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Amerykanie utajnili dowody zabicia bin Ladena. To powszechnie stosowana praktyka. Zainstalujcie łatki, włączcie filtr Smartscreen i jesteście bezpieczni w sieci.
|
|
|
![]() |
|
No to mnie uspokoiłeś.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To na pewno był atak Al-kaidy, zemsta na Stalowej Woli za lądowanie samolotu z Talibami w Turbii. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Super bezpieczna strona. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno mnóstwo!!! Nasze dane są zagrożone! My też jesteśmy zagrożeni! "Chakerzy-agenci" "schakujom" nam konta bankowe! Nie zwlekaj! Pisz mail do admina z prośbą o skasowanie konta, będziesz wtedy bezpieczny ![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
Chyba twojego.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|