|
![]() |
|
Znalazłem kartę do bankomatu...bank Millenium. Oddam właścicielowi...
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 21 Paź 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Znaleziona karte trzeba chyba zanieść do banku. Tak mi sie zdaje.
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
![]() |
|
wiem ale liczę jeszcze na dzisiejsze sylwestrowe piwo ( za znaleźne oczywiście)
![]() |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
to zglos w banku ze taka karte posiadasz i popros zeby skontaktowali cie z jej wlascicielem a wtedy...piwo bedzie......no chyba ze na karcie zajeb...y debet,zero przychodow haha
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~lol | |
![]() |
|
To jest polska uczciwosc - nie odda, bo przeciez znalazl to jego - teraz uczciwemu znalazcy trzeba placic okup za oddanie swojej wlasnosci - no widac "uczciwosc" ludzi z kresow wschodnch, gdzie psy szczekaja d*$ami.
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT To jest polska uczciwosc - nie odda, bo przeciez znalazl to jego Gdzie napisałem ,że nie oddam i że to moja własność? A jeśli chodzi o uczciwość to sądze ,że w przypadku jakiejkolwiek nieuczciwości z mojej strony, nie pisałbym wcale tego tematu i wypier**lił tą kartę w hasiok a nie zawracał sobie dupe i czytał tak inteligentne wypowiedzi i ambitne stwierdzenia takich super rzetelnych gości jak ty \"lol\" żałosne ![]() |
|
~~lol | |
![]() |
|
a jak inaczej mozna nazwac posty typu:
Hej zgubilem karte, oddam ja za darmo ale licze na piwko albo inna gratyfikacje ;) No jak dla mnie sprawa jest przejrzysta - jakbys byl uczciwy odnioslbys na policje, albo do banku - oczywiscie ty jestes jeszcze bardziej uczciwy i chcesz oddac karte do rak wlasnych a przy okazji sprawdzic czy da sie nia zaplacic w internecie;) |
|
|
~~kotek | |
![]() |
|
lol - nie wytrzezwiales widze jeszcze ... albo jeszcze zamalo wypiles.
a gdzie mial napisac jak na regionalnym medium ? zaniesie na policje i co ... ? |
|
|
~~**** | |
![]() |
|
lol - ie mozna oddac kart, ktora sie zgubilo?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lol idź sie prześpij bo chyba ci bania jeszcze dobrze nie zeszła po tym mózgotrzepie bo wypisujsz tu straszne dyrdymały
![]() P.S. Wydaje mi się że za dużo oglądasz seriali typu W11 i to wychodzi tutaj na forum buahaha ![]() ![]() Tok myślenia rodem z polskiej policji ![]() |
|
Dołączył: 2 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Oddaj za darmo, nie łudź się ze dostaniesz na piwo. Bo gdybyś Ty zgubił tą karte , to jeszcze byś narzekał ...i napewno niedał byś na piwo , coć pewnie powiesz ze dałbyś . . .
![]() wieś się bawi \' : ) |
|
|
![]() |
|
jak zgubiłem dowód to dałem gościowi który mi przyniósł 20 zł
![]() ![]() //Call |
|
~~lol | |
![]() |
|
ta, ta, ta - a w innych watkach czytam jaka to biedota mieszka w stw, a tu nagle wszyscy sie obdarowuja prezentami - przeciez to takie tanie i w ogole co sie bede szczypal...
Nie wiem jak zajmie sie tym policja, ale pewnie bardziej aktywnie niz posadzenie du**ka przed komputerem i napisaniem 'piwo albo karta do klopa'. |
|
|
|
![]() |
|
dobra społeczniaku zamknij d*pe , masz klapy na oczach i już jesteś nudny...
|
|
~~lol | |
![]() |
|
jak swiat swiatem i wszedzie nie tylko na kresach wschodnich jak to niektórzy pisza madrzy tego forum pisza ...
znalezne bylo jest i bedze to sie nalezy dla uczciwego znalazcy ktory nie chce przyspozyc sobie sam korzysci z tego co znalazl ale chce oddac prawowitemu wlascicielowi koniec a jak wlasciciel nie chce dac znaleznego to juz swiadczy wlasnie tylko o jego hamstwie i braku kultury pozdrawiam kolesia ktory znalazl i chce oddac bo mogl przejsc obok i miec w du.... a wlasciciel karty niech sie martwi czy nie ma pustego konta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na psiarni odprawili mnie z kwitkiem więc to pier*ole...Temat zamknięty
![]() |
|
~~lol | |
![]() |
|
Widze, ze mam rozdwojenie jazni
![]() Na zachodzie polski nie ma takiego zalatwiania za kase, tam ludziom nie zalezy na 20 zeta jak na polowie pensji i poprostu moga sobie pozwolic na nieodplatna uczciwosc. Na wschodzie jest inaczej - trzeba sobie pomagac bo wszyscy sa skorumpowani i przeciwko nam, a przyjdzie co do czego to wszyscy wpychaja na sile lapowki... no prosze mi nie mowic, ze jest inaczej. Tak samo jest we wloszech - tam poludnie jest brudna wiocha, gdzie wszyscy licza bardziej na mafie i lapowke... |
|
|
~~lol | |
![]() |
|
Jeszcze zapomnialem napisac, dzieki bogu nie jestes zlym zlodziejem i nie ukradles nic z konta ani nie wykorzystales inaczej karty. Na szczescie tylko chciales ja odsprzedac.
|
|
|
|
![]() |
|
weź ku*wa społeczniaku nic nie chciałem odsprzedawać i zamknij dupsko szma** jak jesteś taki mądry i krajoznawczy to zostań dyplomatą, jak pisałem już temat zamknięty i nie udzielaj sie więcej i nie pruj sie stara ruro bardaszana rozje*ana
mod j-r |
|
~~lol | |
![]() |
|
Miales szczescie, ze nikt nie odpowiedzial na twoje ogloszenie. Jakby do mnie ktos sie odezwal, ze znalazl moja karte i za piwo mi odda to pierwsze co bym zrobil to zadzwonil na policje, ze zlodziej chce okup za moja wlasnosc. Wtedy na "psiarni" by cie nie odprawili - oj napewno.
|
|
|
|
![]() |
|
Przyłączam się do apelu TigerTeddyBear - jak masz tak pieprzyć to lepiej zamknij d**ę.
|
|
~~lol | |
![]() |
|
Dlaczego boicie sie prawdy?! Czy powiedzialem cos, co jest nieetyczne? Dlaczego przyjmujecie niemoralne zachowania za codziennosc? Juz niedlugo bedzie porzadek, tylko Prawo i Sprawiedliwosc powroci - po tym jak Tusk sie przejedzie!
|
|
|
|
![]() |
|
to mnie rozbawiłeś
![]() |
|
~~hate eternal | |
![]() |
|
przeciez i tak by oddal - nawet bez piwa. Czasem tak latwiej niz sie pitolic z urzedasami
![]() ![]() |
|
|
~~lol | |
![]() |
|
Ja tylko moge powiedziec (jako ciekawostke), ze ów Pan/Pani co karte zgubiła jak ma chociaz troche oleju w glowie to karta jest dawno zgloszona jako zgubiona i zablokowana na wszystkie sposoby. Kolejna ciekawostka, to jezeli to rzeczywiscie karta bankowa i wroci do oddzialu to bank ja przyjmie i natychmiast zniszczy :-) Wiec raczej nie ma co sie bawic w oddawanie...
|
|
|