~~enea | |
![]() |
|
Przyjechałam ze znajomymi z Krakowa na weekend do Stalowki.No i poszlismy do knapu WW(podobno chodzi o wyższy wymiar).Niestety-wtopa i wstyd przed znajomymi.Drogie i kwaśne piwo,wyłysiały i ponury DJ grający utwory dla Parku Geriatycznego,wystroj na poziomie OSP Pysznica pod wezwaniem Waldka Pawlaka.Któtko mówiąc-WW oznacza wielką wiochę.enea
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~ROS | |
![]() |
|
Dziwne ZE dopiero teraz to zauwazyles
![]() |
|
|
~~bunny | |
![]() |
|
Odwoziłem znajomych na Sylwestra do WW.No i z ciekawosci zajrzałem do środka.Pierwsze co sie rzucilo w oczy to extra wiejskie obrusy i pokrowce na krzesła-szczyt kiczu i wiochy.Pozatym to okropny scisk przy stolikach.Byle jak najwiecej frajerów.Znajomi po zabawie powiedzieli ze jedynie co mozna pochwalic to w miare niezly zespół.A reszta nawet nie była przecietna.Masz racje enea prowincja i total wiocha.
|
|
|
~~125 | |
![]() |
|
o WW to już dawno pisali że typowa wiocha a ty sie dopiero dowiedziałe jak tam nie maja pojecia o co to jest sylwester :taki sylwester jak Pani menadzer która nie ma pojecia o dobrym sylwestrze ja rownież o wystroju sali:
![]() |
|
|
~~cst | |
![]() |
|
125 a co masz na mysli piszac "dobry sylwester"? jak narąbanie sie i rzyg w rytm techna to gratuluje oryginalnosci i inteligentnego wybicia sie ponad przecietnasc
![]() |
|
|
~~125 | |
![]() |
|
dobry sylwester to b dobre jedzienie , bardzo dobra obsługa. wystoj .i.t d.
|
|
|
~~macha_99 | |
![]() |
|
czego wymagacie od policyjnej knajpy
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~kawa | |
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() ha ha ha......policyjny standard???? czy byłaś kiedyś na komendzie??? tam wystrój zatrzymał się na epoce wczesno gierkowskiej.A gdzie tam..... na epoce kamienia łupanego |
|
|
~~zdebil | |
![]() |
|
![]() |
|
|
~~Wiesio | |
![]() |
|
CYTAT czego wymagacie od policyjnej knajpy a czego to policyjna knajpa?? |
|
|
~~Bik | |
![]() |
|
CYTAT Przyjechałam ze znajomymi z Krakowa na weekend do Stalowki.No i poszlismy do knapu WW(podobno chodzi o wyższy wymiar).Niestety-wtopa i wstyd przed znajomymi.Drogie i kwaśne piwo,wyłysiały i ponury DJ grający utwory dla Parku Geriatycznego,wystroj na poziomie OSP Pysznica pod wezwaniem Waldka Pawlaka.Któtko mówiąc-WW oznacza wielką wiochę.enea ![]() Stary, nie byłeś w Kaprysie. To wielki błąd. Na drugi raz idź tam bez zastanowienia. |
|
|
Dołączył: 2 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stary, nie byłeś w Kaprysie. To wielki błąd. Na drugi raz idź tam bez zastanowienia. [/cytat]
tak , a jego znajomi wywnioskują że zabrał ich do kuchni mamusi, która zatrzymała się w latach 70 ! Dobre jedzenie, to sie zgadza, ale nic więcej tam nie ma ! wieś się bawi \' : ) |
|
|
![]() |
|
Wyższy Wymiar wystrojem nie przyciąga, to prawda.
Byłem tam w sobote i bawiłem sie wysmienicie. Jak masz towarzysto dobrane i dobra muza leci to kto patrzy na sciany i na stoły, chyba ze siegasz po piwko. W smaku piwa nic nie wyczulem dziwnego a cena 5 zl - tak jak wszedzie. |
|