|
![]() |
|
Witam, niedawno przeprowadziłem się na ul. Siedlanowskiego i interesuje mnie zakup garażu przy tej ulicy (dokładnie przy ul. Podleśnej), nie mam jeszcze konkretnej oferty ale chciałbym zapytać szanowne grono tu mieszkające o realne ceny kupna przy tej ulicy tzn. po ile ludzie sobie wołają a po ile można kupić. Chciałbym się mniej więcej orientować w rozmowach z potencjalnymi sprzedającymi. Z góry dziękuję za informację
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
wiem jak wynajem-100 miesięcznie
|
|
|
![]() |
|
A mnie interesuje garaż na skarpie do kupna - oczywiście w rozsądnej cenie , może nie te nowe ale poniżej na zjazdach od oczka, jak ktoś coś wie proszę na priv
|
|
|
![]() |
|
mnie interesuje kupno garażu gdzieś na zatorzu
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja bym chciał wiedzieć ile można dostać za murowany garaż z kanałem, stołem i prądem na hutniku
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ejjj Ludzie wy czytać nie umiecie czy co?? Temat był założony w sprawie ceny garażu przy Ul. Siedlanowskiego a nie na zatorzu czy gdzie indziej
![]() benio1992:) |
|
|
![]() |
|
Benio fajna furka w avatarze. garażowana?
![]() |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Benio fajna furka w avatarze. garażowana? Tak Oczywiście![]() ![]() benio1992:) |
|
|
![]() |
|
ada222 - a gdzie za 100 zł wynajmują??
|
|
Dołączył: 23 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
kolega kupil jakies pol roku temu, kolo bramy mzk za 24 tys...
ceny powalajace... ...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
![]() |
|
Garaż przy ul.Podleśnej na osiedlu Siedlanowskiego.Garaż z kanałem w bardzo dobrym stanie 23.000zł
http://stalo(...)-cat-302 |
|
|
![]() |
|
Ceny powariowały - za tak małe pomieszczenie takie pieniądze..........sami pomyślcie
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT kolega kupil jakies pol roku temu, kolo bramy mzk za 24 tys... ceny powalajace... To jak się płaci za wynajem 100 zł/m-c to taki garaż "zwróci" się dopiero za 20 lat. Spoko ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
ja kupowalam jakies 2 lata temu na siedlanowskiego za 30.000
|
|
|
![]() |
|
TO GRATULUJE PANI ZAKUPU ZA 30 TYS
![]() ![]() BO MÓJ SĄSIAD KUPIŁ GARAŻ W 2010r ZA 18 TYS tyle że coś tam W NIM REMONTOWAŁ |
|
|
![]() |
|
Ceny jak widzę są z kosmosu.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 8 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
hehehe na spacerowej 8 tys
![]() |
|
Dołączył: 3 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Garaż przy ul.Podleśnej na osiedlu Siedlanowskiego.Garaż z kanałem w bardzo dobrym stanie 23.000zł http://stalo(...)-cat-302 Hehe fajnie to ujęłaś '' Garaż przy ul.Podleśnej na osiedlu Siedlanowskiego '' A od kiedy ul. Siedlanowskiego jest osiedlem ? Czy ci ludzie naprawdę nigdy nie zapamiętają iż Siedlanowskiego jest ulicą leżącą na osiedlu Wyzwolenia ![]() Już sam tytuł wątku mówi za siebie ![]() Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
![]() |
|
bo to jest 25 Lecia tak właściwie
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT bo to jest 25 Lecia tak właściwie ![]() Było ale od ponad 15 lat jest Siedlanowskiego, ul. Siedlanowskiego na osiedlu Wyzwolenia. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() |
|