|
![]() |
|
CYTAT Polecam Biesiadę ![]() ![]() Za ten lokal my już podziękujemy. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam ![]() Jako, że w tamtym wątku nic już nie trzyma się pierwotnego tematu zakładam nowy, żeby było wiadomo od początku o co chodzi ;) Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie, najbliższe w sobote. Wiek, płeć i stan cywilny nieważne ;) Miejsce i czas do ustalenia. Kontynuacja rozmów z wątku \"Jesteś sam?? Temat dla Singli\". I przypominam, że zdjęcia kwalifikacyjne do mnie, groszka i tabazy na pw ![]() Madzik-nie ogarniam. ![]() 1-Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie... 2-Wiek, płeć i stan cywilny nieważne Miejsce i czas do ustalenia. 3- przypominam, że zdjęcia kwalifikacyjne do mnie, groszka i tabazy na pw ![]() Czyli ewidentnie casting.Wy organizujecie i Wy wybieracie.OK. ![]() Wychodzi,że jedynym kryterium dyskredytującym jest uroda a włąściwie jej brak. ![]() Debil, byle ładny przejdzie przez "sito"... ![]() A tak ogólnie żadnej dyskryminacji. ![]() "Stalowe spotkania"i żelazne zasady? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Przecież z tymi zdjęciami to taki żart
![]() :) |
|
|
![]() |
|
Haha jusek na żartach też się trzeba znać
![]() Serio ktoś to poważnie potraktował? Jeśli tak to sorry, ale naprawdę nie obchodzi nas to jak kto wygląda. Ważne jest żeby się fajnie gadało i miło czas spędziło, tyle. Żadnej kwalifikacji nie ma, no ludzie, no popadajmy w paranoje ![]() Oo Stefek ![]() ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Witam ![]() Jako, że w tamtym wątku nic już nie trzyma się pierwotnego tematu zakładam nowy, żeby było wiadomo od początku o co chodzi ;) Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie, najbliższe w sobote. Wiek, płeć i stan cywilny nieważne ;) Miejsce i czas do ustalenia. Kontynuacja rozmów z wątku \\\"Jesteś sam?? Temat dla Singli\\\". I przypominam, że zdjęcia kwalifikacyjne do mnie, groszka i tabazy na pw ![]() Madzik-nie ogarniam. ![]() 1-Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie... 2-Wiek, płeć i stan cywilny nieważne Miejsce i czas do ustalenia. 3- przypominam, że zdjęcia kwalifikacyjne do mnie, groszka i tabazy na pw ![]() Czyli ewidentnie casting.Wy organizujecie i Wy wybieracie.OK. ![]() Wychodzi,że jedynym kryterium dyskredytującym jest uroda a włąściwie jej brak. ![]() Debil, byle ładny przejdzie przez \"sito\"... ![]() A tak ogólnie żadnej dyskryminacji. ![]() \"Stalowe spotkania\"i żelazne zasady? ![]() ![]() Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Za ten lokal my już podziękujemy. W sumie wystrój fajny,piwko tanie jedzenie pyszne, ale obsługa i czas realizacji zamówienia pozostawia dużo do życzenia ... o to chodziło ? StalowyRynek.eu - Twój portal z ogłoszeniami lokalnymi. |
|
|
![]() |
|
Si ;-)
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
khazard wlaśnie o to chodzi ;)
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Ostatnio byłem też w Antidotum... Piwko tanie
![]() StalowyRynek.eu - Twój portal z ogłoszeniami lokalnymi. |
|
|
![]() |
|
Aa jusek jeszcze jedno, my organizujemy, bo widocznie nikt inny na to nie ma ochoty, ale jesli tylko Ty chcesz sie za to wziac to nie ma problemu
![]() ![]() khazard a klimat i wystroj jakis fajny tam jest? Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Klimat właściwie fajny jeżeli komuś podobał się klimat London pabu bo to właściwie to samo
|
|
![]() |
|
Co prawda nie byłem na pierwszym spotkaniu ale wydaje mi sie że antidotum może być za ciasny:/ a widzę, że sporo osób jest chętnych. No ale najwyżej będziemy krzesła piętrowo ustawiać
