| 
                  Posty: 4 Dołączył: 29 Gru 2011r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| 
      Jeżeli wyślę na jeden konkurs wiele zgłoszeń lub na wszystkie po jednym to beda one ważne?
       | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 361 Dołączył: 20 Lis 2010r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      O właśnie! Też bym się chciała dowiedzieć    Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) | |
| 
                  Posty: 2373 Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      Jeśli na wszystkie po jednym - oczywiście ,że będą ważne ...    " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |
| 
|   | |
| 
      A jeżeli na jeden kilkanaście?
       | |
| 
                  Posty: 2373 Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      Oczywiście ,że można i kilkanaście na jeden - masz większą szanse wygranej z każdym dostarczonym do nas Twoim e-mail - tj.zgłoszeniem udziału w konkursie
       " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |
| 
                  Posty: 381 Dołączył: 23 Marz 2010r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      heh dobrze wiedzieć  ja zawsze po jednym na każdą nagrodę wysyłałam   | |
| 
                  Posty: 973 Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
| 
      Mozna wysylac tyle maili ile zmiesci skrzynka;)
       | |
| 
|   | |
| 
      Kiedy będą wyniki?
       | |
| 
|   | |
| 
      Co to jest do chol... Skoro ostatnie wyniki byly 23 grudnia to nastepne chyba 30 grudnia no nie? A wczoraj ich nie bylo. Moze szanowny zarzad mi odpowie dlaczego?
       | |