|
![]() |
|
Witam,
Zamawiam okna, bramę garażową i drzwi zew i wew. Bardzo fajną ofertę otrzymałem od firmy SOLO z rozwadowa. Czy ktoś może coś napisać o tej firmie, jakieś komentarze itp od osób które coś już kupiły. Powiem szczerze, że ofertę naprawdę ciekawą przedstawili - więc ją rozważam, a nie chce wtopić pieniędzy tak jak ludzie w gawo |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 10 Gru 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Polecam!
Zamawiałem u nich okna rok temu. Obsługa ok, dotrzymanie terminu ok, cena może troszkę wyższa niż gdzie indziej , ale przynajmniej montaż "bezbolesny" a i okna trzymają bez zarzutu. Nic nie blaknie itp. A odnośnie bramy - to ja kupowałem automat u nich bo skusiłem się w innej firmie na mega super promocję. Z promocji wyszło tyle, że nie dość, że na bramę czekałem 3 tyg. dłużej to zdupcyli całkowicie montaż. A Ci przyjechali , poprawili i automat w fajnej cenie nawet założyli. jedyny ich minus to ekspozycje mają strasznie ciasno poustawiane, no ale może się coś zmieniło. no ale generalnie polecam |
|
|
![]() |
|
brałem kiedyś bramę garażową. spoko.
|
|
|
![]() |
|
dzięki, wilgny a ile czekałeś na montaż?
|
|
Dołączył: 10 Gru 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
w sezonie to jakoś było i chyba 4 do 5 tygodni od zamówienia. Ale nie pamiętam. Ale jakoś to sprawnie poszło skoro nie narzekam.
Ale słyszałem coś, że jakąś nagrodę dostali ostatnio za konkurs. |
|
Dołączył: 10 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Potwierdzam,
Firma SOLO, wygrała konkurs "Podkarpackie Złote Okna" organizowany przez Podkarpacki Portal Remontowo Budowlany, szczegóły na naszych stronach. Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany www.pprb.pl , portal dla osób, które budują, remontują lub urządzają swoje mieszczanie, dom lub ogród. Jesteśmy również dla FIRM z sektora remontowo - budowlanego, które chcą efektywnie promować swoje towary i usługi zarówno w internecie jak i w katalogu tradycyjnym. Sprawdź Nas na www.pprb.pl |
|
|
![]() |
|
oo to wczesniej tego nie wiedzialem znaczy ze dokonalem dorbego wyboru mimo ze nie dokonca swiadomie
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT oo to wczesniej tego nie wiedzialem znaczy ze dokonalem dorbego wyboru mimo ze nie dokonca swiadomie ![]() jak to nie świadomie? kupowałeś w ciemno czy z polecenia? Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany www.pprb.pl , portal dla osób, które budują, remontują lub urządzają swoje mieszczanie, dom lub ogród. Jesteśmy również dla FIRM z sektora remontowo - budowlanego, które chcą efektywnie promować swoje towary i usługi zarówno w internecie jak i w katalogu tradycyjnym. Sprawdź Nas na www.pprb.pl |
|
|
![]() |
|
Tak z ciekawosci - jakie byly kryteria wyboru ? Kto wiekszy abon kupil pakiet vip ?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak z ciekawosci - jakie byly kryteria wyboru ? Kto wiekszy abon kupil pakiet vip ? ![]() póki co sympatyczny kolego, żaden z finalistów konkursu nie posiada opłaconego konta na portalu. także takie insynuację to wiesz ![]() ![]() Zaraz pewnie napiszesz, że ktoś mógł głosować kilkakrotnie itd. Już Ci wyjaśniam, że każdy głos był weryfikowany pod względem IP, imion i nazwisk jak i numerów telefonów oraz miejscowości. Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany www.pprb.pl , portal dla osób, które budują, remontują lub urządzają swoje mieszczanie, dom lub ogród. Jesteśmy również dla FIRM z sektora remontowo - budowlanego, które chcą efektywnie promować swoje towary i usługi zarówno w internecie jak i w katalogu tradycyjnym. Sprawdź Nas na www.pprb.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT jak to nie świadomie? kupowałeś w ciemno czy z polecenia? nie do konca swiadomie w sensie ze nie wiedzialem ze wygrali jakas nagrode. w sumie wtedy jej nie mieli bo to z rok temu montowalem ta brame takze wtedy jej nie mieli bo ja teraz na targach dostali ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
heheh, tyle że nagrodę otrzymali za produkowane okna, a nie bramę
![]() Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany www.pprb.pl , portal dla osób, które budują, remontują lub urządzają swoje mieszczanie, dom lub ogród. Jesteśmy również dla FIRM z sektora remontowo - budowlanego, które chcą efektywnie promować swoje towary i usługi zarówno w internecie jak i w katalogu tradycyjnym. Sprawdź Nas na www.pprb.pl |
|
|
![]() |
|
Chodziło mi o to, że dobrego wyboru dokonałem bo firmę zaczynają ludzie doceniać. A odnośnie bramy to segmentówkę polecił mi sąsiad i póki co nie narzekam.
