|
![]() |
|
Dzisiaj w godzinach popołudniowych został wyrzucony z auta ten biedak
![]() osoba, która go znalazła, nie może go zachować, gdyż ma na podwórku innego psa, który tego nie toleruje, na cito potrzebny jest mu nowy dom. Ciężko mi powiedzieć w jakim jest wieku, domniemam, że ok 4 tyg. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Czemu zmieniliście tytuł wątku??
|
|
|
![]() |
|
Pewnie naruszyłaś regulamin bo napisałaś szczeniak lub pies a to powinno być zwierzak!! Śmiech !!
A piesek ładny, oby szybko znalazł dobry dom. |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Czemu zmieniliście tytuł wątku?? Żeby pomóc temu zwierzakowi, by szybciej znalazł dom, poprzez umieszczenie w temacie adekwatnego opisu do poruszanego problemu. |
|
|
![]() |
|
Panie SM po weryfikacji glownej strony wychodzi ze na glownej pisze o jakiejs budzie dla psa,a nie ze pies szuka chaty.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Napisałam "Dom potrzebny na cito, biedakowi wyrzuconemu z auta" to był mało pomocny tytuł?? Taki wątek ma przyciągnąć uwagę żeby mógł pomóc
![]() |
|
|
![]() |
|
Podrzucam maluszka...
Dobry domku, gdzie jesteś?? ![]() |
|
|
![]() |
|
Mam więcej zdjęć psiaka oraz filmik, gdyby ktoś był chętny wyślę na maila.
Piesek uwielbia dzieci, będzie wspaniałym towarzyszem dla dziecka. Dorosłych ignoruje a jak widzi dzieci to jest cały szczęśliwy, widać, że był w domu z dziećmi, jest spokojnym zrównoważonym, nie szczekliwym psiakiem. Jest odważny, ale nie nachalny. Nie nadaje się na podwórko ze względu na krótką sierść. Jest prześmieszny i przemiły ![]() ![]() Ps. Proszę moderatorów o zmianę tego bzdurnego tytułu!!!!!!!! |
|
Dołączył: 30 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jak można być takim skur..em bez serca??! Wziąć najpierw psa, a potem wyrzucić go na pastwę losu bo przeszkadza w wyjeździe na wakacje. Życzę temu komuś, że jak już na starość nie będzie nikomu potrzebny to też go zostawią samemu sobie...
PS. Mam nadzieję, że piesek szybko znajdzie kochającego właściciela. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Czemu zmieniliście tytuł wątku?? Żeby pomóc temu zwierzakowi, by szybciej znalazł dom, poprzez umieszczenie w temacie adekwatnego opisu do poruszanego problemu. Ale lepiej by było jakby pisało "szczeniaka" a nie zwierzaka. Dziś widziałam tego pieska, to taka mała kruszynka, bardzo grzeczny i sympatyczny. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Napisałam \"Dom potrzebny na cito, biedakowi wyrzuconemu z auta\" to był mało pomocny tytuł?? Taki wątek ma przyciągnąć uwagę żeby mógł pomóc ![]() tyle, że był on za długi i w rezultacie widniało "Dom potrzebny na cito". Sam myślałem widząc ten tytuł, że to ogłoszenie z kategorii "wynajmę". |
|
|
![]() |
|
Kto przygarnie to maleństwo???????
|
|
|
![]() |
|
szczylek nadal czeka...
![]() |
|
|
![]() |
|
Szczylek znalazł dom. Proszę o usunięcie tego wątku.
|
|
|
![]() |
|
Piesek znalazł dom. Zamykam.
|
|