Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No i prosze jersey tak spamuje
![]() ![]() ![]() Zaraz będzie wojna że tak napisałem. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Lucky jezeli kosztuje 150 zł to ja dziennie zarabiam jego 8-mio krotność - No Dzerzi, to mam dla Ciebie propozycje. Zobaczymy czy masz honor i jaja. Ponieważ każdy widzi jakiego błazna robisz z siebie tutaj, a nagroda jest dla Ciebie milionerze niczym dla mnie puszka piwa. Napisałeś, że walczysz o dysk dla zabawy. Abyś stał się już na maxa wiarygodny przy swoich zarobkach, proponuję abyś na zakończenie konkursu, wygrywając go oczywiście - wystosował informacje do organizatora, aby nagrodę przekazał np. do domu dziecka, jakiejś ubogiej rodziny lub innej instytucji o charakterze charytatywnym. Wtedy będziesz mógł się poszczycić naprawde godnym uznania gestem. Dostaniesz dyplom, podziękowania. SM napewno to opisze, dowie się o tym całe miasto. O tym jaki gest wykonałeś poświęcając się na forum - działając z myślą o biedniejszych i bardziej potrzebujących. Czy masz na tyle jaj - decyzja należy do Ciebie. Jeżeli to zrobisz - ja od siebie daję 100 zł na ten sam cel. |
|
|
![]() |
|
Lucek pierw biegasz za mną o obwieszczasz ,że jestem jeleniem, baranem...natępnie ubliżasz , a teraz chcesz ze mnie zrobić "stalowomiastowego" FILANTROPA
![]() Twoje propozycje mnie śmieszą - i powiedz mi co maja wspólnego "jaja" z bezinteresowana pomocą ? mylisz człowieku pojęcia i organy - a dodatkowo wtórują Ci same przy*łupy ![]() Otóż był ostatnio temat na SM - założyła go dziewczyna z nerwicą lekową - zaoferowałem wysłuchanie i rozmowe i rozmawiam z nią do dziś - dla mnie to jest własnie bezinteresowane - a Ty zachowałes sie w tym temacie poniżej krytyki a teraz próbujesz bawić się darczyńce za 100zł..hehe i za to I Love U Lucuś ![]() |
|
|
![]() |
|
Szkoda troche przekazać 1/8 dziennego zarobku dla biednych, no nie ? ;)
I super że potrafisz rozmawiać z kimś nie biorąc za to pieniędzy. Już się bałem że mi rachunek wystawisz ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT nagroda jest dla Ciebie milionerze niczym dla mnie puszka piwa. Jeżeli dla Ciebie dysk za 150zł jest puszką piwa to chcesz od siebie podarować dzieciom 2/3 puszki piwa ? nooo masz "kochones" ![]() |
|
|
![]() |
|
Przeczytaj jeszcze raz, ale powoli i ze zrozumieniem.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT No i prosze jersey tak spamuje ![]() ![]() ![]() Zaraz będzie wojna że tak napisałem. Oj mirka777 nie doceniacie. On tez potrafi klepać 50 postów na godzinę jak się rozkręci. Obydwaj naklepali masę postów w ciągu ostatnich paru dni, Jersey musi walczyć do końca ![]() Mówiłem że to głupi pomysł z taką trollimpiadą ![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
CYTAT Lucek pierw biegasz za mną o obwieszczasz ,że jestem jeleniem, baranem...natępnie ubliżasz , a teraz chcesz ze mnie zrobić \"stalowomiastowego\" FILANTROPA ![]() Twoje propozycje mnie śmieszą - i powiedz mi co maja wspólnego \"jaja\" z bezinteresowana pomocą ? mylisz człowieku pojęcia i organy - a dodatkowo wtórują Ci same przy*łupy ![]() Otóż był ostatnio temat na SM - założyła go dziewczyna z nerwicą lekową - zaoferowałem wysłuchanie i rozmowe i rozmawiam z nią do dziś - dla mnie to jest własnie bezinteresowane - a Ty zachowałes sie w tym temacie poniżej krytyki a teraz próbujesz bawić się darczyńce za 100zł..hehe i za to I Love U Lucuś ![]() To świetnie,że jesteś taki dzielny !: Dzerdzi A ile oddałeś krwi dla malutkiej dziewczynki chorej na białaczkę, o której także był temat? Już napisałam,że dorzucę drugie 100 zł jak ty wygraną przeznaczysz na szczytny cel. Razem z Lakim to już 200 ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oj mirka777 nie doceniacie. On tez potrafi klepać 50 postów na godzinę jak się rozkręci. Obydwaj naklepali masę postów w ciągu ostatnich paru dni, Jersey musi walczyć do końca ![]() Mówiłem że to głupi pomysł z taką trollimpiadą ![]() Fractal - ale jedyny kumaty jesteś który zabiera w tym temacie głos i patrzy na sprawe obiektywnie - nie mi oceniac konkurs bo nie ja go wymysliłem a jak widać biorę w nim udział i gdybym go negował to byłbym hipokrytą - a reszta im bliżej końca tym bardziej spinają poślady - i głupsze pomysły słysze - DZERZI NA FILANTROPA ! CYTAT A ile oddałeś krwi dla malutkiej dziewczynki chorej na białaczkę, o której także był temat? Nie widziałem takiego tematu na forum - gdyby była zgodna grupa krwii z moją to bym oddał - nie widze problemu - tyle ,ża ta romowa zaczyna się przeciągać - i do czego to zmierza ? do licytowania sie kto więcej pomógł innym ? |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jersey - walcz i olewaj. Lucek nie potrafi nic innego jak tylko przyczepiać się do innych. Jego zdanie polega na tym że się z kimś nie zgadza (swojego zdania nie ma), fractal - musi najpierw dorosnąć .... bo to dzieciaczek jest.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT ...organy - a dodatkowo wtórują Ci same przy*łupy ![]() Mówisz o mnie? CYTAT Otóż był ostatnio temat na SM - założyła go dziewczyna z nerwicą lekową - zaoferowałem wysłuchanie i rozmowe i rozmawiam z nią do dziś - dla mnie to jest własnie bezinteresowane ... I to się ceni jersey |
|
|
![]() |
|
Dzerdzi,przecież sam się chwalisz,że tak bardzo pomogłeś dziewczynie...rozmową....
