Dołączył: 15 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ja mam mieszane uczucia bo z jednej strony nielegalne domy publiczne będą płacić podatki i mogą upaść gdyż zysk nie będzie taki jak wcześniej i może handel żywym towarem przestanie być takim problemem a z drugiej strony jak będzie legalne i mnie zwolnią i pójdę do bezrobocia to dadzą mi ofertę do flamingo?nie wiem co o tym myśleć czekam na wasze opinie
![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 31 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przecież nierząd jest legalny.
Nielegalne jest sutenerstwo. Dlatego urząd skarbowy nie może brać podatku od nierządu ponieważ był by sutenerem co obecnie jest nielegalne. Więc pewnie chodzi Ci o to by zalegalizować sutenerstwo. |
|
|
![]() |
|
Cennik zamienić na umowę o pracę ?...to lepiej już - "o dzieło".
W jednym miesiącu miałabyś 10 klientów a w kolejnym 40 ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Prostytucja czy jak ją tam zwał powinna być legalna z jednego prostego powodu: jeśli nie ma ofiary to nie ma przestępstwa
Jeśli jakaś kobieta dobrowolnie świadczy wiadomą usługę a potencjalny klient jest skłonny za to zapłacic i robi to no to w czym problem? Nasze państwo prostytuuje się praktycznie za darmo (Irak, Afganistan itp.)a kolejne rządy nic sobie z tego nie robią. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
Dobre jest to. W końcu lata pracy będą się liczyc sodomitom
![]() Tylko kto przyjmie później do innej pracy kobietę z takim doświadczeniem kiedy ta się podstarzeje? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Progres Ty się będziesz tym martwił ?
![]() Świat się zmienia - teraz tylko biorą do pracy z grupami inwalidzkimi - a za 10 lat może tylko podstzarzałe "kurtyzany" ![]() |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ja mam mieszane uczucia bo z jednej strony nielegalne domy publiczne będą płacić podatki i mogą upaść gdyż zysk nie będzie taki jak wcześniej i może handel żywym towarem przestanie być takim problemem a z drugiej strony jak będzie legalne i mnie zwolnią i pójdę do bezrobocia to dadzą mi ofertę do flamingo?nie wiem co o tym myśleć czekam na wasze opinie ![]() ![]() To teraz bedzie przynajmniej jasny i przejzysty cennik uslug, hehe tylko ze trzeba do obecnych kwot dodac 23% podatku chyba ze zalicza jako usluge to 7% ![]() |
|
|
![]() |
|
Doceńmy pomysł. Teraz kurtyzany będą musiały przechodzic badania okresowe i miec aktualną Książeczkę Zdrowia.
Urzędy Pracy zanotują spadek bezrobocia a do Skarbu Państwa wpłyną należne podatki. Jako usługę. Tylko w jakiej kategorii? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A w czym przeszkadza legalizacja prostytucji? Dlaczego prostytutki nie mają płacić podatków? Ja nie widzę problemu.
Mogły by się zapisać do Solidarności jako związku zawodowego albo jeszcze lepiej, założyć własny związek zawodowy ![]() PS trzeba by zmienić prawo bo czerpanie korzyści z nierządu jest karalne no i państwo pobierając podatek było by alfonsem ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
No to dla przyladu niech swoja zonke umiesci w jednym z burdeli.Wtedy jestem za !
![]() ![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zacznijmy od tego że jest to najstarszy zawód świata i nie ma szans by to zlikwidować bo nigdzie się to nie udało..
Legalizując z jednej strony te kobiety i chopy dostaną opiekę socjalną, ale zaczną odporowadzać niemałe podatki. Jestem jak najbardziej za. Nie ma co liczyc że uda się zlikwidować zawód znany od tysiącleci "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT No to dla przyladu niech swoja zonke umiesci w jednym z burdeli.Wtedy jestem za ! ![]() ![]() Czy legalizacja prostytucji oznacza, że każda kobieta będzie prostytutką? Trzeba być idiotą by tak pomyśleć. Legalizacja nie oznacza nakazu tylko wolny wybór. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT No to dla przyladu niech swoja zonke umiesci w jednym z burdeli.Wtedy jestem za ! ![]() ![]() Nie rozumiem o co ci chodzi? Wogole nie kumam twojego toku myslenia. Zona to zona a kobieta do towarzystwa to co innego. kobieta do towarzystwa czy "dziwka" to wolny wybor. Wiec jak najbardziej jestem za, powinny placic podatki jak wszyscy inni od swojej pracy. |
|
Dołączył: 13 Maja 2009r. Skąd: z resortu Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
to jest własnie problem że państwo decyduje za nas co jest dobre a co nie. Od dziecka wmawiają nam że ,,musimy tak robić , że to zawsze dla naszego dobra'' i teraz jest tak , żeby mieć chwile przyjemności to trzeba to robić nielegalnie , albo opłacać chory podatek .
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
![]() |
|
Już widzę te ogłoszenia w Urzędzie Pracy...
