|
![]() |
|
CYTAT Cóż, dla Nas - ideałów - to codzienność Ho ho ho!!! To jest Was więcej? Gdzie zatem można Was spotkać? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Oczywiście, że nie jestem sam! Gdybym twierdził, że tylko ja jestem ten jeden, idealny, najlepszy, to byłbym tylko zadufanym w sobie, pysznym dupkiem - a to oczywiście z miejsca wyklucza bycie idealnym.
No i znów to samo - "Gdzie można Nas spotkać?". Właśnie z powodu Naszej szalonej popularności, tłumów wiwatujących niewiast staramy się za wszelką cenę unikać skupiania na sobie uwagi - wszak skromność to ważna cecha ideału, prawda? Jesteśmy niczym Bugatti Veyron - choć jest Nas trochę, to pojawiamy się rzadko, by niepotrzebnie nie łamać serc zapatrzonym w Naszą idealność niewiastom, bo przecież jak na ideały przystało - jesteśmy na wskroś dobrzy i litościwi! A psychopath is better than no path |
|
|
![]() |
|
Wgłębiając się w to co piszesz Kilroy, jedyne co mi przychodzi na myśl, to pierdu, pierdu..
![]() Ze swej łaskawości podzieliłbyś się przynajmniej wskazówkami, ale skoro nie... to jaki z Ciebie ideał, gdy umyślnie łamiesz serca kobiet na forum?! Z pewnością chciałybyśmy jedynie zobaczyć, dotknąć i podziwiać :-) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Odwróćmy zatem pytanie; Czy łatwo poznać miłego chłopaka w Stalowej? Łatwo i niełatwo, bo miły jest często skromny, nieśmiały, brzydki - albo innymi słowy płeć przeciwna za nim się nie ugania. Odwracając teraz bierzemy ładnego ( ciacho ) - kobiety za nim piszczą, szaleją, rzucają stanikami... taki nie musi się starać w ogóle o kobietę, bo i po co skoro same się do niego garną. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ze swej łaskawości podzieliłbyś się przynajmniej wskazówkami, ale skoro nie... No tak, ale to byłaby nielojalność wobec pozostałych, a więc kolejna skaza na krystalicznie idealnym charakterze, więc sama rozumiesz... :( CYTAT ...gdy umyślnie łamiesz serca kobiet na forum?! Z pewnością chciałybyśmy jedynie zobaczyć, dotknąć i podziwiać :-) Co robię?! Jakie znów serca?! Ech, znowu to samo! Rozumiem, znów w trosce o innych muszę usunąć się w cień. Życie ideału nie jest łatwe :( A psychopath is better than no path |
|
|
![]() |
|
CYTAT Odwracając teraz bierzemy ładnego ( ciacho ) Damian1989r, chłopaków, zarówno jak i dziewczyn, nie ma brzydkich - zdarzają się jedynie osoby zaniedbane. A jeśli chodzi o "uganianie się" to jest to zdecydowanie domena małolatów - ich święte prawo zarazem. Kliroy; dam Ci już spokój - tak, czy siak - i tak Ci nie wierzę ;-) |
|
|
![]() |
|
hehe to ostra sztuka musisz byc :] mam garba a uszy tworza kat prosty z policzkami, jak o mnie zadbasz zebym byl piekny ? prostowanie kolkiem kregoslupa i klejenie tasma wokol szyi ?:]
wg mnie za doslownie wzielas uganianie sie, bardziej o branie sprawy w swoje rece idzie :] ktos jest niesmialy dajesz mu sygnal, on nic, jest ciapa i tyle, podoba ci sie jak cholera, wiesz ze jest fajny i mily, probujesz cos z tym dalej zrobic - uganiasz sie iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 18 Lis 2010r. Skąd: z nienacka ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mozna nas spotkac gdziekolwiek ;) na zakupach , spacerze, itp ;)
Osobiscie uwazam ze nie ma idealow , kady ma wady jak i zalety tylko teraz kwestia co komu odpowiada i dopasowanie i zgodnosc charakterow , Ja tam za ideal sie nie uwazam , mam wady jak i Zalety |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ifeelgood - witamy wśród żywych
![]() P.S. Sory, że nie na temat ... musiałem ... |
|
|
![]() |
|
ifeelgood; Twoje problemy się leczy;-) nie martw się więc...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ifeelgood - witamy wśród żywych ![]() P.S. Sory, że nie na temat ... musiałem ... no ladnie szlachta sie wozi :] co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie^^? kto go wymoderuje ? wkrotce wam pewnie znowu w gardle stane, witaj ^^ morwiatko, na miejsce jednych wskakuja drugie, lekow brakuje albo nie ma :] takze nic z tym nie zrobisz, brzydcy sa wsrod was :p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mozna nas spotkac gdziekolwiek ;) na zakupach , spacerze, itp ;) Osobiscie uwazam ze nie ma idealow , kady ma wady jak i zalety tylko teraz kwestia co komu odpowiada i dopasowanie i zgodnosc charakterow , Ja tam za ideal sie nie uwazam , mam wady jak i Zalety Tak jak mowisz, jeszcze zalezy do czego sie szuka. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
macie najpikniejsze kobietki w polsce, hej
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kto tak powiedział?
:) |
|
|
![]() |
|
Osama tak napisał ;p . W każdym mieście są ładne i ładniejsze panie , dla każdego jest szansa. Komus podoba się wysoka wyzywają blondynka, ktoś inny woli ruda ognista a jeszcze ktoś inny brunetkę z czarnym jak noc charakterem .
Żeby poderwać skutecznie dziewczynę na ulicy bądź np. dziale mięsnym , trzeba być mistrzem i zazdroszczę takim osobom ![]() |
|
|
![]() |
|
Odwaga i pewność siebie przede wszystkim
![]() Ja np tego nie mam. :) |
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Trochę w temacie ;p Dziewczyno która wyjeżdżałaś dziś ok. 14.30 z pod Fraca na Niezłomnych hondą (chyba), może to czytasz? Tak fajnie wymieniliśmy spojrzenia
![]() ![]() |
|
Dołączył: 30 Wrz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A ja uważam, ze tylko odwaga i szczerość, a nie głupie zaczepki i teksty z zachowaniem małolata, mnie częściej zaczepiają mężczyźni na ulicy niż w lokalu może i dlatego, iż rzadko w nich bywam, ale wracając do tematu, naprawdę gdybym była wolna pewnie dałabym któremuś z nich szansę, poważni i szczerzy więc czemu nie;)
Stalowianka |
|
Dołączył: 28 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Spróbuj to sam się przekonasz. Mężczyźni w naszym mieście nie mają odwagi. Potrafią się wpatrywać, uśmiechać ale buzia nigdy im się nie otworzy
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
W stalówce same pasztety, nie ma na co się oglądać a tymbardziej za co się brać, kur*a szkoda czasu
![]() Pozdrawiam moją dziewczyne z poręb ![]() |
|
|
![]() |
|
A czy łatwo poderwać faceta ze Stalowej?
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
![]() |
|
nie wiem jak inni, ale ja jestem latwy :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
W jakim sensie? łatwo cie "zaliczyć" ?
:) |
|
|
![]() |
|
ziom nie dowiesz sie w jakim sensie, nie interesujesz mnie :p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Haha co do facetów to się zgodzę niestety. Tacy tchórze , że jak sama się nie odezwiesz do nich nawet żartem to sami w życiu nie zagadają ;) (testowałam kilkakrotnie ;))
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|