|
![]() |
|
Nie wiem jak się wkleja tu zdjęcia
![]() Sylwetkę która najbardziej mnie kręci posiada Kim Kardashian: http://modai(...)dex.html Krągłe piersi, spory tyłek i talia osy ![]() I czego więcej chcieć ?.. ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
z tego co widzę to Kim Kardashian do modelek plus size nie zaliczyłaby się .
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ifeelgood ; mówiąc szczerze to nie przeszkadzałoby mi wszystko zależy od człowieka .ale tam w temacie nie ma napisane że otyły tylko taki w miarę . tak sobie przeglądam i znalazłam kilka fotek http://www.pudel(...)e_ladne/ ale rozdzielcie, charakter od wygladu ;] bo tu naskakuja co niektorzy, oczywiscie charakter jest najwazniejszy, ale temat nie o tym, majac do wyboru dziewczyny takim samym charakterem size + i nie size + wybiore ta mniejsza, te kobiety ktore wrzucilas maja fajne twarze, ale sa po prostu grube, a size+ to tak samo lansowane, jak pozalowania godny singiel ;-) iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Olga jak to nie
![]() Przecież typowa wybiegowa modelka ma 175-185 cm i 50 kg wagi - więc Kim Kardashian do takich dalego ![]() Poza tym mieliśmy wkleić figure kobiety które nam sie podobają, nie bacząc na to czy to plus size czy nie ![]() |
|
|
![]() |
|
no tak ale to pysiulka chciala zdjęcia mi w temacie chodziło o co innego
|
|
|
![]() |
|
No jeżeli chodzi o pokazywanie się z nimi to nie byłoby najmniejszego problemu - chociaż bywają momenty gdy widzę facetów idących pod ramię z "kobietami przy kości" i można dostrzec na ich twarzy speszenie...facet musi bardzo mocno taką kochać żeby się tym nie przejmował bardziej niż ona sama
![]() |
|
|
![]() |
|
Facet pokazuje się z kobietą plus size bo nie ma innego wyjścia, jednak na ulicy ogląda sie za dużo szczuplejszymi panienkami
![]() |
|
|
![]() |
|
,,Facet pokazuje się z kobietą plus size bo nie ma innego wyjścia'' a właśnie że ma wyjście
![]() Uwierz ze jeśli kocha to jest to dla niego nieistotne . |
|
|
![]() |
|
Monster: faceci nie chodzą z celownikiem w oczach wychwytujących szczupłe dziewczyny - mówisz tak bo chyba jesteś jeszcze bardzo młody i nie przerobiłeś tematu dojrzewania - jak znajdziesz kobiete którą polubisz i zechcesz z nia być to nie będziesz się ogladał na żadne inne - do moment aż Ci przejdzie
![]() |
|
|
![]() |
|
JerseyShore popieram dobrze mówisz
![]() MONSTER czy ty byłeś kiedyś tak prawdziwie zakochany bo wątpię ? |
|
|
![]() |
|
jeśli Kasia Bujakiewicz łapie się jako "plus size" to jestem jak najbardziej na TAK
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
to zależy o jakie konkretnie zdjęcie Kasi Ci chodzi? bo jeśli to obecne to już by się nie załapała.
a przechodząc do ,,gwiazd''to mamy takie plus size np . wellman , Gessler , Niezgoda , Baczyńska, Bohosiewicz przed metamorfozą itd. |
|
|
![]() |
|
Powiem wam ,że ta Niezgoda kamela to nie jest brzydka babka, gdyby zrzuciła troche kilo to by jej sie zmieniły rysy twarzy - bo ma przyjemna twarz - do tego wskoczyłaby w gorset i byłoby dużo lepiej.
Wellman - nie podoba mi sie gdy kobiety ścinaja sie na faceta ![]() |
|
|
![]() |
|
miałem na myśli Mariolkę z Magdy M i pigułę z Na dobre i złe.
a Gessler wrrryyyyy Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
Geslerowa nie jest brzydka - ma cos w sobie - jest bardzo kobieca i ma genialne poczucie humoru - co przyciaga facetów.
Po niej doskonale widac ,że się akceptuje puszystką i nie chce byc inna - poniewaz uwielbia jeść ![]() |
|
|
![]() |
|
miałem na myśli Mariolkę z Magdy M i pigułę z Na dobre i złe.
wiem wiem ale ona teraz schudła kolego ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie mam nic do Magdy G.
