|
![]() |
|
CYTAT Jak to jest, że do teflonu nic nie przywiera, a teflon do patelni i owszem umiech ? P.S. p_p Ty znasz odpowiedź jezyk nie liczy się jezyk na zasadzie domku ?:] jak orzeszek w skorupce ? ;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
sm staree, kwestia sposobu wylewania teflonu, w emalii olkusz widziałem to i metal dostaje specjalny podkład pod teflon dzieki czemu płyn przywiera a po wypiekaniu dopiero tworzy sie odpowiednia warstwa
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT na zasadzie domku ?:] jak orzeszek w skorupce ? ;p No proszę Cie ... ! Zachowajmy powagę ![]() |
|
|
![]() |
|
;] poprawcie mi mozliwosc wywalenia wiadomosci ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jeśli chodzi o płynięcie do przodu a nie tylko utrzymanie się na powierzchni to oczywiście że nie ma ![]() Zagadka: Wyobraź sobie że jesteś uwięziony w pomieszczeniu. Są w nim drzwi zamknięte na klucz, dwa identyczne zamknięte pudełka - w jednym jest klucz do drzwi a w drugim bomba która wybuchnie przy próbie otwarcia. Są też dwa jednakowe roboty, z których jeden zawsze mówi prawdę a drugi zawsze kłamie. Obydwa wiedzą w którym pudełku jest klucz, możesz każdemu z nich zadać jedno pytanie (ale takie samo). O co je zapytasz żeby się stamtąd wydostać? *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
fractal co ty mi o fizyce ? :] jakie podstawy, ustawiasz 2 magnesy przeciwnymi biegunami do siebie one sie przyciagaja a lodka plynie :] no tak czy nie ? jezeli uwazasz ze nie to jak chlopu poprosze :]
a ta twoja. ktore pudelko z kluczem wskazalby twoj roboci kolega ?:] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Magnesy się przyciągają ale żeby się nie zetknęły to koleś w łódce musi cały czas działać na magnes z wędką z taką samą siłą w przeciwnym kierunku. Siły się nawzajem znoszą i łódka stoi w miejscu
![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
sa na stole 2 magnesy, jeden trzymasz palcem drugi sie do tego zbliza nie wystarczy ten moment uchwycic ? ciagnie ale nie do konca i mamy perpetum mobile ?:]
|
|
![]() |
|
CYTAT sm staree, kwestia sposobu wylewania teflonu, w emalii olkusz widziałem to i metal dostaje specjalny podkład pod teflon dzieki czemu płyn przywiera a po wypiekaniu dopiero tworzy sie odpowiednia warstwa Tak jak invx pisał znam odpowiedź dlatego trzymam jezyk za zebami, ale czegos w wypowiedzi jacka nie rozumiem. Moze i metal dostaje specjalny podkład, ale i tak tego podkladu poźniej musi uczepic sie telfon, do ktorego nic nie przywiera ![]() |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT sa na stole 2 magnesy, jeden trzymasz palcem drugi sie do tego zbliza nie wystarczy ten moment uchwycic ? ciagnie ale nie do konca i mamy perpetum mobile ?:] Nadal działają 2 siły z przeciwnymi zwrotami - w dodatku - w jednym układzie. W obrębie tegoż układu (łódki) wypadkowa sił wynosi 0. Układ pozostaje w równowadze wewnętrznej, a z zewnątrz nie działa na niego żadna siła (upraszczając). Aby układ pozostawał w ruchu wypadkowa nie może być równa zero. Czyli jak by koleś z magnesem siedział na innej łódce która by płynęła (oczywiście nie sama z siebie ;p) i przyciągał drugą łódkę to tamta by płynęła. |
|
|
![]() |
|
ziom ale znowu mi o jakichs silach piszesz ;p jak samochod jedzie do przodu to mowisz ze dziala na niego jakas sila ? ;] tylko to latwiej wytlumaczyc bo gaz ^^
btw poczekajcie az to uzdatnia ;] http://freee(...)n_Motor/ 3 psy biale i 3 psy czarne stoja po jednej stronie rzeki, musza przedostac sie na druga, zalozmy ze jedne i drugie potrafia wioslowac :] maja do dyspozycji lodke w ktora moze zaladowac sie max 2 stworzenia :], jezeli jedne psy sa w przewadze to atakuja pozostale, jak to rozwiazac by nie doszlo do rozlewu krwi? :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
ruskie by wszystkie na raz załadowali
![]() ![]() |
|