|
![]() |
|
Witam
Co sądzicie o tym by w tym roku postawiono przystrojoną choinkę na czas świąt na tym kole które wysadzone jest kwiatami w lato /--/ koło przystanku zmks? Myślę, że bardzo ładnie wyglądała by na rynku taka ozdoba. // moderowano reklama, w dziale reklama |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
W każdym mieście na każdym rynku powinna byc taka choinka - bo to zmienia cały klimat otoczenia na jeszcze bardziej świąteczny
![]() Ps. To w tym temacie już sie dowiedziałem koło czego jest ten kebab ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Prezydenta nie stać w tym roku na zorganizowanie sylwestra, więc zakłądam, że choinki na Placu Piłsudskiego również nie będzie ( w zeszłym roku była żałosna).
Niesądzę więc by choinka pojawiłą się w Rozwadowie - chyba, że jego miezkańcysami się złożą... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ciekawe ile taka choinka kosztuje. Może ma ktoś pojęcie?
|
|
|
![]() |
|
Wystosujmy pytanie do kochanego prezydenta naszego miasta, albo do któregoś z radnych - od tego są. Słuchajcie a może wogóle by tak zmobilizowac radnych, aby zadbali by w tym roku była choina i to ładna? - Może podsunąć im pomysł, że będą mogli zawiesić ozdoby ze swoimi podobiznami - zawsze lubieli się promować....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciekawe ile taka choinka kosztuje. Może ma ktoś pojęcie? Nie mam pojęcia - trzeba by sie pytac naszego prezydenta p pana Sz. - jednak samo drzewo nie powinno byc stosunkowo drogie - ozdoby w postaci oświetlenia tez chyba furrory pienięznej nie robią - ze swojej kieszeni chyba nie chcesz wykładac ? |
|
|
![]() |
|
A gdyby tak, zaproponwać Prezydentowi zakup takiej mega - choinki - sztucznej - oczywiście niepalnej. Wydatek byłby duży - ale "ekologiczny" - i na lata. co myślicie o takim pomysle? Przyjęłoby się?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na sztuczną to się pewnie nie zgodzi bo powie że nie ma środków ale na żywą może i by się zgodził, tylko że teraz to trzeba by załatwiać a nie za miesiąc. Ale sam pomysł bardzo dobry.
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A gdyby tak, zaproponwać Prezydentowi zakup takiej mega - choinki - sztucznej - oczywiście niepalnej. Wydatek byłby duży - ale \"ekologiczny\" - i na lata. co myślicie o takim pomysle? Przyjęłoby się? miriam to zaproponuj. Rusz tyłek do UM i zaproponuj taką sztuczną choinkę a potem nam tu wszystko opiszesz. Czekam na efekty ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
A po co sztuczna ? i kto sie na takie cos zgodzi ?
![]() Przeciez jeżeli chodzi w role takich rozmiarów choinka jak ta która będzie stała przed MDK - to nie ma najmniejszego sensu - lepiej kupić żywą - ładniej sie prezentuje i różnicy w kasie nie powinno byc - gdyby oczywiście były na to fundusze ![]() |
|
Dołączył: 8 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przed chwila szedlem kolo MDK. Ustawiali tam choinke wiec pod MDK bedzie w tym roku.
|
|
|
![]() |
|
hehe choinka pod MDK też poczuła kryzys
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
W Rozwadowie na rynku nadal brak choinki :-( czekam i mam nadzieję
|
|
|
![]() |
|
Tommi - i jaka ta choinka? - znów taki karzełek po przejściach jak w zeszłym roku, czy wreszcie coś, czego nie trzeba będzie się wstydzić? Pytam, bo mam trochę daleko żeby pójśc i samemu zobaczyć.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT W Rozwadowie na rynku nadal brak choinki :-( czekam i mam nadzieję Alexia28 wy macie rynek a my mamy choinke (jak widzisz nie jest taka piekna) - podział musi być ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Zróbcie sami choinkę na rynku w Rozwadowie. Prosta belka ze stojakiem (zabezpieczona na przykład drewnochronem) z nawierconymi otworami - kupcie w Nadleśnictwie gałęzi jodłowych i choinka gotowa. Mój tako kiedyś taką robił do domu na Święta (oczywiście w odpowiednim rozmiarze
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
No i D... Zbita ;-(
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No i D... Zbita ;-( ![]() ![]() alexia28 no mówi się trudno...ważne ,że próbowałaś - ale jak widzisz to nie jest takie proste i jeżeli chce sie to załatwic na własna rękę to trzeba ponieść koszta ![]() ![]() |
|
Dołączył: 8 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Tommi - i jaka ta choinka? - znów taki karzełek po przejściach jak w zeszłym roku, czy wreszcie coś, czego nie trzeba będzie się wstydzić? Pytam, bo mam trochę daleko żeby pójśc i samemu zobaczyć. ![]() Jak ja widzialem to dopiero sciagali ale nie wydawala sie nabyt wielka |
|
|
![]() |
|
Byłem i widziałem na własne oczy - jest wyrąbana w kosmos - takiej choinki jeszce nie widzieliście !
![]() ![]() WIERZYCIE ? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Anulka a byłaś na "naszym rynku" i widziałaś kolosa ?...może i sie pomyliłem o kilka/naście metrów ale jak ją przyzdobia efekt będzie identyczny - Rozwadów może zazdrościć...
![]() |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dżerzi będę wracał z roboty to przejadę koło MDK, wtedy może uwierzę.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dżerzi będę wracał z roboty to przejadę koło MDK, wtedy może uwierzę. Andrzej o 12 jeszcze taka stała ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Po co druga - niech się w nocy mieszkańcy Rowadowa wybiorą prze MDK i "przetransportują" to cudo do siebie
![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|