|
![]() |
|
Czy może wiecie gdzie są organizowane Andrzejki w naszym mieście?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Wybierz lokal, który Cię interesuje, znajdź na necie telefon i zapytaj. Przeważnie większość restauracji organizuje Andrzejki bo to dodatowy zarobek.
A tak serio w tamtym roku byłam w "Przytulnej" na Andrzejkach i było całkiem fajnie. Tu masz stronę http://www.restauracjaprzytulna.pl/ >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
www.tanew.pl
![]() |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W przytulnej coś robią? wie ktoś coś na ten temat?
:) |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Bo takiu nas zascianek. po co płacic za aktualizacje www, internet phi...
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 22 Gru 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Do Andrzeja
![]() |
|
|
![]() |
|
Do NNN!
|
|
Dołączył: 1 Maja 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
w przytulnej podobno organizowane są andrzejki i koszt to 60/os dwa dania gorące...
|
|
|
![]() |
|
w marcato ma grac dj, a jak z muzą w przytulnej?
|
|
|
![]() |
|
W przytulnej od zawsze gra taki pseudo zespół a raczej nie gra tylko puszcza piosenki koleś z klawiszy
![]() Byłem tam na dancingu i podobało mi sie.. ![]() ![]() A jak w tym roku? jest coś w Przytulnej? wie ktoś? :) |
|
|
![]() |
|
StefanS51 ten pseudo gościu już na szczęście nie gra
![]() Ja w tamtym roku byłam na andrzejkach w "Lasowiance" z zakładu pracy i było fajnie. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
W Lasowiance też organizują coś w stylu "andrzejki" ?
:) |
|
|
![]() |
|
StefanS51 ja byłam z zakładu pracy, to był wypad zorganizowany ale czy tak dla ludzi z zewnątrz robią to nie wiem. Zadzwoń i zapytaj.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
CYTAT StefanS51 ten pseudo gościu już na szczęście nie gra ![]() Ja w tamtym roku byłam na andrzejkach w \"Lasowiance\" z zakładu pracy i było fajnie. a grali repertuar dzemu, manamu,bajmu? podejzewam ze to byłzespół dreems. swietnie grają |
|
|
![]() |
|
bratp grali nawet Lady Gagę a dziewczyna miała taki głos, że myślałam, że oni to z płyty puszczają, bo byłam wtedy na zewnątrz. A ten wcześniejszy grajek to byl chyba zespół Bravo
![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
CYTAT bratp grali nawet Lady Gagę a dziewczyna miała taki głos, że myślałam, że oni to z płyty puszczają, bo byłam wtedy na zewnątrz. A ten wcześniejszy grajek to byl chyba zespół Bravo ![]() Dokładnie! to był zespół BRAVO.. porażka :) |
|
|
![]() |
|
Dwor Olimp na Piaskach 100zl
|
|
|
![]() |
|
Oczywiscie tylko i wyłącznie NNN
![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Oczywiscie tylko i wyłącznie NNN ![]() ![]() A co tam za satysfakcje będą? |
|
|
![]() |
|
NNN z całym szacunkiem ,bo jest tam ładnie .Ale ostatnio moje zdanie o tym" fajnym" lokalu leglo w gruzach.ludzi wpuścili tyle ,żę niebyło gdzie nogi postawić.CZesto tam chodziliśmy i wiem ze zawsze ,jest dużo ludzi ,ale to co bylo ostatnio to MASAKRA ,dziwie sie bo w ten sposób tracą klientów
![]() ![]() |
|