| 
                  Posty: 163 Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT Bardzo cierpisz? Ja w domu jak wrocilem jeszcze 2 piwka wypilem... jest ok   Zapomniałes o załączniku do Cv   | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 137 Dołączył: 12 Wrz 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Ale niefart. Jak jest impreza to ja dowiaduję się po wszystkim.
       Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| CYTAT Ale niefart. Jak jest impreza to ja dowiaduję się po wszystkim. yogi zimy niema, z tego co wiem misie maja problem ze spaniem a y przespałeś   | |
| 
                  Posty: 545 Dołączył: 6 Sty 2012r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Też bym się chętnie wprosiła na małą imprezkę, nawet z odpowiednim załącznikiem, ale jest jedno ale....nie jestem singlem  Macie w programie na przyszłość coś dla zaobrączkowanych??? | |
| 
|   | |
| 
      w dowodach niema wpisanego stanu cywilnego ,tylko co by potem nie było zadymy typu zazdrosny mąż czy żona   | |
| 
                  Posty: 2857 Dołączył: 17 Maja 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      czekolada z takim wedlem... ja rozpisze wszystko :]
       iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
                  Posty: 670 Dołączył: 7 Gru 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      No prosze, ile chetnych teraz    Wiek, stan cywilny i płeć mało istotne ;) ifeel znowu zaczynasz?   Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| 
      Madzik przecie Ifel nie bedzie soba jak swoje 3 grosze nie  wsadzi
       | |
| 
|   | |
| 
      Uważaj Ifg, bo sie zaraz "rozpuszczę", nie myl tylko pojęć    | |
| 
|   | |
| 
      oj wsadze ;] tylko zacytuje, bo to bardzo wazne  CYTAT w dowodach niema wpisanego stanu cywilnego ,tylko co by potem nie było zadymy typu zazdrosny mąż czy żona przychodzic bez duzego chlopa z ciezka lapa, bo ja maly jestem i o zdrowie dbam ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
|   | |
| 
      Tabaza słuszna uwaga,nie mam nic na swoje usprawiedliwienie  nawet na zimę nie mogę nic zwalić   Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| 
      pot mnie zlal to chyba nie pomylilem ?;]
       iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
|   | |
| 
      mam nadzieję,ze  tylko pot   Pamiętaj o jutrzejszym "upuszczeniu krwi" na szczytny cel   | |
| 
|   | |
| 
      [/quote] przychodzic bez duzego chlopa z ciezka lapa, bo ja maly jestem i o zdrowie dbam ;] [/cytat] Ale małego trudniej trafić.   Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| CYTAT [/quote] Ale małego trudniej trafić.   jak to mawiają: mały, ale wariat" | |
| 
|   | |
| CYTAT [/quote] przychodzic bez duzego chlopa z ciezka lapa, bo ja maly jestem i o zdrowie dbam ;] Ale małego trudniej trafić.  [/cytat] Sprawdzimy twoj refleks ,zobaczymy ile razy spudłujesz   | |
| 
|   | |
| 
      czekolada no po tym co napisalas to 1000 mysli przebieglo ;]  duzego masz tego chlopa ?;] yogi no to racja, ale trza miec jeszcze jakakolwiek koordynacje ruchow, a tej niestety mi brak :] dziekuje bardzo tabaza - nasylaj dalej... iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
|   | |
| CYTAT czekolada no po tym co napisalas to 1000 mysli przebieglo ;]  duzego masz tego chlopa ?;] yogi no to racja, ale trza miec jeszcze jakakolwiek koordynacje ruchow, a tej niestety mi brak :] dziekuje bardzo tabaza - nasylaj dalej... Oj nie martw się ,Nie damy cię skrzywdzić   | |
| 
|   | |
| 
      Gorzej jak będę musiał sam się ewakuować   Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| 
      Ale kurcze bardzo odbiegliśmy od tematu wątku   może warto założyć nowy? Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| CYTAT Ale kurcze bardzo odbiegliśmy od tematu wątku   może warto założyć nowy? No to dajesz Madzik   | |
| 
|   | |
| CYTAT duzego masz tego chlopa ?;] nie, w miarę spokojny   | |
| 
|   | |
| 
      a jest sens? i tak beda kobiety kierowaly nas biednych nie tam gdzie trzeba i odbiegniemy ;] CYTAT nie, w miarę spokojny to jeszcze napisz ze pod krawatem to sie uspokoje jeszcze bardziej ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
|   | |
| 
      ifeel nie kmin tylko zakladaj, wez jakis chwytliwy temat wymysl    Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
                  Posty: 501 Dołączył: 2 Marz 2009r. Skąd: stalowka Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      zaprawde powiadam Wam, biada temu tematowi... (w odniesieniu do slow ifg)
       non serviam | |