![]() Grupa krwi biorcy nie musi być zgodna, aby komuś pomóc, więc nie jesteś usprawiedliwiony, a tym bardziej nie wierzę,że nie widziałeś tematu, chociaż możliwe... wtedy jeszcze nie było fantów za spam... ![]() I kto kogo może tu nazywać hipokrytą ![]() |
|
|
![]() |
|
Słuchajcie - zróbcie ranking tych, którzy swoimi spisami, nie tylko zajmują się krytyką, ewentualnie wyrażają swoje zdanie - lecz swoimi wypowiedziami starają się pomóc innym, odpowidają na prośby pomocy, czy udzielają konkretnych informacji.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Słuchajcie - zróbcie ranking tych, którzy swoimi spisami, nie tylko zajmują się krytyką, ewentualnie wyrażają swoje zdanie - lecz swoimi wypowiedziami starają się pomóc innym, odpowidają na prośby pomocy, czy udzielają konkretnych informacji. W każdym rankingu Dzerdzi będzie na 1 miejscu ![]() |
|
|
![]() |
|
Wiesz żubr, nie każdy siedzi na bezrobociu i ma czas klepać calymi dniami bzdety na forum. Filantrop jedynie...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Otóż był ostatnio temat na SM - założyła go dziewczyna z nerwicą lekową - zaoferowałem wysłuchanie i rozmowe i rozmawiam z nią do dziś - dla mnie to jest własnie bezinteresowane nonsen czy napisalem gdzies ,ze jej chwale pomoca i jej pamagam ? napisalem ze rozmawiam i wysluchuje - bezinteresownie - nie ma ani jednego slowa o pomocy - jestes i bedziesz hipoktytką ![]() zubr przeciez widzisz komu odpisuje i kogo mialem na mysli ![]() Ps. Lucek - Mirek ma racje - żenada totalna - zlewam ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wiesz żubr, nie każdy siedzi na bezrobociu i ma czas klepać calymi dniami bzdety na forum. Filantrop jedynie... Ja tam nie siedzę na bezrobociu, i nie mam czasu siedzieć cały czas na kompie. CYTAT ...jej chwale pomoca i jej pamagam .... Nie rozumiem jak jej nie chwlisz pomocą? O co ci chodziło mozesz wyjaśnić? jakoś na polski to przełożyć? |
|
|
![]() |
|
żubr - tak zerknąłem na twój wpis na początku - i chyba złamałeś regulamin konkursu (miały nie być podawane wyniki cząstkowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Tak w ramach ciekawostki.
W ciągu tygodnia (23.11.11 - 1.12.11) postcount : JerseyShore +339 mirek777 +303 Jak więc widzicie w tabeli wyników z zeszłego tygodnia prowadzi Jersey, ale z nieznaczną przewagą, mirek777 tuż za nim, obydwaj sadzą posty w mniej więcej takim samym tempie. Więc nie wiem czemu doczepiliście się tylko jednego zawodnika ![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
fractalku - dziecino - nie wystarczy zliczyć ile komu postów przybyło. Wpisy muszą spełniać pewne wymagania - a ja nie dbam o spełnianie tych kryteriów. W rzeczywistości myślę że przewaga Jerseya jest duużo większa
![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ten jeden zawodnik wybitnie rzuca się w oczy. Pisze, by pisać. Często są to infantylne, głupkowate i zmyślone informacje. Zarzucił mi ostatnio, że na pytanie forumowiczki gdzie można nauczyć się tango, odpowiedziałem w Argentynie. Dziś kolejna forumowiczka zapytała gdzie można zrobić prywatnie USG. Co Dzerzi odpowiedział? "U mnie w domu". Ja przynajmniej powiedziałem prawdę z tą Argentyną...
|
|
|
![]() |
|
Fractal - dokąłdnie, tematy - Polityka i Gospodarka trzymam sie od nich z daleka
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pozwól tej dziecinie wierzyć dalej w bajki.
![]() ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ten jeden zawodnik wybitnie rzuca się w oczy. Pisze, by pisać. Często są to infantylne, głupkowate i zmyślone informacje. Zarzucił mi ostatnio, że na pytanie forumowiczki gdzie można nauczyć się tango, odpowiedziałem w Argentynie. Dziś kolejna forumowiczka zapytała gdzie można zrobić prywatnie USG. Co Dzerzi odpowiedział? \"U mnie w domu\". Ja przynajmniej powiedziałem prawdę z tą Argentyną... ciekawe o kim mówisz. Pewnie o mnie ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mirek ja to dostrzegam bo widze ,że i Ciebie się czepiają - dlatego popatrz na Lucusia ktory nie wie ,ze temat o USG jest z 26 sierpnia - czyli sprzed konkursu i , ze teraz nie pozowlilbym sobie na taką wypowiedź poniewaz nie zawiera 100 znaków , co nie Lucek szemrany typku , ale ja Cię I Love U
![]() |
|