|
|
|
![]() |
|
ja nie mogę powiedzieć dobrego słowa o tej firmie.. porażka na całego !!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tak z ciekawosci - jakie byly kryteria wyboru ? Kto wiekszy abon kupil pakiet vip ? ![]() póki co sympatyczny kolego, żaden z finalistów konkursu nie posiada opłaconego konta na portalu. także takie insynuację to wiesz ![]() ![]() Zaraz pewnie napiszesz, że ktoś mógł głosować kilkakrotnie itd. Już Ci wyjaśniam, że każdy głos był weryfikowany pod względem IP, imion i nazwisk jak i numerów telefonów oraz miejscowości. Ja nic nie insynuuje tylko pytam bo sprawdziłem kolego ta twoja stronę i ceny za wpis ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja nic nie insynuuje tylko pytam bo sprawdziłem kolego ta twoja stronę i ceny za wpis ![]() jeśli pijesz do mnie to ja nie opluwam konkurencji. Dostałem atrakcyjną ofertę więc pytam forumowiczów co sądzą o firmie, by nie wtopić tak jak niektórzy. CYTAT ja nie mogę powiedzieć dobrego słowa o tej firmie.. porażka na całego !! możesz rozwinąć? |
|
|
![]() |
|
Jeżeli szukacie dobrych okien i nie tanich to Solo spełnia te warunki. Jeżeli szukacie oszczędności to tylko u konkurencji. Jeżeli kogoś stać to te okna są naprawdę dobre. Są w Stalowej okna o wiele tańsze ale ja osobiście wybrałbym solo gdyż cenię sobie jakość.
:) |
|
|
![]() |
|
POPIERAM SOLO ! szybko i skutecznie
|
|
|
![]() |
|
agusiek ponawiam pytanie - jakie zastrzeżenia? bo w piątek zamawiam, chyba, że mnie skutecznie zniechęcisz
![]() |
|
|
![]() |
|
SOLO najlepsi !
|
|
|
![]() |
|
Karmar najlepsi !
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie ma kto pochwalić to sami sie chwalą.
|
|
|
![]() |
|
nie polecam. firma załosna, czas oczekiwania bardzo długi , monterzy okropni , nie mili aroganccy i straszne fleje , nie podoba mi się gdy ktoś montuje drzwi i jest pijany , brak jakiego kolwiek zabezpieczenia mieszkania i klatki. z całego serca nie polecam.
|
|
|
![]() |
|
Hmm... kupiłem okna drzwi tarasowe za grube siano mam już zamontowane i jak na razie nie mam na co narzekać no chyba ze do drobiazgów które są nie istotne jestem
![]() |
|
|
![]() |
|
Pijany monter nie należy do błahostki. Jaka on opinie wystawia firmie. Jeżeli przyjechał pijany to trzeba było do firmy dzwonić.
|
|