|
![]() |
|
do energetyków jechałem za Tobą heh
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Z KIA kojarzę tylko jednego Ceeda - w takim kolorze... nie wiem jasno śliwkowo bordowy?
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
Kosmal Ty to może jechałeś volvo takie ciemne kombi 2.0T??
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT do energetyków jechałem za Tobą heh laguna? albo BMW ![]() :) |
|
|
![]() |
|
nie stefek chodziło mi o jacka ja białym opelkiem byłem ;)
|
|
|
![]() |
|
Tak Stecyk to ja, takie ciemne granatowo-grafitowo-śliwkowo-niewiem jakie.
![]() "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
EHH coś pięknego, prawdziwe kombi
![]() |
|
|
![]() |
|
Sądząc po Twoim awatarze to pewnie byłeś zieloną Carismą GDI?
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
Moje autko (Space Star) w tej chwili jest w szczytnie, dziś byłem jako pasażer w focusie
![]() |
|
|
![]() |
|
Taki jasny Focus ze spojlerem pod przednim zderzakiem?
Siedział mi taki na ogonie pewien czas ale potem udało mi się go zgubić, co za pościg? ledwo uciekłem ![]() "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
hehe z pługiem
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kto był tym BMW i co chwile kapcia palił? ;]
:) |
|
|
![]() |
|
Pomijając wszystko, mi najbardziej się spodobało, że było nas więcej niż się spodziewałem. Tak organizacja jak i frekwencja dopisały.
Praktycznie to było nas dużo więcej bo wielu kierowców nie biorących teoretycznie udziału w proteście, praktycznie nie miało wyboru i toczyło się w tej samej kolumnie. Pewnie ceny nie spadną od zaraz ale tak na początek to najważniejsze jest to, że daliśmy sygnał jako niezadowoleni kierowcy i konsumenci. Jak widać potrafimy się organizować i myślę, że taką akcję trzeba będzie powtórzyć. Może coś zmienić, może gdzie indziej. Widać budzącą się świadomość i kończą się chyba już czasy społeczeństwa jako bezpłciowej masy, którą władza gniecie na kształt jaki się jej podoba. Tak dalej Panie i Panowie, a wtedy uda się nam coś doprowadzić do normalności. Jedna z najskuteczniejszych formacji w historii jazdy konnej - HUSARIA, potrafiła równać z ziemią kilkukrotnie liczniejszego przeciwnika nie ponosząc przy ty dużych strat. To jest przykład dumy i nieugiętości Polaków. Jak chcemy to i potrafimy. Myślę, że ten dzisiejszy spacerek to była dopiero rozgrzewka. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
masakra ludzie w stw chcieli by siedzieć na dupi* i czekać aż sytuacja sama się naprawi...
wega co im to dało? a no dobra zabawe czuli sie jak na pikniku ! Sobota, 28 stycznia 2012 r. godz. 15:28 bodzio no i wlasnie...co im to dalo? Sobota, 28 stycznia 2012 r. godz. 14:54 marian zacharski no i co to im dalo? Sobota, 28 stycznia 2012 r. godz. 14:54 fach Protesty miałby sens gdyby odbywały się pod biurami posłów z PO i PLS, bo oni rządzą. Tak to tylko innym uzytkownikom ruchu blokujecie jazde. Nastepna blokade zorganizować i zablokować biuro p. Butryn ze Stalowej Woli jako przedstawicieli partii PO. wert To była banda małolatów w samochodach rodziców,blokujaca wszystkich innych uzytkowników drogi ! Allah Niech sobie lepiej po parkingu pojeżdżą a nie po lokalnych ulicach. Organizatorzy nie wiedzą że się blokuje największe artylerie miast? Gdyby nie Stalowka.NET to bym w ogóle nie wiedział o tym. |
|
|
![]() |
|
Na pewno jeden taki korek nie zmieni wiele a może nawet nic.
Trzeba będzie takich spotkań kilka aby uzyskać jakiś efekt ale ile by ich nie było ja na każdy się pisze już dziś ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Padła propozycja aby zablokować obwodnicę pieszo
![]() |
|
|
![]() |
|
no to ja też, transparenty w dłoń i jazda!
:) |
|
|
![]() |
|
Dobry pomysł z tym spacerkiem. Trzeba zmieniać metody i zaskakiwać nowymi formami protestu.
Taki maraton "obwodnicą" to nawet dla zdrowia. To kiedy startujemy? Jak to nazwiemy?, "Marsz chorego dystrybutora"? ![]() "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
Stefan o jakie Ci chodzi BMW ?
|
|
Dołączył: 25 Paź 2010r. Skąd: Z miasta :P Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja mam parę fotek i filmików ale Acta blokuje mi YouTube
![]() Najlepiej strajk było widać na powrocie jak się rozciągało od ronda po salon opla . |
|
Dołączył: 28 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola/Kraków Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ...... białym opelkiem byłem ;) a ja szarym nie oznakowanym ![]() [...] I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony a potem zapytawszy o zarobki nasze - usiadł i zapłakał [...] |
|
|
![]() |
|
CYTAT Stefan o jakie Ci chodzi BMW ? o to którym co chwile ktoś palił gume i długi czas jechał za mną :) |
|
Dołączył: 25 Paź 2010r. Skąd: Z miasta :P Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stefan pewnie pomyliło mu się z Wośpem
![]() ![]() A na rondzie w nisku mało brakowało a byśmy nie wyjechali z stamtąd już bo jakiś cymbał z ciężarówki z firmy Jata-Trans wjechał na rondo i zablokował wyjazd z niska i wjazd do niska . Szkoda że to nie było w niedziele to by nas wyzywali od niedzielnych kierowców ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja proponuje taki strajk zrobić w piatek tak przed i po 15
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ejj no widziałem w lusterku szare BMW i koleś robił dym oponami i wielki smród