|
![]() |
|
Przez ten czas od kiedy jestem modem poprawiłem może z 10 wpisów może z 5 usunąłem (chyba żaden twój a powinienem usunąć niejeden) i zamknąłem 2 tematy ... Jeden mój a drugi na prośbę zakładającego (Jerzyka) więc się "kolego" odstosunkuj
Miro dop*erda*asz się od samego początku ... i w sumie drze mnie to po skarpetach ... od pierwszego tematu jaki założyłem (powitanie) założony był następny temat po to żeby sobie coś wyjaśnić (Hydepark - 18+ Forum bez cenzury) nie pomogło... skończ z tym bezpodstawnym pisaniem albo daj przykład czym cie tak skrzywdziłem że beczysz do teraz ?? To że coraz więcej ludzi zauważa to co ja zauważyłem już dawno ... świadczy tylko o jednym ... o czym ?? ... to się domyśl ;) ps. Dobrze że twoją opnie spora część traktuje jak traktuje ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Gdyby zwiększyć uprawnienia moderatorów(niektórych) to Inkwizycja przy tym byłaby jak kinderbal...
![]() Chcę wtrącić do dyskusji swoje "trzy grosze"i proponuję np.pławienie niepokornego forumowicza z monitorem przyczepionym do -...-wpisać tam odpowiednią,intymną część ciała. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
el.modo - wybieranie na modów ludzi twojego pokroju, uważam za obrazę dla forumowiczów i tyle. Gdzies mam co myślisz. Może - za kilka miesięcy zmienię zdanie. andrzejko jako mod potrafił być kulturalny przez aż dwa tygodnie.
Ty w pierwszych dniach modowania już mnie obraziłeś ( w temacie o konkursie). Dla mnie jesteś dnem. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT el.modo - wybieranie na modów ludzi twojego pokroju, uważam za obrazę dla forumowiczów i tyle. Gdzies mam co myślisz. Może - za kilka miesięcy zmienię zdanie. andrzejko jako mod potrafił być kulturalny przez aż dwa tygodnie. Ty w pierwszych dniach modowania już mnie obraziłeś ( w temacie o konkursie). Dla mnie jesteś dnem. miriam ty zawsze wszystkich obrażasz. Kultury u ciebie żadnej. Stwierdzenie jak to wyżej jest na to dowodem. Mam wrażenie, że ty tu zaglądasz tylko po to by wyładować swoje frustracje. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
W tamtym temacie napisałem jednego posta ... co można sprawdzić ...
CYTAT Miro napisał : Fajnie. Pierwszy prawdziwy konkurs. Oby tylko "nowy" mod stanął na wysokosci zadania. Obawiam się po prostu, że ten człowiek może zepsuć dobrą zabawę. W związku z tym prośba do zarządu o baczne przygądanie się jego poczynaniom. Ja ... CYTAT Uff dobrze że myślenie nie jest twoją mocną stroną ... ![]() Powodzenia panie i panowie ![]() Oczywiście odpowiedziałem tylko na twoje zaczepki ... twoje obawy ... wróżby ...notoryczne kłamstwa ... i całokształt ... sprawia że mam o tobie takie zdanie jakie mam ( i nie tylko ja)... ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
el.modo - bardzo mnie ucieszył twój wpis - nie tylko przyznałeś się w ten sposób do winy, ale jeszcze sam zamieściłeś dowody
![]() ![]() ![]() andrzejki komentować nie trzeba - sam się skomentował swoimi wpisami. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Staraj się staraj ... może uda ci się mnie kiedyś sprowokować ...
Ty i Jarosław K. to praktycznie to samo ;) mam nadzieję że odczytasz to jak "komplement" ![]() wracając do tematu pani Samanto ... chamstwo jak najbardziej trzeba tępić ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Nie zamierzam - bo i po co? Dla mnie jesteś inną odmianą andrzejki. Zdanie o tobie wyrobiłem sobie na innym forum.
Może kiedyś sm zmądrzeje, i zadba o włąściwy poziom moderatorów. Szczególnie tych - którzy pragną być aktywni i coś robić pożytecznego, oprócz łamania regulaminu i uprawiania prywaty. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|