| 
                  Posty: 163 Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Biesiada ,mysle ze to dobry wybór    SPOTYKAMY SIĘ W SOBOTĘ W BIESIADZIE , godz jeszcze ustalimy ,i osoby które idą  na pewno !!! prosze o info na Pw moze trza bedzie jakąś   rezerwacje miejsc zrobic | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 2245 Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT Jak niesingle mają \"wstęp\" to ja też się piszę, z chęcią zobacze Stefana   serio ;) Czego akurat mnie?  jestem za młody dla was chyba   :) | |
| 
|   | |
| CYTAT Nie wypijesz sama bo przyjdę, ifeel też pewnie się pojawi. Jak masz na imię tak w ogóle? Z tego wynika ze Madzik jest w twoim wieku mniej wiecej ,widzisz ciebie tez chcą poznać  nie narzekaj rusz tyłek i znami na impre w sobote | |
| 
                  Posty: 670 Dołączył: 7 Gru 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Stefek załóżmy, że taki mam kaprys   a roznica wieku miedzy nami bardzo niewielka ;) Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| 
      No ale z 92 nie jesteś   Kurde obawiam się tylko że po takim spotkaniu na forum wiele się zmieni już nie będzie takiej anonimowości. Ja nie będę Stefanem tylko Tomkiem..   :) | |
| 
|   | |
| CYTAT No ale z 92 nie jesteś   Kurde obawiam się tylko że po takim spotkaniu na forum wiele się zmieni już nie będzie takiej anonimowości. Ja nie będę Stefanem tylko Tomkiem..  a to cie boli !!! no fakt jak komuś dosrać jak sie go poznalo w realu   | |
| 
|   | |
| 
      Tomek, ale blisko mi. Nie martw się, jak coś to i tak się będę z Tobą na forum kłóciła :p
       Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| 
      Takie są zasady forum Forum=anonimowość no ale można zerwać z tymi zasadami, forum stalowegomiasta będzie inne   Napisałem jakie mam prawdziwe imie i już Tomek...  Sie okaże że tak naprawdę mieli już ze sobą do czynienia albo nawet się znają a nie wiedzą z kim piszą na forum   :) | |
| 
                  Posty: 358 Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      o co ja widze ciekawa inicjatywa ,,,,?    Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany | |
| 
                  Posty: 163 Dołączył: 28 Lis 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      zapraszamy, zapraszamy
       | |
| 
|   | |
| 
      Wiele osób chętnych a jak przyjdzie co do czego to nikt się nie pojawi    :) | |
| 
|   | |
| CYTAT Wiele osób chętnych a jak przyjdzie co do czego to nikt się nie pojawi   może tez tak się zdarzyć, obawiam się | |
| 
|   | |
| 
      A to akurat normalne przy organizacjach takich spotkań, ale spróbować warto    Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
                  Posty: 358 Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      a propo spotkań dla singli to często widzę transparent wiszący na ARKADII ,że to właśnie tam o tej i o tej jest zabawa dla singli ,ale nie byłam nie wiem ....
       Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany | |
| 
|   | |
| 
      No tak próbować trzeba   W sumie zaczyna mnie to ciekawić kto jaki na prawdę jest jak wygląda i w ogóle  bo avatar o niczym nie świadczy np w moim przypadku ja nigdy nawet teletubisiów nie oglądałem   :) | |
| 
                  Posty: 2857 Dołączył: 17 Maja 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT  o co ja widze ciekawa inicjatywa ,,,,?   no nie, Ty tutaj^^ w takim temacie? co za niespodzianka :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
|   | |
| 
      widzę że co niektórzy juz się znają
       | |
| 
                  Posty: 156 Dołączył: 9 Sie 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  100% | |
|   | |
| 
      ja sie pisze na ten spocik   | |
| 
|   | |
| CYTAT ja sie pisze na ten spocik  pamiętamy o tobie   | |
| 
|   | |
| 
      ifeel będzie gwiazdą wieczoru    :) | |
| 
|   | |
| 
      Stefan avatar właśnie zwykle dużo mówi o osobniku :p Dlaczego ifeel a nie ja?   Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |
| 
|   | |
| 
      a dlaczego akurat on? wszyscy będziemy gwiazdami
       | |
| 
|   | |
| 
      Oj dobra no tylko tak mi się napisało   Madzik, to ty musiałabyś być ruda a ja faktycznie bujać się z czerwoną torebką i być pedałem  a wcale tak nie jest zapewniam was   :) | |
| 
|   | |
| 
      nikt nie sugeruje że jestes pedałem
       | |
| 
|   | |
| CYTAT Oj dobra no tylko tak mi się napisało   Madzik, to ty musiałabyś być ruda a ja faktycznie bujać się z czerwoną torebką i być pedałem  a wcale tak nie jest zapewniam was  Skad wiesz, ze nie jestem?   A z torebka chciales sie bujac   Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. | |