|
![]() |
|
Wróciłem z autem i bez pieniędzy
![]() tak wiec udało mi się kupić Xsarę rok 2002, silnik 2.0HDi, przebiegu 160 tys, stan lakieru godny pochwalenia właściciela a co najważniejsze wszystkie faktury napraw. Cena 12 300. powiem ze pierwsze wrażenie to przyjemne prowadzenie i fajna dynamika silnika. naprawdę dużo lepiej niz Passat ;) Ogólnie jestem zadowolony i mam nadzieje ze autko mi posłuży ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nie chcę zapeszać ale dokonałeś słusznego wyboru, szczególnie, że odpuściłeś vectrę.
Niech Ci służy, pamiętaj; jak dbasz tak masz ale pewnie wiesz o tym. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
Jak by jeszcze ktoś szukał Xarki mam do sprzedania 2001 2.0 HDI za 7999zł
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wróciłem z autem i bez pieniędzy ![]() tak wiec udało mi się kupić Xsarę rok 2002, silnik 2.0HDi, przebiegu 160 tys, stan lakieru godny pochwalenia właściciela a co najważniejsze wszystkie faktury napraw. Cena 12 300. powiem ze pierwsze wrażenie to przyjemne prowadzenie i fajna dynamika silnika. naprawdę dużo lepiej niz Passat ;) Ogólnie jestem zadowolony i mam nadzieje ze autko mi posłuży ![]() ![]() Ja również myślę, że dobrze zrobiłeś wybierając Xsarę. ![]() Powodzenia! |
|