| 
                  Posty: 163 Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT CYTAT Takie wypowiedzi swiadcza o poziomie inteligencji ,wiec raczej z zaproszenia nie skorzystasz tabaza moze do takiego cymbala jak ja bedzie pasowala?;] Akurat co do ciebie jestem za  Bynajmniej nikogo nie obrazasz   | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 20 Dołączył: 8 Sty 2012r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Witam wszystkich, widzę że tu zawiązuje się powoli (albo już się zawiązała) ciekawa grupa więc i ja chciałem się wprosić w łaski  będzie coś z tego??? | |
| 
|   | |
| 
      Jesli bedziesz grzeczny i nikogo nie obrazisz pomyslimy o twej kandydaturze    | |
| 
                  Posty: 280 Dołączył: 29 Maja 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT Jesli bedziesz grzeczny i nikogo nie obrazisz pomyslimy o twej kandydaturze   O, to trzeba wciągnąć się na listę kandydatów?! Jeśli tak to i ja poproszę! Koniecznie z numerem 13, niezleżnie od liczby kandydatów!   A psychopath is better than no path | |
| 
                  Posty: 545 Dołączył: 6 Sty 2012r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      To się nazywa selekcja... Jakie są kryteria? Poczucie humoru raczej średnio wskazane.... (mam nadzieję,że napisałam na temat  ) | |
| 
                  Posty: 2245 Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      A co już szykuje się drugie spotkanie dobrze wyczytałem?
       :) | |
| 
                  Posty: 670 Dołączył: 7 Gru 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Aa tam na temat czy nie ;) i tak już się nic tutaj tematu nie trzyma :p Poczucie humoru bardzo wskazane, wymagan wyjatkowych brak wiec tak jak poprzednio kazdy jest mile widziany  I naprawde zachecam, bo ostatnio bylo bardzo sympatycznie  Tak Stefku, szykuje sie, w sobote   Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
                  Posty: 2245 Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Fajnie, że w sobotę ide do planety.   :) | |
| 
|   | |
| 
      No Stefek, znowu? :(
       Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| 
      Stefek zawsze wymówke znajdzie
       | |
| 
                  Posty: 715 Dołączył: 13 Cze 2010r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Stefek no nie, jak możesz postawić planetkę ponad nas ;-)
       Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! | |
| 
|   | |
| 
      Jeśli tylko takie skromne wymagania to myślę, że się do drugiej rundy kwalifikacyjnej powinienem załapać...
       | |
| 
|   | |
| 
      easyrider druga runda polega na przeslaniu zdjecia na moje pw    Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| CYTAT easyrider druga runda polega na przeslaniu zdjecia na moje pw   Do Madzika najlepiej same akty xD Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! | |
| 
|   | |
| CYTAT easyrider druga runda polega na przeslaniu zdjecia na moje pw   Madzik ,prowadzisz selekcje przekazuje pałeczke   | |
| 
|   | |
| 
      Groszku nie inaczej    Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| CYTAT Groszku nie inaczej   I zas sie robi weselej   | |
| 
|   | |
| 
      tabaza podziele się zdjęciami, ale cii, nikt sie dowiedziec nie moze    Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| CYTAT tabaza podziele się zdjęciami, ale cii, nikt sie dowiedziec nie moze   Ok tylko nikomu ani mrumru   | |
| 
|   | |
| 
      Madzik mojego maila już Ci podsyłam    Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! | |
| 
                  Posty: 545 Dołączył: 6 Sty 2012r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ja tez chce
       | |
| 
|   | |
| 
      Tylko jest problem... zdjęć na razie brak    Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
|  myślałem że zdjęcie z CV wystarczy, a tu widzę że lekko nie będzie. | |
| 
                  Posty: 280 Dołączył: 29 Maja 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Zdjęcia? To ja wyślę z pracy, w stroju roboczym! Mam nadzieję, że to, że pracuję w "Chippendales'ach" nie wpłynie na ocenę?   A psychopath is better than no path | |
| 
|   | |
| 
      Dobra Panie i Panowie, koniec śmichów, chichów a o powagę apeluję. Kto jest chętny ale bez wykrętów bo na 3 same akty nie wystarczą.
       Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! | |