|
![]() |
|
W związku z otwartymi granicami i szeroką migracją zastanawiam się, ile osób mieszkających w Stalowej Woli może być nosicielem wirusa HIV? Czy te osoby zdają sobie z tego sprawę? Wiele się słyszy o kobietach, które jadąc do pracy do Włoch na lewo i prawo się puszczają. Tak samo dzieje się w przypadku wyjazdów turystycznych do krajów arabskich. Ponadto w świecie gejowskim nastała moda na świadome uprawianie sexu z osobą zakażoną w celu większej adrenaliny. Kurestwo także dominuje w świecie heteroseksualnym miejscowym.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Choroba jak każda inna.Po co ci to wiedzieć.Równie łatwo (a nawet łatwiej) możesz zarazić innymi chorobami, które o wiele szybciej położą Cię do grobu.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
Nigdy sie nad tym głębiej nie zastanawiałem - ponieważ z tego trzeba sobie także zdawac sprawę, że jest się nosicielem HIV lub co niektórzy są w ostatnim stadium czyli AIDS - i tych jest zapewne o wiele mniej - zastanawia mnie jak się tacy ludzie dowiadują ,że sa zarażeni ?
Mam tylko nadzieje ,że Ci świadomi tego nie chcą marnowac życia innym - jak to już wiele razy sie słyszało. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT W związku z otwartymi granicami i szeroką migracją zastanawiam się, ile osób mieszkających w Stalowej Woli może być nosicielem wirusa HIV? Czy te osoby zdają sobie z tego sprawę? Wiele się słyszy o kobietach, które jadąc do pracy do Włoch na lewo i prawo się puszczają. Tak samo dzieje się w przypadku wyjazdów turystycznych do krajów arabskich. Ponadto w świecie gejowskim nastała moda na świadome uprawianie sexu z osobą zakażoną w celu większej adrenaliny. Kurestwo także dominuje w świecie heteroseksualnym miejscowym. Chciał byś może by każdy nosiciel wirusa HIV nosił opaskę na ramieniu? Informacja o chorobie to sprawa prywatna. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
ciekawe czy jesli sam byłbys nosicielem hiv chciałbys aby wszyscy o tym wiedzieli???
|
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Teoretycznie niecałe 60 osób
![]() w Polsce żyje ponad 38 200 000 osób przy czym zarażonych jest ok 30 000 a wiec ok 1osoba na 1200 jest zarażonych a więc przyjmując że w stw żyje 70 tys ludzi to ok 60 osób może mieć HIV. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zagłębie zapewne znajduje się w Rozwadowie, z racji istnienia tam burdelu. Co ro reszty? Kto wie? To jest miasto o bardzo plotkarskiej i małomiasteczkowej społeczności. Jeśli ktoś by się do tego przyznał, byłby tak napiętnowany, że zostałaby tylko wyprowadzka.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Moim zdaniem nie tykle napietnowanie co ignorancja i trzymanie sie od takich ludzi z daleko - ich samych raczej dotknelaby totalna alienacja - sam bym wolal sie nie ujawniac - chociaz nie wiem czy to w wiekszej mierze mialoby cos wspolnego ze wstytem czy obawa o odsunieciu sie bliskich.
|
|
|
![]() |
|
Zostałby taki człowiek zaszczuty. Nikt go by nie chciał obsługiwac w sklepie, pokazywano by go palcem na ulicachm wyzywano od ćpunów, lub pedałów (podczas gdy na prawdę można się zarazić nie z włąsnej winy...)
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Bez przesady mirek - mamy 21 wiek - to nie średniowiecze by człowieka nie obsłyżtć w sklepie czy równac z błotem - nie panuje taka ciemnota by myśleć ,że mozna sie zarazcic przez powietrze...
|
|
|
![]() |
|
Ale Stalowa Wola cofa się w rozwoju z powodu wymiany mieszkanców na takich żywcem oderwanych od pługa. Pełno tego tutaj niestety i zadnej pokory, żadnej kultury. Przykro to mówić, ale to miasto robi się straszną wiejską chamówą.
|
|
![]() |
|
CYTAT Teoretycznie niecałe 60 osób ![]() w Polsce żyje ponad 38 200 000 osób przy czym zarażonych jest ok 30 000 a wiec ok 1osoba na 1200 jest zarażonych a więc przyjmując że w stw żyje 70 tys ludzi to ok 60 osób może mieć HIV. Idąc tym torem myskowym to 30 kobiet, 30 mężczyzn ![]() Czyli gdyby te szacowania mozna uznac za całkiem odpowiednie to nie byłoby wcale tak dużo takich osób - myślałem ,ze jest zarazonych znacznie więcej. |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
hohoho - znowu rozmowa pomiędzy 2 tymi samymi osobami ? A PW od czego jest. Kolejne ostrzeżenie dla obydwóch.
|
|
|
![]() |
|
SM rozmowa ta miala miejsce rpzez ostrzezeniem w tamtym temacie o - wyswietleniach - przeciez widzisz ,ze moj ostatni post jest kierowany do zubrastw a nie do mirka777
![]() |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A owszem. Przed. Co tylko umacnia słuszność mojego ostrzeżenia. Zawsze mogę dać kolejne
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
SM - nie mam - poniewaz to co dales tyczylo sie wszystkich tematow w danym momecie - wiec zastapowalismy o sam sprwdz ze odpisuje ludizom odnoszac sie w cytatach
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie rozumiem zachowania SM. - ale mniejsza o to.
Popytałem, i znam już historię jednej osoby będącej nosicielem. Tak jak się spodziewałem, osoba ta musiała się wyprowadzić, po tym, jak pani w przychodni, skomentowała ten fakt na korytarzu. Wiadomośc rozeszła się błyskawicznie...... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT SM rozmowa ta miala miejsce rpzez ostrzezeniem w tamtym temacie o - wyswietleniach - przeciez widzisz ,ze moj ostatni post jest kierowany do zubrastw a nie do mirka777 ![]() Nie boj sie za te ostrzezenia nie zabiora ci dysku a powinni ale bys wtedy plakal |
|
|
![]() |
|
żubr - wyjaśnij mi o co chodzi z tymi ostrzeżeniami - gdzie jest w regulaminie, że dwie osoby nie moga dyskutowac na forum między sobą, skoro nie ma innych chętnych? Po co ogłaszac konkurs a później zwalczać jego uczestników?
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT SM rozmowa ta miala miejsce rpzez ostrzezeniem w tamtym temacie o - wyswietleniach - przeciez widzisz ,ze moj ostatni post jest kierowany do zubrastw a nie do mirka777 ![]() Nie boj sie za te ostrzezenia nie zabiora ci dysku a powinni ale bys wtedy plakal żubr nie popłakałbym sie - poryczał ![]() Poza tym troche to nie fair - i zgadzam sie z Mirkiem - ten konkurs ma drugie dno - i kilka jak widac zasad o ktorych nas nie poinformowano - powinno sie ostrzegac ludzi ktorzsy nie biora udzialu w konkursie - zeby zaczeli klepac - albo wypad ![]() |
|
|
![]() |
|
Może klepią nie te osoby, które sm by chciało, żeby klepaly.
A wracając do tematu. Jak wcześniej wspomniałem, żeby taka osoba mogła normalnie funkcjonować, potrzebna jest mądra służba zdrowia, wiedząca co to tajemnica lekarska i znająca skutki zbyt długiego języka w tak delikatnej materii. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|