|
![]() |
|
Witam. Czy ktoś posiada neostrade ewentualnie FunPacka z TP. Jaka jest szybkość transferu, czy faktycznie tak jak reklamują czy wolniej. Jaki preferujecie przyłacze do neta w Stalówce, Diana, Stella, Mtm inne,jakie? A co z TV HD z FunPacka czy w Stalowej jest możliwośc przyłacza i jaki jest odbiór sygnału
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Żadne stelle, diani i inne lokalne wynalazki. TPSA, NETIA, tylko firmy globalne.
|
|
|
![]() |
|
Właśnie zamówiłem przed świętami z opcją internetu na 6 giga.
Chwilowo(mam nadzieję!!!)są problemy ,ale do końca tygodnia podobno ma być OK. Zobaczymy za kilka dni. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W Dianie najtańsza oferta to teraz mają w promocji pobieranie -4Mb/s a wysyłka 5Mb/s za jedynie 39.99 co w najbliższym czasie po 'świątecznej promocji' jaką nam dali tj. odcięcie wszystkiego w bożsenarodzenie/szczepana do popołudnia zapewne w uj klientów - ja chyba również im za to podziękuje równie miło - wezme neta gdzie indziej
![]() Nie wspomnę,że sprawdzajac neta na stronkach nie daje tego co powinno być w zakupionej ofercie (na kilka razy tylko 1 się zgadzał) " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Ja tam mam blueconnect z limitem 7GB i w nocy bez limitu i polece każdemu na terenie STW
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A co z TV HD z FunPacka czy w Stalowej jest możliwość przyłącza i jaki jest odbiór sygnału "Tepsa" ma 2 możliwości podłączenia telewizji. Po "kablu" lub z anteny satelitarnej. Co do tej drugiej metody to standardowo, walisz antenkę sat na Hotbirda, tunerek sat i jazda. Niestety pakiety są wg. mnie bardzo ubogie porównując z konkurencją (N, Cyfra) no i występują czasem problemy techniczne. Sam byłem świadkiem u znajomej jak 2 dni po aktywacji z dnia na dzień zniknęły uprawnienia na kanały (zostały tylko kanały niekodowane). Także jak ktoś lubi długie rozmowy z infolinią to polecam ![]() |
|
Dołączył: 22 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Żadne stelle, diani i inne lokalne wynalazki. TPSA, NETIA, tylko firmy globalne. Sam jestem klientem Stelli i uważam że ich oferta jest dobra i tania. Jakość obrazu w TV HD w Steli jest zadowalający tak samo jak szybkość internetu.
|
|
|
![]() |
|
W Stelli w czasie świąt Internet działał bez usterek. Jakość usług bardzo dobra. Awarie są wyjątkowo rzadko. Lepiej korzystać z lokalnych dostawców niż globalnych. Globalni kuszą ofertami, ale w nich zawsze znajdzie się hak.
|
|