Dołączył: 7 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witajcie forumowicze
![]() Jak dzisiaj wasze dzieciaki spędzą Mikołajki ![]() Może polecicie coś ![]() Ja wiem tylko o MDK, może coś jeszcze ciekawego będzie na mieście ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Witajcie forumowicze ![]() Jak dzisiaj wasze dzieciaki spędzą Mikołajki ![]() Może polecicie coś ![]() Ja wiem tylko o MDK, może coś jeszcze ciekawego będzie na mieście ![]() Na MDK się chyba skończy - mój siostrzeniec ma organizowane mikołajki w przedszkolu - jakieś zabawy - wróci do domu, dostanie pewnie kolejną gre lub bajkę i po temacie ![]() |
|
|
![]() |
|
O 17 w Wesołej Akademii i też o tej samej godzinie w Centrum zabaw Dzieciak (budynek koło LOTOSu).
|
|
|
![]() |
|
CYTAT O 17 w Wesołej Akademii i też o tej samej godzinie w Centrum zabaw Dzieciak (budynek koło LOTOSu). A orientujesz się czy wstęp jest płatny a jeżeli tak to ile kosztuje ? -..chodzi dokładnie o tem dużo budynek za budowlanką ? - gdzie kiedyś była dyskoteka ? ![]() |
|
|
![]() |
|
W Wesołej Akademii (tam gdzie była niegdyś dyskoteka) 30 zł po wcześniejszej rezerwacji. W cenę wchodzi wręczenie prezentu przez Mikołaja i 3 h zabawy z DJ (prezent przygotowany wcześniej przez rodziców).
Dżerdzi, jakbyś miał jakieś wątpliwości (jak zwykle zresztą),od razu wyjaśniam,że także nie jestem właścicielką W.A., a jedynie moje dziecko ma tam wykupioną wejściówkę ![]() |
|
|
![]() |
|
Może nie na temat trochę, ale dosłownie 15 minut temu koło Słoneczka widziałem dwa św.Mikołaje, na KONIACH.
![]() Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
A nie wiesz dokąd Mikołaje zmierzali???
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W Wesołej Akademii (tam gdzie była niegdyś dyskoteka) 30 zł po wcześniejszej rezerwacji. W cenę wchodzi wręczenie prezentu przez Mikołaja i 3 h zabawy z DJ (prezent przygotowany wcześniej przez rodziców). Dżerdzi, jakbyś miał jakieś wątpliwości (jak zwykle zresztą),od razu wyjaśniam,że także nie jestem właścicielką W.A., a jedynie moje dziecko ma tam wykupioną wejściówkę ![]() nonsens dzięki za info ![]() przecież nic złego nie napisałem na temat którejś z miejscówek - bo przecież byś wyskoczyła i mi zarzuciła ,że właściciel mógłby mnie pozwać o pomowienie, czy szkalowanie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A nie wiesz dokąd Mikołaje zmierzali??? I znów wiem ![]() Proszę dżerdzi ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dobrze było zabrać dziecko gdziekolwiek, gdzie był Mikołaj - a był na pewno w Tesco, w "dużym" kościele, prawdopodobnie był też we Fracu na Niezłomnych. (Miejski dom kultury - wiadomo
![]() Najlepiej poprosić jakiegoś znajomego i zrobić dziecku niespodziankę ![]() Druga szansa - przed Wigilią. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|