|
![]() |
|
gdzie można i za ile uderzyć w stalowej na sylwka?
![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Czy jest tu jakis moderator???
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jestem i nie wiem co napisać...
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
google podpowiada: http://www.roma.stalowa-wola.pl/sylwester.html Romę ale 2010
![]() http://www.google.com/search?hl=pl&q=sylwester+stalowa+wola |
|
|
![]() |
|
PIWIARNIA WARKA
![]() |
|
|
![]() |
|
Kura ojjj w Stalowej to ciężko bo ceny zaczynają się od 10 zł w góre - coś wykombinujesz jak spędzić sylwestra w tym wielkim mieście
![]() |
|
|
![]() |
|
My z ekipa znajomych wybieramy sie do Planety wstep po 25zl a w dniu po 30zl takze jest spoko, a tym bardziej ze remont teraz robia w klubie wiem bo znajomy tam wlasnie robi i mowi ze bedzie ciekawie i nowoczesnie a nie chce nic zdradzic.
|
|
|
![]() |
|
Czy wiecie, czy będzie otwarty nowy dom weselny na piaskach w sylwestra?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT My z ekipa znajomych wybieramy sie do Planety wstep po 25zl a w dniu po 30zl takze jest spoko, a tym bardziej ze remont teraz robia w klubie wiem bo znajomy tam wlasnie robi i mowi ze bedzie ciekawie i nowoczesnie a nie chce nic zdradzic. to w planecie nie bedzie balu jak co roku?? |
|
|
![]() |
|
Marcyśka:
Też tam idę do Warki i faktycznie do 10 grudnia 250zł później ma być podobno 280 ale to tylko plota... ja już miejsce mam ![]() |
|
|
![]() |
|
no fantazję to ludzie mają, znam barmana i z tego co wiem to oni nic nie wiedzą o jakim kolwiek podnoszeniu ceny po dziesiątym grudnia,nie ma to jak puścić plotke po mieście,a tego co wiem to juz nie pierwsza,tylko wypada pogratulować tym dobroczyńcom
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT no fantazję to ludzie mają, znam barmana i z tego co wiem to oni nic nie wiedzą o jakim kolwiek podnoszeniu ceny po dziesiątym grudnia,nie ma to jak puścić plotke po mieście,a tego co wiem to juz nie pierwsza,tylko wypada pogratulować tym dobroczyńcom ![]() Nawet jeżeli taki plotki krążą po mieście - to wątpie żeby robili to przypadkowi "dobroczyńcy" - chyba logiczne komu zależy na tym by lokal był na fulla wypełniony - i wszystko porezerwowane dużo wcześniej. |
|
|
![]() |
|
Jersey, a Ty co bezrobotny czy posty nabijasz bo gdzie nie popatrzeć to zawsze jesteś i kazdemu łatke lubisz dokleić
![]() |
|
|
![]() |
|
Ktoś się orientuje czy są wolne miejsca na Sylwestra w nowym zajeździe na Brandwicy (czy Rzeczycy jak kto woli), ile kosztuje od pary i czy będzie Dj, czy zespół muzyczny?
ps. Dziękuję za konkretne info,pozdr. |
|
|
![]() |
|
Ja ide do NNN ;-)
|
|
|
![]() |
|
po ile wejsciówki w NNN? Czy są wolne miejsca?
|
|
|
![]() |
|
Miejsca siedzące z tego co wiem to 100 zl od osoby, ale mają też być zwykłe wejściówki, tylko wtedy chyba nie ma co liczyć na wolny stolik.
|
|
Dołączył: 27 Lis 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
70zł od osoby, pierwszeństwo mają zorganizowane grupy osób (pow. 8), a jeśli się ktoś nie zdecyduje na wybranie menu, to szanse mają mniejsze grupy, wg mnie pojedyńcze osoby nie mają szans na wejście ...
|
|
Dołączył: 27 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT to w planecie nie bedzie balu jak co roku?? zmienili coś w tym roku, a mieliśmy iść...takto normalne disco... |
|
|
![]() |
|
CYTAT 70zł od osoby, pierwszeństwo mają zorganizowane grupy osób (pow. 8), a jeśli się ktoś nie zdecyduje na wybranie menu, to szanse mają mniejsze grupy, wg mnie pojedyńcze osoby nie mają szans na wejście ... My właśnie w 8 osób idziemy, ale skąd masz takie info ja wczoraj dzwoniłam i jeszcze nic nie jest ustalone... |
|
|
![]() |
|
A skąd te ceny macie ? można juz nabyc po nich bilety do NNN na sylwka ? - pytałem ostatnio dziewczyny która tam pracuje i nic jeszcze nie wiedziała
![]() Pzdr. |
|
|
![]() |
|
CYTAT A skąd te ceny macie ? można juz nabyc po nich bilety do NNN na sylwka ? - pytałem ostatnio dziewczyny która tam pracuje i nic jeszcze nie wiedziała ![]() Pzdr. No właśnie początkowo, że niby 100 zl i że będą też zwykłe wejściówki też, ale to raczej już nieaktualne, bo ja dzwoniłam wczoraj i nic jeszcze nie wiadomo, nawet sobie loży nie można wybrać :-/ moim zdaniem trochę w kulki lecą w innych knajpach już od dawno miejsca porezerwowane i wiadomo wszystko jak wygląda impreza. Oni sami będą rozmieszczać gości, przy loży 12 osób czyli jak idziesz w 8 osób to ci kogoś jeszcze dokoptują... trochę porażka ścisk będzie, zresztą mój kolega jest raczej większej postury i zajmuje 2 miejsca siedzące. Nie wiem, pewnie dosadzą ceny takie, a później szukaj sobie gdzieś indziej miejsca 2 tygodnie przed imprezą... |
|
|
![]() |
|
mistleote - o ile będą - bo moim zdaniem coś się nie kwapia żeby to sprawnie poszło - masz racje wszędzie juz od dawna można kupić albo jest full - a tu jeszcze nie wiadome - oby w ogóle były i żeby nie było tak jak piszesz ,że będą sadzali po 12 osób i robili mixy z obcymi ludźmi bo to jakas farsa.
|
|
|
![]() |
|
W Marcato już full 150 zł na osobę, ale wszystko na full, wódki i jedzenia ile chcesz. A jak tutaj będzie 70 zł za sam wstęp, to ciekawe ile trzeba będzie dołożyć do alkoholu i poczęstunku... Wiem, że w Rzeszowie tak jest, np w Grand Club 75 zł wstęp w tym drink i lampka szampana, ale sorry Stalowa to nie Rzeszów...
|
|
|
![]() |
|
Jeżeli mowa o Rzeszowie to i podobnie do Granda jest i w Chilli - a tutaj jest odnowiony lokal więc i ceny pewnie skoczą w górę za sam wstęp - a ciekawe ile wyjdzie z alkoholem i innymi dodatkami - nie wiadomo czy sie będzie opłacało.
|
|