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja też jesem chętny na ten moment (bo do soboty może się przecież wiele wydarzyć, np. atak ufo czy inne trzęsienie ziemi
![]() A psychopath is better than no path |
|
|
![]() |
|
CYTAT Aa jusek jeszcze jedno, my organizujemy, bo widocznie nikt inny na to nie ma ochoty, ale jesli tylko Ty chcesz sie za to wziac to nie ma problemu ![]() ![]() khazard a klimat i wystroj jakis fajny tam jest? Madzik! Nie mam zamiaru wtrącać się w organizowane przez Was spotkanie. ![]() Nie poczuwam się też na siłach samemu je zrobić.To albo inne. ![]() Chodzi mi o kryteria doboru a właściwie jedno, które mnie rozśmieszyło. Kwestia urody... ![]() Co jak ktoś nie będzie tak urodziwy jak na zdjęciu?Nie chodzi mi o "obróbkę" ale np.jest garbaty,bez nogi itp. ![]() Myślałem że bierze się (jak nazwa tematu wskazuje),wszystkich chętnych z tego portalu.Przecież każdy płaci za siebie. ![]() Kwestia zdjęcia a właściwie jego brak,powoduje,że nie załapię się do "drugiego etapu". ![]() Trudno.Nie jestem koniem aby oceniać mnie po uzębieniu czy maści. ![]() Wasze zdrowie wypiję jednak zawsze. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
yy.. czy ja już pisałem że z tymi zdjęciami to tak na żarty czy ktoś czytać nie umie?
:) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Madzik! Nie mam zamiaru wtrącać się w organizowane przez Was spotkanie. ![]() Nie poczuwam się też na siłach samemu je zrobić.To albo inne. ![]() Chodzi mi o kryteria doboru a właściwie jedno, które mnie rozśmieszyło. Kwestia urody... ![]() Co jak ktoś nie będzie tak urodziwy jak na zdjęciu?Nie chodzi mi o \"obróbkę\" ale np.jest garbaty,bez nogi itp. ![]() Myślałem że bierze się (jak nazwa tematu wskazuje),wszystkich chętnych z tego portalu.Przecież każdy płaci za siebie. ![]() Kwestia zdjęcia a właściwie jego brak,powoduje,że nie załapię się do \"drugiego etapu\". ![]() Trudno.Nie jestem koniem aby oceniać mnie po uzębieniu czy maści. ![]() Wasze zdrowie wypiję jednak zawsze. ![]() Powtórzę się ![]() Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
Madzik - skoro cos ma dzialac, niech dziala w obie strony
non serviam |
|
|
![]() |
|
O losie, jusek czytaj wszystkie posty jak chcesz sie czepiac. Za przeproszeniem, g*wno mnie obchodzi jak kto wyglada. Niech bedzie garbatym karlem nawet!
Przyczepiliscie sie do tych zdjec, a to byl zwykly zart, kurde chyba cos nie tak z moim poczuciem humoru ![]() ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Podobno avatary tak wpływają na ludzi z tego forum
|
|
![]() |
|
CYTAT Podobno avatary tak wpływają na ludzi z tego forum ![]() kurwa mać? ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
ifeel Twój tutaj teraz idealnie pasuje.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Podobno avatary tak wpływają na ludzi z tego forum ![]() kurwa mać? ;] możliwe, lub :użyj mózgu, Hesus, groch na rowerze,a może poliż żabę ![]() chyba,że pisorzeł z podciętymi skrzydłami... |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
nie śledzę z uwagą tego wątku na forum ale zapytam bardzo grzecznie:
czy będą tu pokazwane jakieś cycki??? |
|
|
![]() |
|
![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
niech tylko przychodza ludzie zrownowazeni emocjonalnie ^^, zeby emo quitow nie bylo :], jak ktos nie umie sie zachowywac po alkoholu to tez srednio wskazane, nie znamy sie, wiecej osob bedzie byc moze niz poprzednio i zeby zdrowe wyjscie bylo jak ostatnio i humory dopisywaly :] zeby pozniej dupy nie obrabiac, rozejsc sie na luzie w dobrym nastroju i za miesiac chetnie wrocic ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|