| 
                  Posty: 137 Dołączył: 12 Wrz 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT Padła propozycja nastepnego terminu na Sobote chetni ? Czas się znajdzie,chęci też pozostaje wybór miejsca. Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
                  Posty: 2857 Dołączył: 17 Maja 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT Zakopane, bracie   może \"opad \" jakiś będzie??? zakopane to ssie z deka ;] w kazdym myslalem ze moze gdzies blizej cos spadlo :] i narciarek to nie lubie, deske zapodaj ;D iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
                  Posty: 715 Dołączył: 13 Cze 2010r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Jakieś propozycje?
       Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! | |
| 
|   | |
| 
      ifeel co masz do narciarek, czyżby jakaś cię przejechała?   Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| CYTAT ifeel co masz do narciarek, czyżby jakaś cię przejechała?  no jak mozna na patykach jezdzic ? poza tym sa mniej spontaniczne niz deskarki ^^ i patrza czy na nie ktos patrzy ]:-> iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
|   | |
| CYTAT no jak mozna na patykach jezdzic ? poza tym sa mniej spontaniczne niz deskarki ^^ i patrza czy na nie ktos patrzy ]:-> Wyczerpująca odpowiedź,szczególnie podobała mi się ta jazda na patykach. Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
                  Posty: 163 Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT  Jakieś propozycje? Byle nie Biesiada   | |
| 
                  Posty: 545 Dołączył: 6 Sty 2012r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Czyli lubisz, jak się za tobą kobiety oglądają  Za ciasteczkiem to się każda oglądnie, no chyba,że ma inną orientację. | |
| 
|   | |
| CYTAT Czyli lubisz, jak się za tobą kobiety oglądają  Za ciasteczkiem to się każda oglądnie, no chyba,że ma inną orientację. Trzymaj się tematu | |
| 
|   | |
| CYTAT Byle nie Biesiada  Nie wnikam dlaczego  A tak poważnie masz jakąś swoją propozycję? Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| CYTAT CYTAT Byle nie Biesiada  Nie wnikam dlaczego  A tak poważnie masz jakąś swoją propozycję? Powiem ci dlaczego nie biesiada byle jaka obsługa po prostu i nie swieze piwo | |
| 
|   | |
| 
      Do soboty sporo czasu coś sie wymyśli.
       Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| CYTAT Czyli lubisz, jak się za tobą kobiety oglądają  Za ciasteczkiem to się każda oglądnie, no chyba,że ma inną orientację. nie nie ^^ ja twierdze ze to narciarki chca aby sie za nimi ogladac ;] deskarze i deskarki zyja wlasnym zyciem :p a jak narciarki chca to niech mnie ogladaja :p billa ?;] ale ja nie powinienem proponowac bo nie wiem czy bede :p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
                  Posty: 545 Dołączył: 6 Sty 2012r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Tabaza, zagrzmiałaś jak zarząd   Już się trzymam :d | |
| 
|   | |
| CYTAT Tabaza, zagrzmiałaś jak zarząd   Już się trzymam :d ktos porzadek musi trzymac choc nie jestem z zarządu   | |
| 
|   | |
| 
      Yogi nie przespisz ?   | |
| 
|   | |
| 
      Tabaza postaram się, no chyba że misie cierpią na podobną dolegliwość jak drogowcy   Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| CYTAT Tabaza postaram się, no chyba że misie cierpią na podobną dolegliwość jak drogowcy  No fakt zima moze ich zaskoczyc   | |
| 
|   | |
| 
      To tak ,wiadomo że sobota a teraz jeszcze pozostał wybór miejsca.
       Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto | |
| 
|   | |
| CYTAT To tak ,wiadomo że sobota a teraz jeszcze pozostał wybór miejsca. Miejsce sie znajdzie ,piszcie na pw | |
| 
                  Posty: 670 Dołączył: 7 Gru 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Madzik wrócił   I oczywiście piszę się na sobote, jak będą ludzie z wczoraj to 100%  I tak jak ifeel jestem za billą, ale tam specyficzny klimat więc pewnie i tak padnie na inny lokal. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
                  Posty: 501 Dołączył: 2 Marz 2009r. Skąd: stalowka Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      jak bedzie piwko i jedzonko to tez sie pofatyguje    non serviam | |
| 
                  Posty: 280 Dołączył: 29 Maja 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Tak sobie Was czytam i czytam i coraz bardziej nabieram ochoty, by również się pojawić. Mam nadzieję, że jak by co to jeszcze się zmieszczę?
       A psychopath is better than no path | |
| 
|   | |
| CYTAT Tak sobie Was czytam i czytam i coraz bardziej nabieram ochoty, by również się pojawić. Mam nadzieję, że jak by co to jeszcze się zmieszczę? na kolanie moze byc ?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
                  Posty: 501 Dołączył: 2 Marz 2009r. Skąd: stalowka Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ifeelgood a na drugie jest juz rezerwacja?    non serviam | |