Wolny zawód czy pracownik najemny? Wystawią mi fakturę żebym mógł odliczyc koszty np. reklama? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Bobi prostytucja nie jest zakazana. Czerpanie korzyści jest karalne. Prostytucja jako zawód nie jest sklasyfikowany i biedaczki nie mogą sobie zusu opłacać
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
w ogole jestem przeciwny prostytucji.Nie jestem dziwkarzem ja wielu .To ze ktos sie decyduje na sprzedawanie ciala to ich decyzja ale one nigdy nie bedza szczesliwe i nie beda wiedzialy co to milosc wiec nie powinny byc legalizowane .Jak rzad chce oszczednosci to niech zacznie od siebie a te biede dziewczyny zostawi w spokoju.Najlepiej niech im da normana prace !
|
|
|
![]() |
|
Nigdy nie będą szczęśliwe bo będą musiały odprowadzac podatki.
Dziwny pomysł bo tak naprawdę to która ku%^@ się zgodzi na opodatkowanie? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
piotrek77 masz troche racji - zawód niewątpliwie uwłacza kobietom i są one źle traktowane, a coraz częsciej zmuszane do prostytucji - jakoś trudno mi sobie wyobrazić kobietę która puka do burd*lu żeby złożyć CV
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT nikt z nas nie wie czy ta kobieta nie została uprowadzona i ubezwłasnowolniona. Dlatego tylko legalizacja mogłaby ukrucic ten proceder. Skoro kobieta postanawia zostac prostytutką to dlaczego ciebie interesuje jej sumienie? Wielu pracuje np przy odpadach i mają rzucic pracę bo im to "uwłacza"? uwłacza im i są prostytutkami, po zmianie będzie uwłaczac tak samo socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dlatego tylko legalizacja mogłaby ukrucic ten proceder. Skoro kobieta postanawia zostac prostytutką to dlaczego ciebie interesuje jej sumienie? Mogłaby - ale nikt nie wie czy ukróci, ponieważ żeby miec biznes na takiej dziewczynie to musi ona mieć branie - nie każda sie nadaje do tego zawodu, nawet jeżeli jest "nimfetką" - dlatego handel takimi kobietami się nie skończy. Postanawia zostać - przecież napisałem ,że niewyobrażam sobie żeby kobieta pukała do burd*lu ze swoim CV. |
|
|
![]() |
|
CYTAT w ogole jestem przeciwny prostytucji.Nie jestem dziwkarzem ja wielu .To ze ktos sie decyduje na sprzedawanie ciala to ich decyzja ale one nigdy nie bedza szczesliwe i nie beda wiedzialy co to milosc wiec nie powinny byc legalizowane .Jak rzad chce oszczednosci to niech zacznie od siebie a te biede dziewczyny zostawi w spokoju.Najlepiej niech im da normana prace ! A co ty na to że ja jestem przeciwny samochodom bo to samo zło i ginie dużo ludzi powinniśmy chodzić na piechotę a ulice zasypać ziemią i posadzić trawę i kwiaty. Samochody to zło i powinny być nielegalne. Pasuje ci to? ![]() ![]() Jak ci coś nie pasuje to tego nie robisz lub nie korzystasz ale nie masz prawa zabraniać tego innym bo to nie twoja sprawa. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dlatego tylko legalizacja mogłaby ukrucic ten proceder. Skoro kobieta postanawia zostac prostytutką to dlaczego ciebie interesuje jej sumienie? Mogłaby -gdyby została wprowadzona. Twój argument jest mętny. Może taką "przymusową" łatwiej będzie odnaleźc i wyrwa z szamba. Kontrole sanepidu czy PiP'u mogą się zdażyc. Trudno ci sobie wyobrazic rozmowę kwalifikacyjną prostytutki? Masz internet to sobie pooglądaj jak one wyglądają ![]() Ciekawe jak rozegrają kwestie reklamacji ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Nie korzystając z usług świadczonych przez prostytutki nie mam moralnego prawa wtrącać się pomiędzy stronę oferującą taką usługę a klienta generującego na nią popyt. To jest sprawa tych dwóch stron. Jak już pisałem; nie ma ofiary - nie ma przestępstwa.
Biedne to społeczeństwo gdzie wszyscy są "zmuszani" do palenia marychy, prostytuowania się, pracowania w "obozach pracy" o których się na tym forum non stop pisze a ja nie zorientowany nie znam takiego ani jednego (z obozu pracy nie można sobie dobrowolnie wyjść a zakładu pracy tak) Widzę, że większość nie rozumie słowa: legalne albo rozumie je jako przymus do korzystania z tego co jest legalne. Kawa jest legalna a ja jakoś nie czuję z nikąd przymusu jej picia. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
Progres: Czy ja jestem przeciw legalizacji ?
Ja po prostu mam wrażliwą duszę ![]() Tak będzie wyglądała legalizacja ![]() ![]() |
|