|
![]() |
|
Własność MZK ? To przecież niczyje ... ![]() Nie dość, że nie znają praw fizyki to jeszcze nie szanują cudzej własności ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Od zawsze uważałem, że Lonsdale = IQ-1
|
|
Dołączył: 29 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Powiedzcie mi gdzie to było nagrane? Chodzi mi o miejsce.Zna ktoś ten teren?
|
|
|
![]() |
|
To jest teren tzw. "kulochwytów" gdzie był organizowany ten pseudo labirynth of sound.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
apokalipsa..
weź się ogarnij! żal Ci tyłek ściska? co stało się coś temu śmietnikowi? ciekawe jak wyrzucasz śmieci to wchodzisz do altany śmietnikowej i każdemu kontenerowi po równo wrzucasz co by się nie zmęczył i nie obraził.. hahah ![]() Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT co stało się coś temu śmietnikowi? Super tłumaczenie. To jak ktoś będzie do Ciebie strzelał z karabinu maszynowego i nie trafi, też powiesz, że przecież Ci się nic nie stało ? |
|
|
![]() |
|
studenci KUL. przynajmniej ten jeden błazen w bluzie Lonsdale.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT co stało się coś temu śmietnikowi? Super tłumaczenie. To jak ktoś będzie do Ciebie strzelał z karabinu maszynowego i nie trafi, też powiesz, że przecież Ci się nic nie stało ? kto ma do mnie niby strzelać? hahah stary za dużo W11 ;D zajebist*e porównanie hihi Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT studenci KUL. przynajmniej ten jeden błazen w bluzie Lonsdale. ,że niby żuber błazen? heh powiedz mu to w twarz ![]() Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nawet nie wiedziałem że kiedykolwiek studiowałem na KULu
![]() Błazen? Hmmm mamy demokracje, wiec mów co chcesz, anonimowych krzykaczy jest dużo na tym forum. Do reszty znajomych mam prośbę nie wypowiadać się w tym wątku w ramach powiedzenia: "nie tykaj gówna, to nie będzie śmierdziało". Wiem że conajmniej wpisy trzech użytkowników wypowiadających się tutaj to jeden użytkownik co tylko zaniża i tak bardzo niski poziom tego portalu, no ale nic, ich folwark więc niech sobie robią co chcą. Jeśli chodzi o poszanowanie czyjejś własność to naszemu śmietnikowi nic się nie stało i można go podziwiać w pełnej okazałości na ulicach naszego miasta. Ludzie z MZK są podobnego zdania ![]() PS serwis YT zajął się prawami autorskimi i usuwa kopie tych filmów ze swojego serwisu na prośbę właściela a więc oglądać póki możecie! ![]() Pozdrawiam NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nawet nie wiedziałem że kiedykolwiek studiowałem na KULu ![]() Błazen? Hmmm mamy demokracje, wiec mów co chcesz, anonimowych krzykaczy jest dużo na tym forum. Do reszty znajomych mam prośbę nie wypowiadać się w tym wątku w ramach powiedzenia: \"nie tykaj gówna, to nie będzie śmierdziało\". Wiem że conajmniej wpisy trzech użytkowników wypowiadających się tutaj to jeden użytkownik co tylko zaniża i tak bardzo niski poziom tego portalu, no ale nic, ich folwark więc niech sobie robią co chcą. Jeśli chodzi o poszanowanie czyjejś własność to naszemu śmietnikowi nic się nie stało i można go podziwiać w pełnej okazałości na ulicach naszego miasta. Ludzie z MZK są podobnego zdania ![]() PS serwis YT zajął się prawami autorskimi i usuwa kopie tych filmów ze swojego serwisu na prośbę właściela a więc oglądać póki możecie! ![]() Pozdrawiam Wydawało mi sie ze organizowales juwenalia w STW, stad moje przypuszczenia. Jeśli nie odjebaliście błązenady to powiedz mi jak to nazwac, na dzień dzisiejszy jesteś błaznem.Chcesz to jak zasugerowal kolega wyzej powiem ci t w twarz. pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
To przez brak zajęcia ludzie robią z siebie kretynów dlatego uważam ze po złapaniu takich osobników powinna być nakładana kara w postaci kilkugodzinnych prac porządkowych na rzecz miasta. Miasto ładniej by wyglądało a ludzie nie mieli by czasu na takie głupie zabawy. dziś zabawy z kontenerem a jutro rozbicie komuś samochodu
|
|
|
![]() |
|
CYTAT To przez brak zajęcia ludzie robią z siebie kretynów dlatego uważam ze po złapaniu takich osobników powinna być nakładana kara w postaci kilkugodzinnych prac porządkowych na rzecz miasta. Miasto ładniej by wyglądało a ludzie nie mieli by czasu na takie głupie zabawy. dziś zabawy z kontenerem a jutro rozbicie komuś samochodu Co tak słabo, nie lepiej od razu szubienica ![]() W ogóle to łomatkoboska co za skandal, jak tak można??? Co prawda na filmiku nie zauważyłem żeby śmietnikowi coś poważnego się stało, nie odpadło kółko czy klapa. Wnioskując z odgłosu szkła przy finałowej kraksie żadna butelka się też nie rozbiła. Ale ewidentnie naruszono nietykalność fizyczną kubła na śmieci! Tego nie można puścić płazem! Trzeba powołać komisję śledczą i znaleźć tych zbrodniarzy! A tak na poważnie to plus dla autorów filmiku, niezłe to było ![]() Smutasami się nie przejmujcie, oni zawsze narzekają. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
Dołączył: 17 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A tak na poważnie to plus dla autorów filmiku, niezłe to było umiech
Smutasami się nie przejmujcie, oni zawsze narzekają. jestem tego samego zdania ![]() |
|