|
![]() |
|
Sprawdź czy słoń nie nadepnął Ci na ucho?
Co robimy: 1. Włączamy swój ulubiony kawałek muzyczny (w jakości bezstratnej) przez dobre słuchawki w odtwarzaczu muzycznym Winamp. 2. Ten sam utwór puszczamy teraz w programie Foobar2000 http://www.dobre(...)337.html Wszystkie ustawienia w obu playerach na default (bez żadnych upiększaczy), czyli FLAT. Ktoś słyszy różnicę? :-) |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 8 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Oczywiście foobarek kosi winampa już w przedbiegach
![]() Używam go od dawna. Drugi bardzo duży plus, to jego "lekkość". Nie jest tak RAMożerny i nie zamula windy jak winamp ma w zwyczaju. Polecam wszystkim ten program ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oczywiście foobarek kosi winampa już w przedbiegach ![]() Używam go od dawna. Drugi bardzo duży plus, to jego \"lekkość\". Nie jest tak RAMożerny i nie zamula windy jak winamp ma w zwyczaju. Polecam wszystkim ten program ![]() Tak! Program bardzo szybko uruchamia się na moim komputerze. Mam starszego "Peceta" (tylko 1 giga ramu) i odpalając Winampa można było spokojnie iść zaparzyć sobie kawy, niczym się uruchomił ![]() |
|
|
![]() |
|
Eee myślałam, że będzie jakaś zagadka
![]() Ja Winampa nie używam już od lat, teraz jestem wierna jetAudio ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Ja też już dawno przerzuciłem się na foobara, winamp strasznie zamula kompa, ładuje jakieś szity do autostartu, próbuje odtwarzać filmy, co za szajs
![]() Do foobarka dorzucam tylko wtyczkę flv, odtwarza muzykę ściągniętą z youtube itp. ***** *******, ***** ***! |
|