|
![]() |
|
Witam,
poszukuję osoby, która upiecze tort na najbliższą sobotę - chodzi o lekki, kolorowy tort w kształcie np. dinozaura, pokryty kolorową masą cukrową. Osoby zainteresowane prosze o wiadomość na priw z podaniem ceny ( tort ok. 2 kg ) |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 14 Wrz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
http://tortzpomyslem.manifo.com/galeria
Wszystkie informacje na stronie. Koleżanka jest ze stalowej okolice sklepu MIŚ. Sam korzystałem i moge gorąco polecić. |
|
|
![]() |
|
Dziękuję za namiary.
|
|
|
![]() |
|
lucky day zajrzyj na pv pozdrawiam
![]() |
|
|
![]() |
|
a ja polecam tą Panią
![]() ![]() |
|
Dołączył: 4 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Także polecam p. Anię !
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
a mi tort p.ani nie smakował co prawda ładnie wyglądał,ale w smaku nie najlepszy połowa poszła do kosza.
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
![]() |
|
Są gusta i guściki,ile osób tyle opinii.
Jednemu smakuje innemu nie,taka kolej rzeczy ![]() Słowa krytyki też są potrzebne,bo to mobilizuje do intensywniejszej pracy ![]() |
|
|
![]() |
|
a może mi Pan/Pani napisać o który torcik chodzi(wystarczy dekoracja to sobie przypomnę)? i ewentualne uwagi,co powinnam zmienić,prosze tutaj lub na pw dziękuje
![]() |
|
|
![]() |
|
Ile średnio taki tort kosztuje ?
|
|
|
![]() |
|
Szkoda,że nie dostałam odpowiedzi,rozwiałoby to moje wątpliwości co do wiarygodności Pani/Pana opinii,bo jak wiadomo w internecie każdy i wszystko może napisać
![]() Damian wysłałam Ci wiadomość pw. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Pani Aniu na początku chciałam powiedzieć, że jestem zachwycona wyglądem(na razie tylko tym, bo nie miałam okazji jeszcze próbować smaku
![]() ![]() ![]() ![]() Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
![]() |
|
Ewciaaa bardzo dziękuje
![]() wszystkie szczegóły podaję w pw ![]() |
|
Dołączył: 14 Wrz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To ja też poproszę na pv ofertę i nr telefonu.
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja również poproszę o ofertę na pw
wydaje mi się,że owocowy będzie dobrzejszy ;) Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
![]() |
|
Ja tez bym prosila o oferte:-)))
|
|
|
![]() |
|
Anno,słyszłam,że czynisz cuda
![]() Potrzebuję na sobotę 18.02.2012 tort Hello Kitty, jesteś w stanie mi takie cuś upichcić? Waga do 3 kg, smak - najlepsiejszy ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam, Ja polecam ta Pania, takiego torta zrobila dla naszego syna http://zetka(...)tir.html
poszukuję osoby, która upiecze tort na najbliższą sobotę - chodzi o lekki, kolorowy tort w kształcie np. dinozaura, pokryty kolorową masą cukrową. Osoby zainteresowane prosze o wiadomość na priw z podaniem ceny ( tort ok. 2 kg ) |
|
|
![]() |
|
nonsens zajrzyj
![]() jeżeli coś w ten deseń(lub inny)to zapraszam do kontaktu(dane na górze bloga). |
|
|
![]() |
|
CYTAT nonsens zajrzyj ![]() jeżeli coś w ten deseń(lub inny)to zapraszam do kontaktu(dane na górze bloga). Zerknąłem na stronkę i co? No i kontuzja, bo szczęka opadając trzasnęła w biurko! Wow, świetne! Jak będę kiedyś potrzebował fajnego tortu, to wiem, gdzie uderzać ![]() A psychopath is better than no path |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zerknąłem na stronkę i co? No i kontuzja, bo szczęka opadając trzasnęła w biurko! Wow, świetne! Jak będę kiedyś potrzebował fajnego tortu, to wiem, gdzie uderzać ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Najlepsze zdjecie
i podpis ![]() Pamietam ten watek. Głowa lwa zrobila wrazenie na kazdym. |
|
|
![]() |
|
hehe no tak... to w sumie od niego wszystko się zaczęło
![]() ![]() ![]() fajnie,że jeszcze ktoś ten wątek pamięta ![]() |
|
|
![]() |
|
A tak z ciekawości ile takich tortów miesięcznie/tygodniowo wykonujesz. Chciałbym wiedziec jakie zainteresowanie w stw jest tego typu "sztuką".
|
|
|
![]() |
|
Powiem tak.W cukierni gdzie pracowałam czasem robiłam tygodniowo jakieś 20-30 tortów,czasem na jeden dzień było 20-30 różnych tematycznie tortów,od zwykłych okolicznościowych po wymyślne jak te moje,domowe.Czasem ktos mi pomagał,a czasem robiłam je całkiem sama od świtu do nocy.W domu robię tyle ile zdołam i ile zmieszczę w lodóweczkę
![]() Myśle,że zainteresowanie jest duże,tym bardziej,że nie w każdej cukierni można takie torty spotkać(chodzi mi o zastosowanie tej masy do dekoracji).No i nie ukrywajmy w Stw zbyt dużego wyboru nie ma. ![]() |
|