|
![]() |
|
witam, czy ktoś się orientuje w którym zakładzie fotograficznym robią najladniejsze zdjęcia urzędowe? typu do dowodu czy prawa jazdy? proszę o podpowiedź
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nooooo najładiejsze zdjęcia raczej robią w mimozie
![]() |
|
|
![]() |
|
Podpisyje się pod koleżanką - tylko i wyłącznie Mimoza - ja głupi latałem po całej reszcie i nigdy nie byłem zadowolony - a tam pełno profeska więc polecam z czystym sumieniem
![]() |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nooooo najładiejsze zdjęcia raczej robią w mimozie ![]() Polecam fotografa koło lodów właśnie ze zdjęć w mimozie nie byłem zadowolony, może dlatego że trafiłem na okres gdy były kolejki i liczyła się sztuka a nie jakość, byle szybciej i następny klient. A przy odbiorze dostałem stertę zdjęć z których miałem wybrać siebie... u innych zdjęcia są w kopercie opisane imieniem i nazwiskiem... |
|
|
![]() |
|
zubr na hali ? ma szna myśli FotoAdama ? ja go polecam bardziej do zdjęc artystycznych - dużo młodych dziewczyn które marzą o byciu modelkami cykają u niego do portfolio - natomiast u niego także robiłem zdjęcia - i robiła mi tam starsza Pani - nie byłem zadowolony.
|
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT zubr na hali ? ma szna myśli FotoAdama ? ja go polecam bardziej do zdjęc artystycznych - dużo młodych dziewczyn które marzą o byciu modelkami cykają u niego do portfolio - natomiast u niego także robiłem zdjęcia - i robiła mi tam starsza Pani - nie byłem zadowolony. Jeśli u foto adama to rób tylko u jego syna, mlody facet ok 30-stki, a ja mówiłem o hmmm foto victor? tam jak jest na rogu budka z lodami a dalej optyk,cukiernia i komis kriss tam tem fajne zdjęcia robią i zajmują się fotografią ślubną (ale tylko jak robi je właściciel a nie jego współpracownicy). |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na Edukacji - od strony parku - w strone szkoły siódemki. Drugi dobry zakład to Mimoza koło kina Ballady. Odradzam zdjęcia - zdrapki - jakie można niestety dosctać w niektórych zakładach fotograficznych.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
ja rowniez polecam mimoze Zawsze bylam zadowolona
![]() |
|
|
![]() |
|
Ile kosztują zdjęcia w Mimozie? (dowodowe i do dyplomu)
|
|
|
![]() |
|
W tej chwili do dowodu jest wymóg zdj.prosto w gębę
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Odświeżam temat.
Gdzie NAJTANIEJ zrobię zdjęcia do dowodu? |
|
|
![]() |
|
Mam zdjecie do paszportu.Chyba bedzie dobre do dowodu osobistego?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Odświeżam temat. Gdzie NAJTANIEJ zrobię zdjęcia do dowodu? Selfie ![]() W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakietę na księżyc, teraz potrzeba Pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
![]() |
|
tylko i wylacznie mimoza - nawet musze sie wybrac bo dowod skonczyl mi sie w lutym ;/
|
|
|
![]() |
|
Ktoś się orientuje, jaka jest aktualna cena zdjęć do dowodu w Mimozie?
|
|
|
![]() |
|
chyba 25 zł
|
|
|
![]() |
|
Dzięki
|
|
|
![]() |
|
25 zł
|
|
|
![]() |
|
Orientujecie się może, czy w Mimozie można dostać płytkę ze zdjęciem do dokumentów czy tylko wersja papierowa wchodzi w grę?
|
|
|
![]() |
|
mozna dostac plyte - chyba 5 zl to kosztuje
|
|
|
![]() |
|
Zdjęcie + płytka cd 40 zł w mimozie,gdzie samo zdjęcie 25- cena z kosmosu moim zdaniem.
Robiłam kilka tygodni temu, nie pomyślałam, bo przecież zeskanowanie gotowego zdjęcia wyjdzie taniej..15 zł za płytkę cd to zdzierstwo. |
|
|
![]() |
|
tak tylko zeskanowane zdjecie ze zdjecia nie bedzie juz takiej jakosci jak oryginał
|
|
|
![]() |
|
Ja robiłem akurat zdjęcia do dokumentów w Krakowie w Fotopress55. Jestem z nich jak najbardziej zadowolony, tym bardziej że nie kosztowały dużo. Śmiało mogę polecić to miejsce, gdyby akurat ktoś był przejazdem.
|
|
|
![]() |
|
Teraz do dowodu to nie ma jakiegoś pozowania, dostajesz strzała prosto w gębę z "na wprost". Każdy ma wyjść podobny do siebie, jak nie jesteście za ładne to tylko gruby makijaż może sprawę jakoś zatuszować
![]() The great come back... |
|
|
![]() |
|
ile kosztują teraz zdjęcia do dowodu w Mimozie? I ile trzeba czekać?
|
|