|
![]() |
|
hej wszystkim dziewczynom milym i sympatycznym, postanowilem napisac bo tu jest duzo dziewczyn w stalowej. a ja jestem samotny i tez mily i szukam dziewczyny milej uczuciowej i szczerej ale jestem niesmialy. i postanowilem wlasnie tu znalezc bo juz mialem dlugo dziewczyne mam 22 lata. czy znalazlaby sie jakas ktora potrafi kochac i odwzajemniac??? wczesniej mialem dziewczyne rok i byla ze mnie dumna i bylo jej na prawde super ze mna pod wzgledem uczuciowym i jesli chodzi o pieszczoty to byla bardzo zadowolona, o jakie pieszczoty chodzi nie musze chyba mowic.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Och Karol, gratuluję.
Nie ma drugiego takiego na świecie, który jest lepszy od Ciebie w minecie. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
urzekła mnie Twoja historia
napiszesz coś więcej o swojej dziewczynie której było dobrze z Tobą może więcej intymnych szczegółów? zacznij pisać tak za 10 min. muszę przynieść piwo, popcorn i rozsiąść się wygodnie w fotelu dajesz kolego! |
|
|
![]() |
|
sory ale szukam dziewczyn i nie musicie byc uszczypliwi i hamscy ale to chyba normalka na tym forum ze nikt nikomu nie pomoze
|
|
|
![]() |
|
Jesusie, gdzieś Ty sie uchował??? Jesteś niesamowity!!! Jak to mozliwe, że człowiek taki jak Ty, szuka dziewczyny tu, na forum ??
![]() Jesteś ewemementem, jesteś jak kwiat, który usycha, czuję to ![]() Jestem sympatyczna i szczera ![]() ![]() Nawet nie masz pojęcia jak ubolewam!1 ![]() Że też zawsze nienadgnity owoc musi się trafić w zimie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT hej wszystkim dziewczynom milym i sympatycznym, postanowilem napisac bo tu jest duzo dziewczyn w stalowej. a ja jestem samotny i tez mily i szukam dziewczyny milej uczuciowej i szczerej ale jestem niesmialy. i postanowilem wlasnie tu znalezc bo juz mialem dlugo dziewczyne mam 22 lata. czy znalazlaby sie jakas ktora potrafi kochac i odwzajemniac??? wczesniej mialem dziewczyne rok i byla ze mnie dumna i bylo jej na prawde super ze mna pod wzgledem uczuciowym i jesli chodzi o pieszczoty to byla bardzo zadowolona, o jakie pieszczoty chodzi nie musze chyba mowic. Na jakiego maila mam cv wysłać? Ja jestem chętna ![]() Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
smiech normalnie, skoro nie umiesz zarwac laski na imprezie,albo w planecie albo w arkadi to cos jest z Toba nie tak, albo chcesz znalesc na sile laske jakas na forum, powiem Ci ze takie ogloszenia odstraszaja
|
|
|
![]() |
|
pozatym majac 21 lat to chyba powinienes studiowac a tam pelno dziewczyn jest....pozatym jest sesja to raczej jest nauka a nie czas na romanse. A skoro bylo Ci bardzo dobrze z tamta laska i jej z Toba to czemu nie jestscie razem....takie glupie gadanie. Co wiecej, jak Ty na forum o pieszczotach zaczynasz pisac to juz czerwona lampka sie zapala w glowach madrych dziewczyn :p
Ziomus elo, powodzenia |
|
|
![]() |
|
karol, tu gdzies na forum jest wątek ze spotkaniami dla singi. tam zaatakuj.
fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
![]() |
|
w ogłoszeniach PRACA na pewno cos dla siebie znajdziesz!!!!!!!!!!
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT hej wszystkim dziewczynom milym i sympatycznym, postanowilem napisac bo tu jest duzo dziewczyn w stalowej. a ja jestem samotny i tez mily i szukam dziewczyny milej uczuciowej i szczerej ale jestem niesmialy. i postanowilem wlasnie tu znalezc bo juz mialem dlugo dziewczyne mam 22 lata. czy znalazlaby sie jakas ktora potrafi kochac i odwzajemniac??? wczesniej mialem dziewczyne rok i byla ze mnie dumna i bylo jej na prawde super ze mna pod wzgledem uczuciowym i jesli chodzi o pieszczoty to byla bardzo zadowolona, o jakie pieszczoty chodzi nie musze chyba mowic. Skoro tak jej było cudownie, to gdzie ją podziałeś? ![]() ![]() ![]() ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Można się pośmiać.
Właśnie-skoro robiłeś to tak dobrze, to gdzie ją podziałeś? ![]() Śmiech na sali.. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Można się pośmiać. Właśnie-skoro robiłeś to tak dobrze, to gdzie ją podziałeś? ![]() Śmiech na sali.. Oj, istnia loża szyderców! A może chłopak jest rzeczywiście taki super, a co więcej, jest tego w pełni świadom? Więc może spławił tę swoją wcześniejszą dziewczynę, by i inne miały szansę go poznać? ![]() A psychopath is better than no path |
|
|
![]() |
|
haha zrobił "JĘZYKOWE TORNADO" i panna się zlękła, a tak poza tym to jest dział ogłoszenia matrymonialne
![]() |
|
|
![]() |
|
Najlepsze jest to że piszesz ze jestes nieśmaiły, a zaraz piszesz o pieszczotach...
|
|
|
![]() |
|
Twoja ex napisała do mnie, że usypiała podczas tych pieszczot
![]() Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
![]() |
|
Dodaj do sygnaturki info że wozisz się porszakiem jak Ifeelgood, u niego od razu zadziałało
![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dodaj do sygnaturki info że wozisz się porszakiem jak Ifeelgood, u niego od razu zadziałało ![]() zeby nie bylo, nie woze sie, raz nie ma zimowek i dwa nie jest moj :] k...wa a ja myslalem ze to zasluga mojego poczucia humoru ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
nie musi być porsche, wystarczy CC z jakimś neonem i rynną
![]() Musisz sobie to oglądnąć http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ "Lubię cię dziewczyno, masz wysoki iloraz. Lubię cię, bo jesteś córką wulkanizatora. Jesteś moją podporą , tworzymy parę , ja daję zapasowe koło, ty kręcisz lewarek Zróbmy fiku-miku. Lubię cię dotykać, przecież skończyłaś technikum na profilu mechanika. Podjedzmy pod remizę, plan jest taki tak to widzę błyszczą się moje alu-kołpaki." heh |
|
|
![]() |
|
Piękny tekst, zachęcający do przemyśleń,treść niebanalna, powiem więcej, zrobił na mnie wielkie wrażenie. Podmiotem lirycznym w tym utworze jest człowiek, który ma wielkie potrzeby egzystencjalne lecz przy tym jest wielce skromny.To z niego powinien brać przykład założyciel tematu
![]() |
|
|
![]() |
|
No dobra ... pośmialiście się jako że ciężko poza humorem dostrzec post związany z tematem ... temat zamykam ... Jeśli och Karol zdecyduje się ciągnąć temat dalej ... niech pisze na P.W ...
ps. Sorki że Wam psuje zabawę no ale .... ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|