Ale...śmiać mi się chce do rozpuku jak obserwuje to zjawisko. Dziwna kobiecinka lansuje się że niby czym? Że robi najlepsze pierogi w kraju czy jak? Podejrzewam że moja babcia jak zapier..oli ruskie albo knedle ze śliwkami to te popłuczyny z ich restauracji się chowają. A na temat charakteru się nie wypowiadam, bo każdy facet musi sobie sam ocenić. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
No faktycznie i to podobno 10kg.
Ale jak na swój wiek (prawie 40 na karku) to trzyma się całkiem, całkiem. Nawet lepiej niż niejedna dwudziestoparolatka. ![]() Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
bartomix: Do Twojej babci dodam jeszcze moją mamę za ktrej to ruskim pójdę w ogień
![]() Gesslerowa - nie potrafi gotować - ona jest znawca i krytykiem - tu poprubuje tu sypnie "pryzmatem" i kropka - nie ma żadnych restauracji - ona się tylko podpisuje pod nimi swoim nazwiskiem w celach promocyjnych - może byc jedynie wspołwłaścicielka która nie ma na nic wpływu - od kolejna celebrytka...ale nieważne ![]() Chodzi mi o to ,że jak na swoje lata i tusze to się dobrze trzyma i ma młodego ducha w sobie który przyciąga swoją energią ![]() |
|
|
![]() |
|
dzerzi piszesz sporo, ale coraz wiecej bredni :] jak mozna czegos w danej dziecinie nie potrafic, a byc znawca i krytykiem ? gesslerowie to chyba najwieksi resturatorzy w powojennej warszawie, ona jakos sporo krocej bo sie wzenila i juz chyba wyzenila, ale jezeli twierdzisz ze przez ilestam lat majac stycznosc z zarciem na najwyzszym poziomie, utrzymujac sie z tego nie nauczyla sie gotowac to chyba kpisz :] dalej juz mi sie nawet tego ciagnac nie chce
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
ifeelgood: Gesslerowa jest restauratorką a nie kucharką - jest znawczynią kuchni - tak samo jak krytycy filmowi którzy w życiu nie nagrali żadnego filmu - w jednym z wywiadów sama przyznała ,że w świecie kuchni jest dyletantką - mi tez sie nie chce Ci tego tłumaczyć
![]() |
|
|
![]() |
|
kur.... jak na budowie bedziesz nosil 20 lat cegly i jezeli poprosi cie ktos o wbicie gwozdzia to go wbijesz czy bedziesz mowil ze jestes dyletantem ?
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Wracając do tematu. 100 kg dla dziewczyny? Nie dziękuję! Jednak, gdyby spodobała mi się z charakteru i jej zależałoby na mnie może dałbym jej szansę, pod jednym warunkiem. Musiałaby przejść na dietę i zacząć uprawić jakikolwiek sport. Chodzi mi o wysiłek fizyczny. Gwarantuję, że schudłaby tu i ówdzie. Studiowałem AWF więc wiem o czym piszę. Dla chcącego nic trudnego. No chyba, że taka woli sobie zjeść paczkę chipsów i popić piwem (dla niej tez znajdzie się facet z odpowiednim brzuszyskiem). Ale na księcia z bajki nie ma raczej co liczyć. Książe ma księżniczek w brud. Do wyboru do koloru
![]() |
|
|
![]() |
|
jadeti: Autorce raczej chodzi o to czy byś ją akceptował taka jaką jest - bez obietnic ,że się zmieni i specjalnie dla Ciebie schudnie - w temacie nie tyle chodzi o toleracje takich kobiet tylko skoro już się z nia spotykac i pokazywać - to zaczy ,że łączy was cos więcej a skoro tak to czy jest to bezwarunkowe z Twojej strony i tusza nie ma żadnego znaczenia
![]() |
|
|
![]() |
|
jadeit :,,Jednak, gdyby spodobała mi się z charakteru i jej zależałoby na mnie może dałbym jej szansę, pod jednym warunkiem. Musiałaby przejść na dietę i zacząć uprawić jakikolwiek sport''
Dziwne masz podejście ja nie stawiałabym żadnych warunków gdybym naprawdę kochała zostawię to bez komentarza. JerseyShore : widzę że wiesz o co mi chodzi ![]() |
|