|
![]() |
|
Witam wszystkich!
Mam do Was pytanie, jak myślicie czy byłoby zapotrzebowanie w Stalowej Woli na studio zajmujące się projektowaniem wnętrz i ogrodów połączone ze studiem florystycznym świadczącym usługi w zakresie dekoracji wnętrz i samochodów, wiązanek ślubnych itp? Czy miałoby szansę egzystencji, bez konieczności likwidacji po roku...? Z góry dziękuję za opinie ![]() Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
![]() |
|
Nie, chyba że mnie zatrudnisz
![]() A tak serio, to nie wiem jak z wnętrzami, ale 'ogrodniczych' firm jest w okolicy sporo. Chociaż zawsze może trafić się ktoś lepszy (czego życzę przyszłym klientom) ![]() Próbuj, z takim rozrzutem może się uda znaleźć jakąś niszę. https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni |
|
|
![]() |
|
No tak..rozrzut niezły, ale głównie jednak chciałabym się skupić na wnętrzach właśnie i ewentualnie usługach florystycznych. Tylko zastanawiam się czy byłoby w ogóle zainteresowanie, czy mieszkańcy tego regionu mają ochotę zapłacić komuś za zaprojektowanie wnętrza...mam kurde mieszane uczucia.
Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
![]() |
|
aaa może restauracja dietetyczna albo wegetariańska?;)
|
|
![]() |
|
Ja wiem, może wnętrza dałyby radę. Skoro na ogrody jest zapotrzebowanie to i na to by było.
A co do restauracji wege, pomysł dobry, ale tu ciągle jest wschód ;) https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni |
|
|
![]() |
|
na ogrody było zapotrzebowanie jakieś 10 lat temu jak np zaczynał ogród brandwica teraz juz jest kiepsko ale jak chcesz próbuj
![]() |
|
|
![]() |
|
W Stalowej jest sporo osób i biur projektujących wnętrza. Zacząć będzie ciężko, ale jak parę zleceń będzie dobrze zrealizowanych i opinia dobra pójdzie to roboty będzie pełno. Nawiąż od razu współpracę z jakimś wykonawcą, żeby nie kwękali przy realizacji Twoich projektów. Jak potrzebujesz kontaktów ... służę pomocą.
Nastaw się na całe domy i bogatszą klientelę. Na blokowiska i przeciętnych szaraczków nie licz wcale. |
|