|
![]() |
|
Nasz patriota kandyduje w konkursie architektonicznym tyg.POLITYKA w kat.ARCYMASZKARY,komu sie on nie podoba moze zaglosowac na http://www.polit(...)kad.read
//moderowano/ - zubrstw nie pisz caps lockiem, wpisuj poprawnie linki |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a próbowałaś kliknąć na link który wkleiłaś?
![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
to sobie wpisz strone!
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT babcia Nasz patriota kandyduje w konkursie architektonicznym tyg.POLITYKA w kat.ARCYMASZKARY,komu sie on nie podoba moze zaglosowac na www.polityka.pl/architektura. Proponuję trochę nauczyć się wpisywać poprawnie stronki babciu http://www.polityka.pl/architektura/1523615,12,arcymaszkary-polskiej-architektury-ostatnich-dwoch-dekad.read Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
![]() |
|
CYTAT Proponuję trochę nauczyć się wpisywać poprawnie stronki babciu Oj tam , oj tam wnusiu, za babcinych czasów nie było komputerów a na stare lata nauka , nie taka prosta sprawa http://www.polityka.pl/architektura/1523615,12,arcymaszkary-polskiej-architektury-ostatnich-dwoch-dekad.read ![]() ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
No to wygralismy.
![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
a tam juz wygraliśmy- jest kilka brzydszych np siedziba TVP(Warszawa).W porównianiu do naszego Patrioty to dopiero maszkarada. Patriota w porównaniu z innymi zdjeciami nie wypada tak żle.
|
|
|
![]() |
|
przypadki ma racje, jest dużo gorszych budowli od Patrioty (do którego ja w sumie nic nie mam). Mnie poraziła stacja Orlen
![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
No , przystojny z niego gość
![]() i musi być chyba ogólnie lubiany skoro dostał od ziomków takie nowoczesne imię TRANSFORMERS ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Najprościej jest krytykować innych..........
|
|
|
![]() |
|
Moja 5 letnia corcia jak zobaczyla Patriote to zawolala " mamusiu patrz jaki Krasnolód !!! Jaki on jest brzydki dlaczego Go nie pomalowali? " Nic dodac nic ujac dziecko prawde powie!!!
|
|
Dołączył: 22 Sty 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Moja 5 letnia corcia jak zobaczyla Patriote to zawolala \" mamusiu patrz jaki Krasnolód !!! Jaki on jest brzydki dlaczego Go nie pomalowali? \" Nic dodac nic ujac dziecko prawde powie!!! ![]() ![]() Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
![]() |
|
ach, konkurs pobudził mój patriotyzm lokalny
![]() Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
![]() |
|
Jesteśmy na WP
![]() http://turystyka.wp.pl/gid,11237503,title,najbardziej-szpetne-obiekty-iii-rp,zdjecie,ppkqnrqor,galeria_zdjecie.html |
|
|
![]() |
|
No niestety Patriota rozsławił nas troszkę negatywnie, ale ponoć każda sława jest dobra ;-)
|
|
|
![]() |
|
![]() To dopiero jest arcymaszkara. Zdj z Niska ul. Wojska Polskiego. |
|
|
![]() |
|
Naprawdę Wam się nie podoba ten pomnik?Wiecie kogo i co on przedstawia?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Naprawdę Wam się nie podoba ten pomnik?Wiecie kogo i co on przedstawia? Zombie, najprawdopodobniej Freda Mercurego któremu z pleców wyrasta olbrzymi kolec jadowy (pewnie skorpion go ugryzł i w wyniku tego zmarł, wyrósł mu ten kolec i stał się zombie. Dobra interpretacja, czy może powiesz mi że to husarz? |
|
|
![]() |
|
Tobie to chyba trzeba postawic pomnik z Lego , zebys zakumal o co chodzi.
Trzeba miec troche wyorbazni, a jeszcze wiecej dystansu. Lepszy Transformers niz jakis Jezus na 21 metrów. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tobie to chyba trzeba postawic pomnik z Lego , zebys zakumal o co chodzi. Trzeba miec troche wyorbazni, a jeszcze wiecej dystansu. Lepszy Transformers niz jakis Jezus na 21 metrów. ![]() Jakiś Jezus ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Sorry, Jakiś Jezus na 21 metrów.
tera OK ? ![]() |
|
|
![]() |
|
Jezus,Transformers...O co chodzi?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Trzeba miec troche wyorbazni, a jeszcze wiecej dystansu. Co twoja wyobraźnia tam widzi? O co tam chodzi? Podziel się wrażeniami. |
|