|
![]() |
|
Sobota 23 lipca:
19.00 – rozpoczęcie imprezy * Koncerty zespołu rockowego BLUFF * Koncert zespołu rockowego CHAOS * Koncert gwiazdy wieczoru zespół CLIVER * Koncert i zabawa z zespołem SOLARIS 02.00 - Zakończenie Niedziela 24 lipca: 15.00 – rozpoczęcie imprezy * Uroczyste otwarcie wystawy poplenerowej „JEŻOWSKIE PEJZAŻE ” w Gimnazjum Publicznym w Jeżowem * Koncert Orkiestry Dętej OSP Jeżowe * Koncert zespołu śpiewaczego i kapeli Jeżowianie * Koncert Orkiestry Rozrywkowej i Reprezentacyjnej Sekcji Tanecznej Mażoretek NCK \"Sokół\" * „Pan Wywrocki” gry i zabawy dla najmłodszych * Program cyrkowo kabaretowy * Koncert grupy wokalno-tanecznej MERITUM z MCK Leżajsk * Widowisko taneczne „Step by step” zespołu SARDIAN z GCK Jeżowe * Koncert zespołu rockowego NO FEAR z GCK Jeżowe * Koncert gwiazdy imprezy zespół VIDEO * Koncert i zabawa z zespołem POWER PLAY |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
koncert za koncertem, dupsko was rozboli od siedzenia przy piwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
oo będzie się trzeba wybrać
![]() benio1992:) |
|
|
![]() |
|
wezcie sobie pelne portfele bo piwo i zarcie beda bardzo drogie.
Rok temu piwo bylo po 7zl Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Zdaje mi się że 5 zł za 0.4 l a nie 7.Faktycznie ceny piwa na takich imprezach sa wysokie ale nie tylko w Jeżowem ale wszedzie. Wynika to ze sponsoringu firm gastronomicznych dla organizatora. Ostateczne koszty są przerzucane na klienta w postaci wysokiej ceny piwa.
Impreza jest darmowa, koncerty za które należało by zapłacić 20 - 30 zł sa darmo więc podatek od części artystycznej w kwocie 2 zł wliczone w cenę piwa nie jest wielkim obciążeniem. Idąc na koncert np do arkadi czy na zwykłą dyskotekę, płacimy bilet (10-20zł) a piwo też nie należy do najtańszych (min 5 zł). Dla oszczednych najlepszym rozwiązaniem jest obalenie beczki nalewki wisniowej za 4 zeta z biedronki w domu i udanie się na imprezę. |
|
|
![]() |
|
wybiera sie ktos do jeżowego na impreze??
|
|
|
![]() |
|
CYTAT wybiera sie ktos do jeżowego na impreze?? Po co i na co???? Na Lowisku sa lepsze i tam nie trzeba sie reklamowac Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
jak ktoś woli jechać na łowisko, to dlaczego nie - proszę bardzo, jechać i dać zośce zarobić 10 zeta za dwie godziny stania pod płotem i słuchania tego samego festyniarskiego zespołu.
PS - widzisz coś złego w reklamie imprezy, żeby jak najwięcej osób się dowiedziało i przyszło?? Akurat VIDEO daje dobre koncerty ale jak ktoś woli wiejskie przytupy to trudno. Poza tym piwo było nie po 7 a po 5 złotych i nikt nikogo nie zmusza do kupowania, biletów tez niema. RNI-Jezowe albo nie jesteś z Jeżowego, podszywasz się i robisz nam antykampanię albo jesteś z tych co to plują w swoje gniazdo. |
|
|
![]() |
|
Dobre patron.
Czy Ja z Jezowego czy kolo, to Cie malo powinno interesowac. Co do piwa to nazywajmy to cos lane w plastiku jak tylko chcesz tylko nie piwo. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Wreszcie! postaram się być.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
![]() |
|
Kocham VIDEO ! Będę
|
|
|
![]() |
|
CYTAT * Koncert i zabawa z zespołem POWER PLAY Z tym zespołem akurat bawić się nie da. Byłam ostatnio na zabawie na której grali. Jeszcze dobrze nie zaczęło się tańczyć, a oni już przerwę sobie robili. Porażka. |
|